NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ovdje možete uzeti puno ste bolja ekipa od Zvijezde. Sudija 60-40 za njih
Vardo najbolji,na poluvremenu obavezno Dzankovic,Puce ja ne znam ko rece da je on dobar,lik ništa ne zna ama bas ništa.
Popovic cesto ostaje u ofsajdu, mora se bolje kretati.
Pametno igraju za sad, nema dodavanja u odbrani puno nepotrebnih, a posebno vracanja Durmi.
Pametno igraju za sad, nema dodavanja u odbrani puno nepotrebnih, a posebno vracanja Durmi.
Šta glumi ovaj Facic žvaljo jedan,ako si toliki mudonja obrati se Isakovicu pa ćemo vidjet kako ćeš proc
Daj Marine mozeli to bolje ikako.
Sudjenje katastrofalno jbt
Sudjenje katastrofalno jbt
-
Aposlutno nije tacno.
Dobra utakmica od strane Celika, sudija katastrofa. Uzeli su nam vodstvo sigurno.
Nervozan je danas previse i izgleda da mu teren nikako ne odgovara, pokusat mozda sa Dzankovicem kasnije.
Prekidi su najopasniji po nas, opet 2-3 opasna ubacivanja na koja je Durmo trebao bolje reagovati
-
Doduse, mozda jedino Ali da je losiji od njegaprisonbreak je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 13:51Aposlutno nije tacno.
Dobra utakmica od strane Celika, sudija katastrofa. Uzeli su nam vodstvo sigurno.
- Zenicanin988
Skini preglednik Brave, nema reklama ni na jednoj stranici, cak ni na yoitube. I mozes slusati youtube, bez gledanja, tj da zakljucas telefonFliX je napisao/la: ↑28 ožu 2025, 23:49Ja ne otvaram taj portal, bas zbog toga. Prepreprepun reklama. Imam memorisan ovaj forum i idem direkt na forum.KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 ožu 2025, 15:58Stvarno ko pise ovo clanke, ogadit cete svima portal. Kad ste objavili vijest za drugu ligu FBIH zapad prije ovoga? Koga to od citalaca vaseg portala zanima? Dino razumijemo da treba zaradit al ides u propast. Trpas reklame, pompezni naslovi i nebitni clanci ce ti donijeti kratkorocnu zaradu ali ces mene a i dobar dio ljudi koji citaju tvoj portal otjerati s istog. Ovo je dobronamjeran savjet/kritika.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
S obzirom kakvo je sranje teren solidno igramo. Pretesko je bilo sta kreirat, ali disciplinovani smo u odbrani.
Srce, čast i ponos!
Jedini igrac kojeg smo trebali paziti ostane sam i zabije nam go, sad ce krenut odugovlacenje i valjanje po terenu
-
Realno polovicno i Durmin gol, jako slaba reakcija
Hvala Durmi na svemu, ali ako ova najavljena financijska stabilizacija dođe, trebat će nam novi golman.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Durmo katastrofa, reakcija kao u pjetlićima.. Prva investicija ove Uprave kada se riješe dugovanja, mora biti jedan profi golman.
Ludilooooo
je zarobiloooo