NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Igra se
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

E ja ne znam kome je u cilju da se valjaju u blatu kao krmad taj je stvarno za bolnice i pored neatraktivnog fudbala .Oba kuba traziti odgodu, j.ebe se savezu njima može sve stati u obraz.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 28 ožu 2025, 13:48 E ja ne znam kome je u cilju da se valjaju u blatu kao krmad taj je stvarno za bolnice i pored neatraktivnog fudbala .Oba kuba traziti odgodu, j.ebe se savezu njima može sve stati u obraz.
Kakvih terena ima po slikama ovaj djeluje i ko uslovan za igru, nista od odgode prilaogid se uslovima na terenu ne pametovati i vracati loptu u odbrani golmanu, pokusati ostati neporazen i to je to.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 28 ožu 2025, 13:48 E ja ne znam kome je u cilju da se valjaju u blatu kao krmad taj je stvarno za bolnice i pored neatraktivnog fudbala .Oba kuba traziti odgodu, j.ebe se savezu njima može sve stati u obraz.
Stvar je perspektive. Teren koji je los je los i po kisi i kad je suho. Fazon je samo sto je ocigledno da teren ne valja kad je blato a zapravo je taj teren podjednako los i kad je suho jer je u vecini slucajeva jako tvrd i neravan. Definitvno da je to veliki problem ove lige ali na kraju dana svi igraju na istom terenu, kako njima tako i nama pa ko se snadje.
goku

Post Postao/la goku »

a jbt vise i clickbait naslov!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

KakhaKaladze je napisao/la: 28 ožu 2025, 14:49
Stvar je perspektive. Teren koji je los je los i po kisi i kad je suho. Fazon je samo sto je ocigledno da teren ne valja kad je blato a zapravo je taj teren podjednako los i kad je suho jer je u vecini slucajeva jako tvrd i neravan. Definitvno da je to veliki problem ove lige ali na kraju dana svi igraju na istom terenu, kako njima tako i nama pa ko se snadje.
Nažalost i nije tako u ovom slučaju "kako njima tako i nama", oni su navikli na takve uslove zadnju deceniju dok je Čelik navikao godina i godinama na nešto skroz suprotno tako što se tiče toga ovo njima više pogoduje.

Uostalom to pokazuje najbolje broj osvojenih bodova i ove i prošle sezone gdje Čelik medju najboljim domaćinima a evo ove sezone ubjedljivo najgori gost od svih 15 ekipa pa čak i od onog Radničkog koji je već ispao iz lige.

Ali opet znaju šta ih čeka i kakvi uslovi i koliko to utječe na igru i bilo takvu taktiku tako da trebaju biti pripremljeni za to.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Avenija je napisao/la: 28 ožu 2025, 15:42
KakhaKaladze je napisao/la: 28 ožu 2025, 14:49
Nažalost i nije tako u ovom slučaju "kako njima tako i nama", oni su navikli na takve uslove zadnju deceniju dok je Čelik navikao godina i godinama na nešto skroz suprotno tako što se tiče toga ovo njima više pogoduje.

Uostalom to pokazuje najbolje broj osvojenih bodova i ove i prošle sezone gdje Čelik medju najboljim domaćinima a evo ove sezone ubjedljivo najgori gost od svih 15 ekipa pa čak i od onog Radničkog koji je već ispao iz lige.

Ali opet znaju šta ih čeka i kakvi uslovi i koliko to utječe na igru i bilo takvu taktiku tako da trebaju biti pripremljeni za to.
Čelik kao čelik je navikao na dobre terene, ali igrači koji trenutno igraju u čeliku itekako su upoznati sa njivama od terena.
LimVo likČe
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

goku je napisao/la: 28 ožu 2025, 15:35 a jbt vise i clickbait naslov!
Stvarno ko pise ovo clanke, ogadit cete svima portal. Kad ste objavili vijest za drugu ligu FBIH zapad prije ovoga? Koga to od citalaca vaseg portala zanima? Dino razumijemo da treba zaradit al ides u propast. Trpas reklame, pompezni naslovi i nebitni clanci ce ti donijeti kratkorocnu zaradu ali ces mene a i dobar dio ljudi koji citaju tvoj portal otjerati s istog. Ovo je dobronamjeran savjet/kritika.
FliX

Post Postao/la FliX »

KakhaKaladze je napisao/la: 28 ožu 2025, 15:58
goku je napisao/la: 28 ožu 2025, 15:35 a jbt vise i clickbait naslov!
Stvarno ko pise ovo clanke, ogadit cete svima portal. Kad ste objavili vijest za drugu ligu FBIH zapad prije ovoga? Koga to od citalaca vaseg portala zanima? Dino razumijemo da treba zaradit al ides u propast. Trpas reklame, pompezni naslovi i nebitni clanci ce ti donijeti kratkorocnu zaradu ali ces mene a i dobar dio ljudi koji citaju tvoj portal otjerati s istog. Ovo je dobronamjeran savjet/kritika.
Ja ne otvaram taj portal, bas zbog toga. Prepreprepun reklama. Imam memorisan ovaj forum i idem direkt na forum.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Jel ima neko link slučajno?
Edit: našao sam.
https://balkantelevizija.net/my-tv-uziv ... ose_banner
c'mon likČe
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Jesu naši agresivni na amidžinog :D
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Isakovic od prve minute, taman za ovakvu tekmu, vidjecemo dokle ce imati snage
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ofsajda vidilo nije, a sansa iz koje bi sigurno gol dali. Rak rana bh fudbala su sudije
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Redbull je napisao/la: 29 ožu 2025, 13:23 Ofsajda vidilo nije, a sansa iz koje bi sigurno gol dali. Rak rana bh fudbala su sudije
A ovakvi "tereni" su druga rak rana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Do nas je sto ne zabijemo kada imamo sanse
Odgovori