NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma samo zapad povećati na 8KM, istok i jug neka ostanu 6 KM i 5 KM. Nema se tu žaliti da je skupo, imaju sezonske ulaznice, za članove bagatela, zapad 40KM jbt, po utakmici to dođe ispod 3KM.
Kad budemo u PL, jug 6, istok 8, zapad 10 idealno.
Kad budemo u PL, jug 6, istok 8, zapad 10 idealno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Uz duzno postovanje svim tim klubovima nijedan to derbi nije mozda samo Sloboda,po.imenu tradiciji,ti ako se budes se borio za 1 mjesto svi ce nama bit derbi i bice raje a ako budes opet sredina ili dole Posusje, Igman i ostali je interes isto kao Rahic i ostali sad.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 18:40 Pa niko ne cita sta se napise,ja cu predlozitna skupstini ili u klubu da se poveca za IDUCU SEZONU KOJA CE DONOSITI SIGURNO 5 ILI 6 SUPER DERBIJA ZA OVU LIGU.
SLOBODA, POSUSJE, IGMAN GOSK ,TUZLA CITY ,TRAVNIK...
DRUGO NAPISAO SAM DA MISLIM NARAVNO DA CEMO I MI IGRAT NEKI FAKTOR U 1LF I DA CEMO IGRAT LIJEP FUDBAL
Ovo sto je Truhlo napiso je realnost neka maximum kad udjes cener Zapad pa sad je bolan Zeljo kad igra derbi 12 koliko sam upratio Istok njihov novi a gdje Sarajevo gdje Zenica.
Umjesto da pisemo o utakmicama mi o cjenama sto ce dobit klub 1000 maraka a mozda izgubit raje .
-
Zivo me zanima koliko ce novih tuzbi iskociti, za one koje niko nije znao..
Lijepi prijedlozi za poskupljenje ulaznica.
Lijepo brinete o vecim prihodima za klub.
Bas me zanima koliko ce vas se prijaviti i donirati 1000 km
u novoj akciji " HILJADARKA ZA ČELIK "
Koju bi trebalo obnoviti opet u maju!
Ili je necemo vise obnavljat

Lijepo brinete o vecim prihodima za klub.
Bas me zanima koliko ce vas se prijaviti i donirati 1000 km
u novoj akciji " HILJADARKA ZA ČELIK "
Koju bi trebalo obnoviti opet u maju!
Ili je necemo vise obnavljat

To mi je baš ono najveći strah. Bili smo ubijeđeni da će deblokada ići brzo, pa se pojavio podračun sa novim blokadama. Sad kad hijene namirišu stotine hiljada jbt...prisonbreak je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 19:21 Zivo me zanima koliko ce novih tuzbi iskociti, za one koje niko nije znao..
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mislim da ne moze vise ni jedna iskociti, jer sve sto je bilo zaokruzeno je ovim zadnjim prebrojavanjem svih racuna. Nema vise racuna od onih za koje se zna i nema vise povjerilaca do onih o kojim se zna. Ako bude ZE-DO azuran mi bi mogli sve poisplacivati do kraja aprila i onda samo cekati da sudovi i banke rasciste sto trebaju. Ja se iskreno nadam da ce sve biti odblokirano do zadnje utakmice prvenstva. A ovi neutuzeni ce se sigurno namiriti nakon sto ZE-DO uplati drugu transu nekad mozda tokom ljeta ili u jesen i stim bi mi zavrsili s ovim. Cilj za 2026 treba biti da se nadje modalitet za dug prema ViK-u i da se gas doda da se sto prije rijesimo i poreznog duga koji grad sada servisira.Truhlo je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 19:32To mi je baš ono najveći strah. Bili smo ubijeđeni da će deblokada ići brzo, pa se pojavio podračun sa novim blokadama. Sad kad hijene namirišu stotine hiljada jbt...prisonbreak je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 19:21 Zivo me zanima koliko ce novih tuzbi iskociti, za one koje niko nije znao..
Pa realnost je sad drugacija ,to su nama sad derbiji a vjeruj mozda sa svim ovim klubovima mi vjerovatno imamo negativan skor u zadnjih 20tak godina.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 19:20Uz duzno postovanje svim tim klubovima nijedan to derbi nije mozda samo Sloboda,po.imenu tradiciji,ti ako se budes se borio za 1 mjesto svi ce nama bit derbi i bice raje a ako budes opet sredina ili dole Posusje, Igman i ostali je interes isto kao Rahic i ostali sad.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 ožu 2025, 18:40 Pa niko ne cita sta se napise,ja cu predlozitna skupstini ili u klubu da se poveca za IDUCU SEZONU KOJA CE DONOSITI SIGURNO 5 ILI 6 SUPER DERBIJA ZA OVU LIGU.
SLOBODA, POSUSJE, IGMAN GOSK ,TUZLA CITY ,TRAVNIK...
DRUGO NAPISAO SAM DA MISLIM NARAVNO DA CEMO I MI IGRAT NEKI FAKTOR U 1LF I DA CEMO IGRAT LIJEP FUDBAL
Ovo sto je Truhlo napiso je realnost neka maximum kad udjes cener Zapad pa sad je bolan Zeljo kad igra derbi 12 koliko sam upratio Istok njihov novi a gdje Sarajevo gdje Zenica.
Umjesto da pisemo o utakmicama mi o cjenama sto ce dobit klub 1000 maraka a mozda izgubit raje .
Zeljo ima cijene i do 20km za onu sklepanu tribinu ,a vevina prvoligasa ima skuplje karte nego Nk Celik.
Ovo je pod uslovom dà se borimo za prvo mjesto
- asimdemineri
[quote=BatistutA19 post_id=140451 time=1743008101 user_id=132]
[quote=asimdemineri post_id=140448 time=1743004561 user_id=112]
Zapad treba podici na 15 KM da se malo ožive druge tribine, čovječe ko bi reko da će tribina istok skoro pa otići u zaborav. Istok je uvijek bio avangardna tribina za navijače Čelik i da doživi sudbinu sjevera. Zato bih ja podigao cijenu zapada, uduplao cijenu 14 ili 15 maraka.
[/quote]
I sta bi dobio otjero bi neke dobre navijace na Istok na promaju kojim je realno skupo i 10 maraka ,izgubio bi onaj huk sa Zapada i bio bi Zapad ko pozoriste zbog neke dobiti od 1000 maraka koji ne moze pokrit ni sudije za utakmicu.
Eto i reprezentacija glumi budale neko ce dat 30.maraka da bi gledo velesilu Cipar pa na Jugu nije bilo 200 ljudi i poluprazan stadion bio.
[/quote]
Pa ne bi dobio mnogo, ali ne bi ni izgubio mnogo. To je to raje što dolazi i što će dolaziti iako se cijene povećaju, uz oscilacije vezane za rezultat.
Baš zato što zapad nije "promaja" treba bit skuplja karta, nekako smo se podjelili na jug i zapad, niko više ni ne spominje istok. Možda kad bi poskupili zapad smanjili ideje i prijedloge o prelasku Robijaša na zapad
[quote=asimdemineri post_id=140448 time=1743004561 user_id=112]
Zapad treba podici na 15 KM da se malo ožive druge tribine, čovječe ko bi reko da će tribina istok skoro pa otići u zaborav. Istok je uvijek bio avangardna tribina za navijače Čelik i da doživi sudbinu sjevera. Zato bih ja podigao cijenu zapada, uduplao cijenu 14 ili 15 maraka.
[/quote]
I sta bi dobio otjero bi neke dobre navijace na Istok na promaju kojim je realno skupo i 10 maraka ,izgubio bi onaj huk sa Zapada i bio bi Zapad ko pozoriste zbog neke dobiti od 1000 maraka koji ne moze pokrit ni sudije za utakmicu.
Eto i reprezentacija glumi budale neko ce dat 30.maraka da bi gledo velesilu Cipar pa na Jugu nije bilo 200 ljudi i poluprazan stadion bio.
[/quote]
Pa ne bi dobio mnogo, ali ne bi ni izgubio mnogo. To je to raje što dolazi i što će dolaziti iako se cijene povećaju, uz oscilacije vezane za rezultat.
Baš zato što zapad nije "promaja" treba bit skuplja karta, nekako smo se podjelili na jug i zapad, niko više ni ne spominje istok. Možda kad bi poskupili zapad smanjili ideje i prijedloge o prelasku Robijaša na zapad

Alija Izetbegović Čelik
Sav fokus na opstanak, kada bi pobjedili Zvijezdu u vaterpolo meču koji nas očekuje mislim da bi to bila prekretnica sezone.
Zalaganje je ključ svega, malo se ekipa digne sa zalaganjem i borbom i Travnik nemoćan.
Ako budu motivisani i spremni za boj u blatu ne sumnjam u pobjedu.
Zalaganje je ključ svega, malo se ekipa digne sa zalaganjem i borbom i Travnik nemoćan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Budu li ovakvi vremenski uslovi(najavljuju padavine i narednih dana)pitanje je hoce li se uopste odigrati ovo kolo.Avenija je napisao/la: ↑27 ožu 2025, 11:04 Sav fokus na opstanak, kada bi pobjedili Zvijezdu u vaterpolo meču koji nas očekuje mislim da bi to bila prekretnica sezone.
-
Ma to treba odgoditi ovo kolo.Neko hoce u PL i nije ustajanju imati travnjak i odrzavat ga.Ovu ligu kad bi na 8 skratili malo je.FSFBiH nije ulozio marke nigdje od osnivanja lige a plaho se baš trude i klubovi da nešto urade.Da hoce Vico ujedinit ligu ljubi ga ujak Dodo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
U jednu ruku bi nam valjalo da ih Regoje jos bolje upozna i ustroji a opet mozda smo u nekom nafuru zbog dobre igre protiv Travnika.
Jucerasnje gostovanje Jonjica na rtv Zenica, ako neko zeli pogledati, evo link:
https://youtu.be/m231SfKEbls
https://youtu.be/m231SfKEbls