NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Najbitnija pobjeda od svega jedna teska utakmica najvise psiholoski ,nije bilo.lahko dignit ekipu nadat se Regoje da ce jos dignit ekipu.
Sasvim cista zasluzena pobjeda ,svi su se borili ali Sero je opet najbolji i odlicno pojacanje ,Talha meni ok odigro a posebno Vardo ,Puce trci presing radi valjda ce dat koji gol i on.Durmo mora malo te centarsuteve trenirat ,ne moze tebi niko sa 5 metara glavom sutat nakon kornera,zna odbranit suteve ali istrcavanje je slabo.
Samo mi nije jasno zasto Kadric nije igro on po meni ima mjesta u prvih 11.
Liga je haos mi smo u zoni ispadanja 10 mjesto
a samo 6 bodova nama drugi bjezi Buducnost i Bratstvo,znaci treba zapet u gostima negubit tako.lako utakmice kao u Gorazdu.ili u Bihacu kod 1-1 primit gol sa 50 metara.Ali imamu prednost publiku i kuci i u gostima.
Kanton,Grad,Opstanak,Deblokada,Plandilo sezona iz snova.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 23:11
Truhlo je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:39
Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Pokidali ste na jugu :rock: Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje :lol:
Robijasi imaju sad jednu dobru generaciju, ako bude sve ok, za koju godinu ce biti fantasticna tribina. Veceras je sve bilo top. Zapad je lijepo pratio nase navijanje. Uvod u utakmicu fantastican. Ja sam zadovoljan i posjetom. Moze naravno puno bolje, ali sasvim ok. Dosli ljudi radi reflektora. :D
Vecini vise odgovara radni dan kada je tekma. I mislim da imamo bolju posjetu radnim danom kada je tekma navece.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 23:11
Truhlo je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:39
Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Pokidali ste na jugu :rock: Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje :lol:
Robijasi imaju sad jednu dobru generaciju, ako bude sve ok, za koju godinu ce biti fantasticna tribina. Veceras je sve bilo top. Zapad je lijepo pratio nase navijanje. Uvod u utakmicu fantastican. Ja sam zadovoljan i posjetom. Moze naravno puno bolje, ali sasvim ok. Dosli ljudi radi reflektora. :D
Brojka, navijanje, zadnja 3 gostovanja, vrhunski, nema šta. I sve to dok je klub u najvećoj krizi od kantona. Pohvala i za pirotehniku ove sezone, bez kazni, čista desetka, prepoznao se najteži momenat za klub za razliku od prošle sezone kad je bilo kritika s razlogom za one brutalne kazne.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sta je s Buzom? Zasto on nije registrovan i hoce li uopce biti?
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Jel se cula pjesma na kraju odlazis sva u suzama?
LimVo likČe
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

U Gradaccu hrabro odigrat i nemamo se sta bojati. Cuvati se posebno brazilca i onog sto je zabio 3 komada u Srebreniku. Kadrica staviti da ganja Brazilca i ne da mu disat. Treba vjezbati branjenje prekida jer smo tu tanki, Durmo mora istrcavati bar na lopte u petercu ako ne moze dalje.

Sad vidjeh da njih trenira Neretljak, nas stari znanac, sigurno ce ih maksimalno napucat da nas pobijede pa kako god. Treba pametno igrati i paziti se nepotrebnih kartona.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 25 ožu 2025, 23:28 Sta je s Buzom? Zasto on nije registrovan i hoce li uopce biti?
Koliko sam vidio u biltenima saveza, registrovan je. On i Martinović su falili u zapisniku i Prguda :mrgreen: koliko sam upratio. Možda povrede/odluka trenera.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Brotherze je napisao/la: 25 ožu 2025, 23:38 U Gradaccu hrabro odigrat i nemamo se sta bojati. Cuvati se posebno brazilca i onog sto je zabio 3 komada u Srebreniku. Kadrica staviti da ganja Brazilca i ne da mu disat. Treba vjezbati branjenje prekida jer smo tu tanki, Durmo mora istrcavati bar na lopte u petercu ako ne moze dalje.

Sad vidjeh da njih trenira Neretljak, nas stari znanac, sigurno ce ih maksimalno napucat da nas pobijede pa kako god. Treba pametno igrati i paziti se nepotrebnih kartona.
Slažem se za Durmu, mora izlaziti kupiti lopte.To je ta visina što mu fali vjerovatno gdje i on nije siguran u sebe da pokupi loptu u zraku.
phillies

Post Postao/la phillies »

Iako necu reci nista sto vec nije receno, ali ja sam vecerasnjom partijom prezadovoljan. Pocev od trke i htjenja igraca, same postavke i forsiranje pas igre, koju smo sasvim solidno odigrali. Uostalom svi golovi su i dosli iz lijepih akcija, a ne nekih frljoka. Necu jos davati ocjenu za novog trenera, jer je i kod proslih trenera, kad su prve tekme bile u pitanju, bilo pomaka u reakciji ekipe kada bi dosao novi trener. Vidjecemo nakon par kola.

Sero je na mene ostavio jako dobar utisak. Kad budemo spremni za PL, trebace nam desetorica Sera i jedna poboljsana verzija Durme :D Momak ima dribling, smirenost u igri, cvrstinu u duelu. Doduse pokazao je i malo sebicnosti, ali valjda je i njega "povukao gol".
Vardo je odigrao onu utakmicu kad u njega udje duh Busketsa, pa na terenu izgleda kao da protiv djece igra. Odlicne asistencije, iznosenje i kontrola lopte...kao sto neko rece, kad bi ovaj nivo mogao zadrzati, mi ne bi brinuli za sredinu.
Talha, meni licno, sasvim solidnu utakmicu odigrao. Vidi se da zna sa loptom i da mu igra sa Serom dosta odgovara. Nadam se jos ovakvih partija i na gostovanjima.
Ali trcao je i bilo ga je svugdje. Kao i obicno, osjecaj za gol i pozicioniranje u pravom trenutku. :like:
Puce, ima snage i zna zaganjati...nadam se da ce u slijedecim utakmicama biti konkretniji prema protivnickom golu.
Jusic, kao i Puce, jos uvijek trce na stadionu :D Nakon evrogola u Gorazdu, jos jedan lijep pogodak. Odbrambeno solidno odigrao svoju rolu.
Hodzic, odlican u zracnim duelima.
Durmo, nije imao mnogo posla. Kod gola nije mogao nista, jer ga je kao i Horica bas iznenadila lopta. Nesto kao i Pitasa noc prije.
Horic, standardno dobar. imao par proklizavanja, ali sasvim korektno odradio svoj posao u odbrani. U napadu upisao 3. pogodak ove sezone.
Smajlovic, dosta trke i sto bi ono rekli "odgovorio je zadatku" ma sta to znacilo :D
Popovic, dok je imao snage dobar je bio.

Izmjene po meni nista posebno nisu uradile da bi se mogle kvantifikovati. Samo, slazem se sa ostalim da Bajric mora poraditi na svojoj agilnosti i brzini (ukoliko je to moguce).

Navijaci :pray:

O babunima na sjeveru suvisno je bilo sta napisati.

PS. Veliko hvala cetvrtom sudiji za striktno pridrazanje pravila sto se tice opreme igraca :dupe: :lol:

PS2. Jos da pitam, kakvo je bilo zvizdanje nakon zavrsetka tekme? Vec sam bio izasao sa tribine i bio kod Juga, kad su se prolomili zvizduci na stadionu :?
Samo Čelik zenički !!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 26 ožu 2025, 00:16
Brotherze je napisao/la: 25 ožu 2025, 23:38 U Gradaccu hrabro odigrat i nemamo se sta bojati. Cuvati se posebno brazilca i onog sto je zabio 3 komada u Srebreniku. Kadrica staviti da ganja Brazilca i ne da mu disat. Treba vjezbati branjenje prekida jer smo tu tanki, Durmo mora istrcavati bar na lopte u petercu ako ne moze dalje.

Slažem se za Durmu, mora izlaziti kupiti lopte.To je ta visina što mu fali vjerovatno gdje i on nije siguran u sebe da pokupi loptu u zraku.
Niko ne spominje da je kod rezultata 2:1 za nas skinui zicer Travniku
macak_

Post Postao/la macak_ »

@phillies njihov trener davao izjavu pa mu psovali

Generalno dobra utakmica, pokazuje da ovi momci mogu kad hoce i da mogu nadigrati koga hoce. Zato me i nervira pickast pristup na gostovanju. Vjerovatno ima i do terena, al mislim da je sve u njihovim glavama, gorazde je to najvise pokazalo.

Regoje nije morao puno raditi, samo ih motivisati, a svi su dobro odigrali. Sada ovo treba potvrditi u gradaccu, tu ce se vidjeti kakav je regoje. Koliko vidim nema kartoniranih, tako sa bi trebali imati puni sastav.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Martinovic, Jusic, Durmo, Prguda , Bajric i Medjusekjac imaju po 2 zuta
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Puce je razbijao svaki njihov pokušaj gradnje akcije visokim presingom, to je i Mašić radio, ali Puce to bolje radi od njega, ne mora ni davati golove, ovo je izuzetno korisna njegova osobina.
Taj zicer za Travnik što goovoriš je bila samo poziciono dobra šansa, ali je njihov igrač šutao direktno u Durmu, ovo je teže ne odbraniti. Ono ispadanje visoke lopte iz ruku može nas koštati.
Ako ovako igrači budu nabrijani, mi Zvijezdu gore možemo dobiti, samo da ih kao i obično neki kurac u busu za gostovanje uspava, ko da nije isti tim na terenu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Utakmica će se igrati u katastrofalnim uvjetima što je Čeliku veliki problem.
To će biti vaterpolo a ne fudbal i na to ih treba pripremati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Poznavajuci teren u Gradačcu sigurno da ce uslovi biti sve samo ne fudbalski
Odgovori