NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Vardo nocas vrlo dobar! Jos uvijek je sopor i podebel al dobar nocas pravo,druga tekma ove sezone gdje je dobar Vardo sto jest jest! Jest da je odigro dvije utakmice dobre ove sezone i za to dobio 8 plata al hajd nema to veze nikakve :D
Šero dobar al malo i sebican,Talha tito uvijek,Medjuselac na nivou,Jusic borben i dobar,Marin samo borben :D Durmo izletit na centarsut misaona imenica. Horic solidan,Isakovic igrac manje u polju :D Smajlovic tanko kao i Hodzic. Dzankovic i Bajric mutavi skroz.
Publika ceta mala ali izvanredna.
U Gradacac po pobjedu,nastaviti niz :D
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Nije ovaj Puce toliko los, ako nista trci non stop, trudi se bas.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:14 Vardo nocas vrlo dobar! Jos uvijek je sopor i podebel al dobar nocas pravo,druga tekma ove sezone gdje je dobar Vardo sto jest jest! Jest da je odigro dvije utakmice dobre ove sezone i za to dobio 8 plata al hajd nema to veze nikakve :D
Šero dobar al malo i sebican,Talha tito uvijek,Medjuselac na nivou,Jusic borben i dobar,Marin samo borben :D Durmo izletit na centarsut misaona imenica. Horic solidan,Isakovic igrac manje u polju :D Smajlovic tanko kao i Hodzic. Dzankovic i Bajric mutavi skroz.
A sta kazes za ovakvu utakmicu ,punu naboja ,rivaliteta i skori pa odlucujuca a mi bez kartona odigrali (Isakovica ne racunam za ozbiljno uopste haha on je tu samo da malo tuce kad udze)
FireFireFireFly

Post Postao/la FireFireFireFly »

Zenicanin988 je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:17 Nije ovaj Puce toliko los, ako nista trci non stop, trudi se bas.
Nije uopste los, ja ne znam sta ljudi ovdje misle i gledaju .. stvarno smo cudni po tom pitanju, trenutno jedini igrac koji uz Alija moze odigrati tu rolu napadaca, panja Bajrica ne brojim uopste u igraca ..

Momak je ginuo, pogotovo prvo poluvrijeme, malte ne sam vrsio presing na njihove stopere, vise puta nije imao podrsku sredine nego sto jest
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ma dobar Puce bio, dosta radio za ekipu, mogu se kladiti da će imati više golova od Mašića :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zamorano

Truhlo je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:06
prisonbreak je napisao/la: 25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.
Vardu smo trebali riješiti u paketu sa Žunom i ekipom, u najgorem slučaju prošlo ljeto. Šta imamo od toga što svaku 5. utakmicu "proigra".

Šero za klasu bolji od svih ostalih i to od početka ove polusezone, vidi se da je gazio premijerligaške pašnjake :mrgreen:

Talha mi je loš skroz bio, sigurno najgori uz teškaša Bajrića. Jest se trudio, trčao, ali je potrošio desetine lopti, baš je loš u odnosu na prošlu sezonu, ne znam da je jedan pas odradio kako treba večeras.

Malo se lakše diše, ali i dalje smo u zoni ispadanja. Ako moramo izgubiti protiv Zvijezde neka to bude 1 razlike zbog međusobnog omjera ako se bude gledao. Nadam se nekom Xiću. :srce:

Regoje utegnuo odbranu, sklonio trećeligaške hercegovačke amatere na klupu i bolje to izgleda. Volio bih da malo više Isakovića sa Horom koristi, njegovo iskustvo zlata vrijedno u borbi za opstanak. Hodžić također do povrede bez greške, dobar.
Ispravka krivog navoda :)
Talha-Vardo-Marin-Horic - prvi gol
Talha asistent - Medjuselac - drugi gol
Talha - Vardo - Jusic - treci gol

Sreca ima snimak pa vracaj :mrgreen:
Tebi ako je to lose od Talhe onda si ti Sasa Matic :mrgreen:
Zamorano

Cinvict35 je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:20
Zamorano je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:14 Vardo nocas vrlo dobar! Jos uvijek je sopor i podebel al dobar nocas pravo,druga tekma ove sezone gdje je dobar Vardo sto jest jest! Jest da je odigro dvije utakmice dobre ove sezone i za to dobio 8 plata al hajd nema to veze nikakve :D
A sta kazes za ovakvu utakmicu ,punu naboja ,rivaliteta i skori pa odlucujuca a mi bez kartona odigrali (Isakovica ne racunam za ozbiljno uopste haha on je tu samo da malo tuce kad udze)
Tekma borbena muska ali nije bilo prigovora sudiji i mahanja od nasih rukama :D Mi smo najmanje kartona dobili za startove,vecinu smo dobijali za prigovor,zadrzavanja,mahanje rukama,naguravanja s protivnicima i te gluposti.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Pokidali ste na jugu :rock: Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje :lol:

@zamorano ok jest učestvovao u golovima, ali je prodao dosta lopti na sredini, što jest jest. Neke situacije koje može lagano riješiti on komplikuje i prodaje lopte, al hajd da ne radi to igro bi u Sarajevu jbg :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ma nema se sta prigovoriti bilo kome iz prve postave, bilo je gresaka ali sve to izgleda dosta bolje nego prije, veznjaci napokon ucestvuju u igri i nema nabijanja stopera prema napadu kao prije. Dosta sansi je napravljeno, steta sto Sero nije bar 1 zabio.
Ovi sa klupe nisu imali previse vremena da pokazu nesto, Bajric mora raditi na sebi jer je bas spor. Dzankovic zna nekad odigrat dobro ali dribla previse i gubi puno lopti. Od Kadrica ocekujemo dosta pa vidjecemo.
Zamorano

Truhlo je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:39
Allgunsblazing je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Pokidali ste na jugu :rock: Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje :lol:

@zamorano ok jest učestvovao u golovima, ali je prodao dosta lopti na sredini, što jest jest. Neke situacije koje može lagano riješiti on komplikuje i prodaje lopte, al hajd da ne radi to igro bi u Sarajevu jbg :lol:
Prodao jest to stoji al najbitnije je i kad se proda lopta da se ne da sansa protivniku! Hodzic nije lose odigro al nije ni za veliku pohvalu,moze i mora to bit i bolje,odlucnije,hrabrije i brze ako se misli baviti loptanjem!
I pohvalio bih nocas minimalno vracanje golmanu,minimalno nabijanje iz odbrane u napad i bilo je sigurno 10tak pravih dubinskih pasova koji su nam i omogucili sanse i golove.
Dosta od mene vise za nocas :mrgreen:
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Napokon tekma kroz neku pas igru,nema preskakanja, nabijanja itd sasvim je logično da ima greŝaka u pasovima kad je većinom bilo izbij' nabij.
Puce po meni top odigrao,konstantno je vršio presing,osvajao je duele,dok Bajrić nije duela uzeo,a za brzinu da ne govorim,čak mislim da je Regoje brži od njega trenutno.
Šero je kvalitet za sebe,vidi se da ima šlifa.
Džanković samo da nije sebičan kao što jest bio bi barem duplo bolji.
Za Jusića ja nemam riječi,lik može trčat do prekosutra.
Jedva čekam da vidim u sredini zajedno Talhu i Kadrića.
c'mon likČe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

U subotu zanimljiv okršaj, drugi najlošiji domaćin u ligi protiv najgore gostujuće ekipe lige. Imam osjećaj da će protiv Zvijezde biti prva gostujuća trica :pivo:

slika

slika
Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

Danas je tim pobjedio, što je najbitnije. Vidi se razlika u želji za igrom.
Idemo lagano korak po korak, ali sigurno u mirnije luke.
Jug danas 96+ min navijao :tobože: :tobože:
Samo zapad neka više prati jug, onda će da grmi...
BIT ĆE ČELIK OPET ŠAMPION!!!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Truhlo je napisao/la: 25 ožu 2025, 22:39
Robijasi imaju sad jednu dobru generaciju, ako bude sve ok, za koju godinu ce biti fantasticna tribina. Veceras je sve bilo top. Zapad je lijepo pratio nase navijanje. Uvod u utakmicu fantastican. Ja sam zadovoljan i posjetom. Moze naravno puno bolje, ali sasvim ok. Dosli ljudi radi reflektora. :D
Odgovori