Šero dobar al malo i sebican,Talha tito uvijek,Medjuselac na nivou,Jusic borben i dobar,Marin samo borben

Publika ceta mala ali izvanredna.
U Gradacac po pobjedu,nastaviti niz

A sta kazes za ovakvu utakmicu ,punu naboja ,rivaliteta i skori pa odlucujuca a mi bez kartona odigrali (Isakovica ne racunam za ozbiljno uopste haha on je tu samo da malo tuce kad udze)Zamorano je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:14 Vardo nocas vrlo dobar! Jos uvijek je sopor i podebel al dobar nocas pravo,druga tekma ove sezone gdje je dobar Vardo sto jest jest! Jest da je odigro dvije utakmice dobre ove sezone i za to dobio 8 plata al hajd nema to veze nikakve![]()
Šero dobar al malo i sebican,Talha tito uvijek,Medjuselac na nivou,Jusic borben i dobar,Marin samo borbenDurmo izletit na centarsut misaona imenica. Horic solidan,Isakovic igrac manje u polju
Smajlovic tanko kao i Hodzic. Dzankovic i Bajric mutavi skroz.
U Gradacac po pobjedu,nastaviti niz![]()
Nije uopste los, ja ne znam sta ljudi ovdje misle i gledaju .. stvarno smo cudni po tom pitanju, trenutno jedini igrac koji uz Alija moze odigrati tu rolu napadaca, panja Bajrica ne brojim uopste u igraca ..Zenicanin988 je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:17 Nije ovaj Puce toliko los, ako nista trci non stop, trudi se bas.
Ispravka krivog navodaTruhlo je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:06Vardu smo trebali riješiti u paketu sa Žunom i ekipom, u najgorem slučaju prošlo ljeto. Šta imamo od toga što svaku 5. utakmicu "proigra".prisonbreak je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 21:36 Vardo da ima ovaj kontinuitet igrao bi u PL.
Sero i Vardo prekucali.
Šero za klasu bolji od svih ostalih i to od početka ove polusezone, vidi se da je gazio premijerligaške pašnjake![]()
Talha mi je loš skroz bio, sigurno najgori uz teškaša Bajrića. Jest se trudio, trčao, ali je potrošio desetine lopti, baš je loš u odnosu na prošlu sezonu, ne znam da je jedan pas odradio kako treba večeras.
Malo se lakše diše, ali i dalje smo u zoni ispadanja. Ako moramo izgubiti protiv Zvijezde neka to bude 1 razlike zbog međusobnog omjera ako se bude gledao. Nadam se nekom Xiću.![]()
Regoje utegnuo odbranu, sklonio trećeligaške hercegovačke amatere na klupu i bolje to izgleda. Volio bih da malo više Isakovića sa Horom koristi, njegovo iskustvo zlata vrijedno u borbi za opstanak. Hodžić također do povrede bez greške, dobar.
Tekma borbena muska ali nije bilo prigovora sudiji i mahanja od nasih rukamaCinvict35 je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:20A sta kazes za ovakvu utakmicu ,punu naboja ,rivaliteta i skori pa odlucujuca a mi bez kartona odigrali (Isakovica ne racunam za ozbiljno uopste haha on je tu samo da malo tuce kad udze)Zamorano je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:14 Vardo nocas vrlo dobar! Jos uvijek je sopor i podebel al dobar nocas pravo,druga tekma ove sezone gdje je dobar Vardo sto jest jest! Jest da je odigro dvije utakmice dobre ove sezone i za to dobio 8 plata al hajd nema to veze nikakve![]()
Šero dobar al malo i sebican,Talha tito uvijek,Medjuselac na nivou,Jusic borben i dobar,Marin samo borbenDurmo izletit na centarsut misaona imenica. Horic solidan,Isakovic igrac manje u polju
Smajlovic tanko kao i Hodzic. Dzankovic i Bajric mutavi skroz.
U Gradacac po pobjedu,nastaviti niz![]()
Pokidali ste na juguAllgunsblazing je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.
Prodao jest to stoji al najbitnije je i kad se proda lopta da se ne da sansa protivniku! Hodzic nije lose odigro al nije ni za veliku pohvalu,moze i mora to bit i bolje,odlucnije,hrabrije i brze ako se misli baviti loptanjem!Truhlo je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:39Pokidali ste na juguAllgunsblazing je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje
![]()
@zamorano ok jest učestvovao u golovima, ali je prodao dosta lopti na sredini, što jest jest. Neke situacije koje može lagano riješiti on komplikuje i prodaje lopte, al hajd da ne radi to igro bi u Sarajevu jbg![]()
Robijasi imaju sad jednu dobru generaciju, ako bude sve ok, za koju godinu ce biti fantasticna tribina. Veceras je sve bilo top. Zapad je lijepo pratio nase navijanje. Uvod u utakmicu fantastican. Ja sam zadovoljan i posjetom. Moze naravno puno bolje, ali sasvim ok. Dosli ljudi radi reflektora.Truhlo je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:39Pokidali ste na juguAllgunsblazing je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 22:36 Pa i ti si Sasa Matic za Hodzica vala. Sasvim ok partija, ispadao manje nego Horic i Isakovic.Očekivao sam da će vas biti duplo manje, a i nas rutonja na zapadu duplo manje
![]()