Meni se cini jucer gledam kvote utakmice oko 2.50 na pobjedu oba tima, a danas udje 1.40 na nas, a na njih cak 6.80..nesto se veliko izdesava od sinoc da se ovoliko promjene kvote
Po ovome smo bas favoriti, ne znam koliko sam siguran u to

To znaci da ljudi vise uplacuju na pobjedu CelikaMrAdislic je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 13:07 Bitan je opstanak, ali su dugovi prioritet.
Meni se cini jucer gledam kvote utakmice oko 2.50 na pobjedu oba tima, a danas udje 1.40 na nas, a na njih cak 6.80..nesto se veliko izdesava od sinoc da se ovoliko promjene kvote
Po ovome smo bas favoriti, ne znam koliko sam siguran u to
![]()
Sta cu bolan napisat klub nije imo 0,5 km viska para, moralo se pustuti par igraca sa vecim primanjima da se prezivi, a ovdje se predlagalo pozajmice neke uzet od 200 - 300 hiljada i kupit rutonja kakvih da se opstane u ligi ,kao pare ce se same vratitgoku je napisao/la: ↑25 ožu 2025, 12:19Zamorano je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 20:29 ČESTITKE UPRAVI ZA SVE OVE GODINE!!!
SVAKA ČAST MOMCIMA U UPRAVNOM ODBORU!!!
KONAČNO VELIKA ALI I ZASLUŽENA POBJEDA KLUBA!
Sad ja predlazem da se tih 700000 ulozi u dva iskusna starija igraca koji igraju prednjeg i zadnjeg veznog,da se plate tim novcem ta dva rutonje da se obezbjedi opstanak u ligi.
Opstanak je bitan a deblokada i dugovi nek stoje!
Niste ljudi bili ni svjesni da klub nije da nije disao na škrge nego disao je na jednu škrgu.
Ali hvala bogu mukama polahko dolazi kraj.
Hvala jos jednom upravi na svemu uradjenom za klub!
Sta napisa Bog ti pamet dade…![]()