NK Čelik
Re: NK Čelik
Nadam se samo da ce nam ovo pokriti sve dugove, da se rijesimo tog tega oko vrata do pocetka nove sezone. Samo da stabilno, cisto i mirno udjemo u novu sezonu, pa da se imamo cemu i nadati.
Hvala skupštini i vladi ZDK.
Sutra jos jedna velika bitka. Svi na BP. Po opstanak.
Zenički do kosti !
Sutra jos jedna velika bitka. Svi na BP. Po opstanak.
Zenički do kosti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma koliko sam procitao, samo ove godine je ovakva raspodjela. U iducoj godini gledace se rezultati, perspektiva i jos koji kriterij, valjda ce to Ministarstvo objaviti sta i kako kad dodje vrijeme.
BLOKADA - ZDRA'OOOO
BLOKADA - ZDRA'OOOO
Samo Čelik zenički !!!
Ne zuriti za tu blokadu da ce tek tako se skinuti. Prvo procitao sad da ce ovo ici u 2 rate (jebem ti ratu vise, sve na rate), a drugo opet zavisimo od suda.
-
Podrzavas politicke malverizacije?KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 15:14E ovo je nazalost nasa realnost. Posvecujes paznju negativnostima i tome sto je Nemila dobila 180k umjesto da budes sretan sto je tvoj klub dobio 700k..
-
De ba druze koja Nemila o cemu pricas?KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 15:14E ovo je nazalost nasa realnost. Posvecujes paznju negativnostima i tome sto je Nemila dobila 180k umjesto da budes sretan sto je tvoj klub dobio 700k..
Pa pola ovih klubova dise na skrge i tu je tek onako bez navijaca i bilo kakve perspektive, stvar je u tome sta bi jos novca doslo na tih 700k da se ne miraju podmiriti neciji dzepovi
Ma bitno je da se imaju sredstva.
@KahkaKaladze
Jeste druze, to je nasa realnost. Ali ne ta "negativnost" nego politikanstvo i ugradbena "vjestina". Zar mislis da bi Nemila uopste bila u razmatranju a kamoli dobila skoro 200.000 KM, da Kapkovic nije tu gdje je. Kakav znacaj za kanton ima NK Nemila? Ili Natron Maglaj? ili NK Zepce?? Ili Celik Volej? Ne kazem da samo nas Celik treba dobiti 3 miliona, ali ova lista iz ove godine mora biti reducirana u slijedecoj.
Samo Čelik zenički !!!
Hvala momci na velikoj borbi..PONOS GRADA
Na ljeto da se priblizimo onda toj deblokadi, grad da obecano, kao i savez stadion, a sve je na pragu i ceka se da pokupimo.
Naravno prvo sutra gorile iz travnika i opstanak.

Na ljeto da se priblizimo onda toj deblokadi, grad da obecano, kao i savez stadion, a sve je na pragu i ceka se da pokupimo.

Naravno prvo sutra gorile iz travnika i opstanak.
Zakon je dobar, i Celik treba duplo dobiti od ovog sad, al baca ti crnu mrlju na taj zakon klubovi kao Nemila!Al ocito da je uprava morala „potpisati“ pakt sa djavolom da i ovo dobijemo!U smislu mi cemo ukrasti dio kolaca al vi dobijate najveci kolac i nema pljuvanja po tome sto jedan seoski klub dobije 180k
-
Stvar je u tome sto se nas mentalitet treba temeljiti na to da mi ne trazimo vise za sebe a da se umanji drugome. Nek dobije Nemila 180k al nek Celik dobije 2 miliona je ispravan stav, dok Celik je dobio 700k a sad NK Zepce treba dobio 20 feninga je neispravan stav. U sport se generalno ulaze malo i umjesto da zagovaramo da drugi dobiju manje treba se zagovarati da svi dobiju vise. Normalno da je ovo vise filozofska stvar nego prakticna i ja se slazem sa vama da je besmislica i je jasno sto je to tako. Samo zelim da ne obracam paznju na to nego da budem sretan sto je Celik izvucen iz dubioze nadamo se i da mi ne kvare to sitni interesi politicara. Na kraju ona narodna ovi sad kradu a nama nista ne dadu, a i u titino vrijeme su krali al su bar i nama nesto dali. Eh tako ja gledam na ovaj zakon. Svi su se ugradili koliko su mogli al smo bar i mi finu cifru potkacili koja ce nam dobrano olaksat sve. Da je bajno i idealno nije al takav je sistem i moramo ga malo pomalo mijenjati.phillies je napisao/la: ↑24 ožu 2025, 15:32Ma bitno je da se imaju sredstva.
@KahkaKaladze
Jeste druze, to je nasa realnost. Ali ne ta "negativnost" nego politikanstvo i ugradbena "vjestina". Zar mislis da bi Nemila uopste bila u razmatranju a kamoli dobila skoro 200.000 KM, da Kapkovic nije tu gdje je. Kakav znacaj za kanton ima NK Nemila? Ili Natron Maglaj? ili NK Zepce?? Ili Celik Volej? Ne kazem da samo nas Celik treba dobiti 3 miliona, ali ova lista iz ove godine mora biti reducirana u slijedecoj.
Realno nemila nije ni marke trebala dobiti!
- BatistutA19
Ja koliko sam upratio ili gresim pa ni Sarajevo ni Zeljeznicar nisu dobili vise od Kantona.
Ovo je odlicno i ne treba se zavaravat, ocekujes od politike novac i da Celik dobije sve pa ko ce to glasat iz drugih gradova da li ste vi realni,pa ne bi iz Zenice da Zenica daje za sport ne bi glasali za NK Celik a kamoli neko iz Tesnja,Kaknja Ili Zepca da ne dobije nesto Zepce,Usora i slicno.
Za mene je Borac tetovski po svemu jace od Nemile od tradicije i rezultata istorijskih ali djaba to pricat a da ne pricam o nekim vukovima i slicnim
Mene samo zanima 21 ruka i ko je to glaso.za i ko je bio protiv ovoga.
Ovo je odlicno i ne treba se zavaravat, ocekujes od politike novac i da Celik dobije sve pa ko ce to glasat iz drugih gradova da li ste vi realni,pa ne bi iz Zenice da Zenica daje za sport ne bi glasali za NK Celik a kamoli neko iz Tesnja,Kaknja Ili Zepca da ne dobije nesto Zepce,Usora i slicno.
Za mene je Borac tetovski po svemu jace od Nemile od tradicije i rezultata istorijskih ali djaba to pricat a da ne pricam o nekim vukovima i slicnim
Mene samo zanima 21 ruka i ko je to glaso.za i ko je bio protiv ovoga.
Ovo je ljudi politika kako ne shvatate
Moralo se napraviti neki kompromisi i tako je urađeno
Sad jel trebalo radi principa nekih da sve propadne nije normalno
Sta veze ljude iz Visokog Kaknja tesnja za Čelik ništa
I onda su i oni uz nas dobili nesto i to je to
Ovo je odlično ispalo sve hvala bogu
Naredne godine možda dobijemo i vise jer msm da ce ministarstvo određivati koliko će ko dobiti
Odličan dan za nas klub svakako
Imao sam info da će ovo biti usvojeno ali opet sam se bojao da neće sta zapeti danas i propast sve
Moralo se napraviti neki kompromisi i tako je urađeno
Sad jel trebalo radi principa nekih da sve propadne nije normalno
Sta veze ljude iz Visokog Kaknja tesnja za Čelik ništa
I onda su i oni uz nas dobili nesto i to je to
Ovo je odlično ispalo sve hvala bogu
Naredne godine možda dobijemo i vise jer msm da ce ministarstvo određivati koliko će ko dobiti
Odličan dan za nas klub svakako
Imao sam info da će ovo biti usvojeno ali opet sam se bojao da neće sta zapeti danas i propast sve