NK Čelik
Re: NK Čelik
Hajde majku mu ubi ova neizvjesnost
Sad kad objave, salje se zakon na doradu, novo izjasnjavanje u junu

Samo Čelik zenički !!!
Bajrambarecula 
PS. Samo cudno mi otkud 700.000 KM kad je tamo navedeno 600.000? Nije da se bunim, samo pitam

PS. Samo cudno mi otkud 700.000 KM kad je tamo navedeno 600.000? Nije da se bunim, samo pitam

Samo Čelik zenički !!!
-
Koliko ce "progutat" racun ?
Bravoo to je to napokon i nas sunce da ugrije 

-
Vic: Mujo dobio milion na lotu, pa ga pitaju: "Kako ces ih potrositi". Kaze Mujo:"prvo cu vratiti dugove"- "pa dobro, sta ces sa ostatkom? " Pa nek se strpe malo"

Valjda ce i nama pokriti to sto imamo kriticnih dugova, a da ce preteci nesto i za ekipu ili sta vec.
PS. Hvala Almire za info, nisam znao.
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Hvala ti dragi Allahu a prvo sam procito o Red Bulla usvojeno njeg bi sad poljubio.on je mustuluk donio bar na forum.Nista ne procita ljepse od onog statuta kad je usvojen i ova rijec USVOJENO u Kantonu.
Da li zna neko nek napise tacno ljude stranke koje su glasale za a koje protiv to me zanima i je li bilo tijesno u glasanju i da li ti znas Almire ili Laudrup ili bilo ko.
Nadat se da sad krenemo malo razmisljat sportski i famoznoj deblokadi i opstanak izborit i dugove rijesit .
Ne treba bolja pozivnica sad da punimo Bilino,clanove,sponzore.

HVALA SVIMA KOJI SU RADILI NA OVOM ZAKONU I HVALA SVIMA KOJI SU DIGLI RUKU ZA.

Da li zna neko nek napise tacno ljude stranke koje su glasale za a koje protiv to me zanima i je li bilo tijesno u glasanju i da li ti znas Almire ili Laudrup ili bilo ko.
Nadat se da sad krenemo malo razmisljat sportski i famoznoj deblokadi i opstanak izborit i dugove rijesit .
Ne treba bolja pozivnica sad da punimo Bilino,clanove,sponzore.
HVALA SVIMA KOJI SU RADILI NA OVOM ZAKONU I HVALA SVIMA KOJI SU DIGLI RUKU ZA.