NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Zanimljivi rezultati danas. Stigoše nas bodovno Zvijezda i Jedinstvo, a bježali smo im 5 bodova pred proljeće. Gradina sigurno jedan od glavnih kandidata za ispadanje, nije to ona ekipa iz jeseni, sad su bez Numanovića, Panjete, Salkanovića, a prate ih finansijski problemi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Svi se smrtno bore za bodove. Čelik mora raznijet dužnike iz Travnika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Karalić daje golove sa 60 metara, kod nas sam sebi potpetljavao noge.. :grljenje:
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Avenija je napisao/la: 22 ožu 2025, 22:58 Karalić daje golove sa 60 metara, kod nas sam sebi potpetljavao noge.. :grljenje:
Glwdam hvale ga neki u komentarima, ja sam gledao vecinu tekmi Celika dok je on igrao, ne sjecam se da je i jednom predriblao igraca. Znaci ni jednom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 22 ožu 2025, 22:58 Karalić daje golove sa 60 metara, kod nas sam sebi potpetljavao noge.. :grljenje:
4 dana nakon Travnika idemo upravo Zvijezdi u goste, tu mozemo ocekivat utakmicu zivota da Karalic odigra hehe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Poljujete Karalica a nasa krila ove sezone nisu se sastala s loptom. Pisali su ovdje da ce Martinovic prekucat pa i Dzankovic a oni teze k.arine.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Brotherze je napisao/la: 23 ožu 2025, 04:54
4 dana nakon Travnika idemo upravo Zvijezdi u goste, tu mozemo ocekivat utakmicu zivota da Karalic odigra hehe
I to u 13h, ostale tekme u 16h.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Usisan zapad :mrgreen:
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Avenija je napisao/la: 23 ožu 2025, 11:08 slika

Usisan zapad :mrgreen:
Ko bombon.
LimVo likČe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Mi ako Travnik ne dobijemo jednom nogom smo kročili nazad u 3.ligu. Nek se zapitaju malo ove pickice na terenu.
Poslije domace s Travnikom ides Zvijezdi gdje se nemas cemu nadati realno, pa ti dolazi neugodni Radnik Hadzici itd itd.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Jedna stvar na koju trener treba gledati je da im se ne dozvoljava upotreba telefona prije početka utakmice zbog raznih negativnih uticaja po njih,pogotovo kada imaš ovako mladu ekipu i psihološke utakmice kao sada protiv Travnika.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma dobar je Karalic igrac realno malo mu fali tehnike ali trci ko lud.
Drugo je sto su forumaski eksperti spremni da pljuju svoje igrace i glume neke eksperte a osnovne kulture nemaju da ne vrjedaju svog igraca i dadnu mu podrsku umjesto gnusnih ponavljajucih kritika
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

AeroMs33 je napisao/la: 23 ožu 2025, 15:59 Ma dobar je Karalic igrac realno malo mu fali tehnike ali trci ko lud.
Drugo je sto su forumaski eksperti spremni da pljuju svoje igrace i glume neke eksperte a osnovne kulture nemaju da ne vrjedaju svog igraca i dadnu mu podrsku umjesto gnusnih ponavljajucih kritika
Solidan igrac za prvu ligu. Naspram Arnautovica, Durmisa, Zune i Sivca mozda bih njega najprije vratio jer je najvise trenirao i najvise bio spreman iako su neki od navedenih pomilovani s vise talenta. Karalicev najveci problem u Celiku mislim da je bio neka vrsta straha, odnosno treme. Fizicki spreman, jak, odgovoran prema nazad i brz, ali u situacijama kada mora odluciti hoce li sutati, asistirati ili driblati precesto je donosio lose odluke. Vidjet cemo je li to ispravio u ovoj polusezoni.

Zasto utakmica nije u 16h u subotu, vec u 13h ako je to uopce potvrdjeno?
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Rz88 je napisao/la: 23 ožu 2025, 16:33
AeroMs33 je napisao/la: 23 ožu 2025, 15:59 Ma dobar je Karalic igrac realno malo mu fali tehnike ali trci ko lud.
Solidan igrac za prvu ligu. Naspram Arnautovica, Durmisa, Zune i Sivca mozda bih njega najprije vratio jer je najvise trenirao i najvise bio spreman iako su neki od navedenih pomilovani s vise talenta. Karalicev najveci problem u Celiku mislim da je bio neka vrsta straha, odnosno treme. Fizicki spreman, jak, odgovoran prema nazad i brz, ali u situacijama kada mora odluciti hoce li sutati, asistirati ili driblati precesto je donosio lose odluke. Vidjet cemo je li to ispravio u ovoj polusezoni.

Zasto utakmica nije u 16h u subotu, vec u 13h ako je to uopce potvrdjeno?
MyTV prenos, njima se prilagođava
Odgovori