NK Čelik
Re: NK Čelik
Jesu li legle pare od onog turcina sto je 2020 za jednu tekmu dobio par desetina hiljada KM, otisao je u besiktas ako se ne varam pa jel nama ista leglo od toga?
LimVo likČe
@allguns moj komentar se odnosio na stalno propitivanje sociosa, dok socios čupa klub iz najgoreg perioda u njegovoj historiji i zato se treba dati šansa sociosu, kada ne bude dugovanja, jer je socios bio tu kad je bilo najteže. Naravno da to ne smije biti jedna sezona i reći ne valja nego duži vremenski period da se da ocjena.
Ne slažem se s tobom da je to jedini model, trenutno jeste jedini jer nema nikakvog interesa za nešto drugo.
Isto tako realno je postaviti pitanje može li socios izgurati sredinu tabele za koju će trebati godišnji budžet od 4 miliona KM u ligi 10. Iz trenutne perspektive teško, možda u slučaju da opadne konkurencija u PL, kao što sam naveo, neće ni Posušje, Igman, Sloga, Radnik i ostali moći u kontinuitetu pratiti taj jaki finansijski tempo.
Naš klub je igrao 18 sezona u PL od kako se igra na cijeloj teritoriji BiH i čak 10 sezona je završio na poziciji ispod 8. mjesta, koje će u ligi 10 voditi u niži rang. Slažem se s tobom da i mi trebamo realno sagledati naš klub i priznati da nismo nikakva krema BiH nogometa, nego nam je perspektiva jak drugoligaš sa povremenim izletima u PL u ligi 10. To su historijske činjenice i domet našeg kluba zadnjih 20ak godina.
Ne slažem se s tobom da je to jedini model, trenutno jeste jedini jer nema nikakvog interesa za nešto drugo.
Isto tako realno je postaviti pitanje može li socios izgurati sredinu tabele za koju će trebati godišnji budžet od 4 miliona KM u ligi 10. Iz trenutne perspektive teško, možda u slučaju da opadne konkurencija u PL, kao što sam naveo, neće ni Posušje, Igman, Sloga, Radnik i ostali moći u kontinuitetu pratiti taj jaki finansijski tempo.
Naš klub je igrao 18 sezona u PL od kako se igra na cijeloj teritoriji BiH i čak 10 sezona je završio na poziciji ispod 8. mjesta, koje će u ligi 10 voditi u niži rang. Slažem se s tobom da i mi trebamo realno sagledati naš klub i priznati da nismo nikakva krema BiH nogometa, nego nam je perspektiva jak drugoligaš sa povremenim izletima u PL u ligi 10. To su historijske činjenice i domet našeg kluba zadnjih 20ak godina.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Selam dragi prijatelji i dobrodošli nam u subotu. Ako moze molba posto skupljam šalove da mi ponesete jedan, naravno platicu, ko ima može u pp pa mu dadnem broj
Dat cu ti ja tri sala samo nam dajte tri boda

Kad i gdje ćemo igrati protiv Travnika?
Nigdje osim na Bilinom Polju po cijenu života.
U srijedu 26.3, dva dana nakon Bosne naidealnije.
To je jedina ekipa koja je zasluzila sa ih pretučemo od delegacije, navijača, igrača, sudija itd nadam se da niko nije zaboravio

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA