Prvi i najvazniji preduslov da imas akademiju je izgradnja terena na plandilu. To ako gradako vijece ne dodjeli klubu na koristenje, a zatim grad uz klub ne aplicira kod NFSBiH da se krene izgradnja terena s vjestackom travom (projekat UEFA) nema nista od akademije ni buducnosti kluba.
Nadam se da ce Ruhija iz Vakufa skontati vaznost ovog trenutka i ubrzati da se to klubu dodjeli da se konacno krene u realizaciju.
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Koliko god ljudi pricali o Vici po meni je realna tabela Zrinjski i Borac su najkvalitetniji pa iza njih Sarajevo i Zeljeznicar i dokazali su i u Europi i tako je godinama i nista nije bilo bolje i prije Vice cak mislim puno gore.Treba malo i realnosti.
3 najlosija tima su Sloboda,Gosk.i Igman a tu je to negdje Posusje,Sloga,Radnik a sekundu bolji Siroki i Velez..Sasvim realna tabela,ko god se zali i misli drugacije nek krene od svog kluba cistit i radit pa cemu bit bolje.Nama niko nije kriv nego mi smo krivi a i ovim niko.nije kriv sami su svi sebi krivi.
Bas ko sto kazes ako je 2 iz istog entiteta 9 i 10 onda 10 igra baraz sa prvakom nasim ,mada ce tu jos bit borbe Posusje Sloga i Radnik a ova 3 ispadaju 100%.
Samo nam treba opstanak u.ligi i nadat se boljem.
3 najlosija tima su Sloboda,Gosk.i Igman a tu je to negdje Posusje,Sloga,Radnik a sekundu bolji Siroki i Velez..Sasvim realna tabela,ko god se zali i misli drugacije nek krene od svog kluba cistit i radit pa cemu bit bolje.Nama niko nije kriv nego mi smo krivi a i ovim niko.nije kriv sami su svi sebi krivi.
Bas ko sto kazes ako je 2 iz istog entiteta 9 i 10 onda 10 igra baraz sa prvakom nasim ,mada ce tu jos bit borbe Posusje Sloga i Radnik a ova 3 ispadaju 100%.
Re: NK Čelik
Kakvo Bati realno ,nije ni sekunde ,Sarajevo da nije onoliko sakacenoi nakidano sigurno bi bilo prvo na tabeli ,Zrinja 2 a tek Borac,i ostalim klubovima iz tkzv rs se stima ocigledno jer taj tvoj preposteni Vico stima da ispadne 4 kluba iz Federacije ili et da kroz baraz ostane ,ali stima se itekakoBatistutA19 je napisao/la: ↑24 vel 2025, 17:52 Koliko god ljudi pricali o Vici po meni je realna tabela Zrinjski i Borac su najkvalitetniji pa iza njih Sarajevo i Zeljeznicar i dokazali su i u Europi i tako je godinama i nista nije bilo bolje i prije Vice cak mislim puno gore.Treba malo i realnosti.