NK Čelik

Bosanjeros

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bosanjeros »

Ogadiše mi fudbal… Jel se još tražimo treneru? Kad ćemo se naći? Ovo danas je katastrofa. I penal iz kojeg smo dali gol je smijesan, a prvi gol autogol. Dođe Bosna iz Visokog i iz igre nam dadne dva gola, realno gledajući penal što je svirao je amaterski. Ovo mi je ravno porazu. Od odbrane koja je katastrofa, Horic se poceo poigravati. Jedino ko danas nije bio los je Masetic koji je prvo poluvrijeme igrao zadnjeg veznog a drugo lijevog beka. Bratovcic katastrofa, Bajramovic nista bolji. Alija nema nigdje, ovaj 17 mislim da je taj Buza sto je na probi protiv nas Leao a za nas Hrelja. Mislim da cemo imati ozbiljnih problema u prvenstvu i na osnovu do sada prikazanog ne vidim nacin da donesemo bodove iz Gorazda i Bihaca…
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Šta reci sve je izgledalo tanko, jadno, bezidejno, pristup nikakav, pogotovo prvo poluvrijeme. Bosna mogla dati još 3 gola, prvi nas sut u 35-oj minuti, gosti agresivniji, bolja duel igra, bilo i faulova na granici incidenta, bolje su izgledali na terenu, vise željeli zabiti nego mi, izjednačili smo autogolom.
Drugo poluvijeme smo bolje stajali, imali nekoliko obećavajućih napada bez nekih 100% šansi za go, gosti nisu ništa uradili do greske naših stopera na kraju utakmice. Svakako treba reci i da je teren bio katastrofalan. Penal za nas, smijurija i totalno nepotrebno
Sad malo i o treneru kojeg smo svi dizali, hvalili ,posle Darija i očekivano, prvo poluvrijeme ni progovorio, niti ustao sa klupe, tek posle penala počeo davati upute igračima. Četvrta pripremna utakmica, znaci 8 poluvremena, 8 različitih sastava, pa kako ćeš se uigrati uopste. Pristao je na ovaj roster i još doveo igrače koje je želio, znaci nema vise izgovora da ih nije on selektirao. igraci su takvi i sa pravom ih kritikujemo, ali sad je i do trenera,neka i dalje priča da je zadovoljan treninzima i odnosom igraca
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

Ne znam šta se dešava sa vama, jeste li olako shvatili borbu za opstanak ili šta, ali situacija se ne cini dobra. U prva dva kola idete u Gorazde koje ima isto bodova i nama gdje mislim da nemate šanse( iz dobro poznatih razloga sad). Vremena imate još, po meni treba vam jedan jači igrač nazad i napadač jedan, Šero to nije
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

bihacusrcu je napisao/la: 19 vel 2025, 19:20 Ne znam šta se dešava sa vama, jeste li olako shvatili borbu za opstanak ili šta, ali situacija se ne cini dobra. U prva dva kola idete u Gorazde koje ima isto bodova i nama gdje mislim da nemate šanse( iz dobro poznatih razloga sad). Vremena imate još, po meni treba vam jedan jači igrač nazad i napadač jedan, Šero to nije
Finansijski problemi jbg. Čeka nas borba za opstanak do zadnjeg kola :(
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

bihacusrcu je napisao/la: 19 vel 2025, 19:20 Ne znam šta se dešava sa vama, jeste li olako shvatili borbu za opstanak ili šta, ali situacija se ne cini dobra. U prva dva kola idete u Gorazde koje ima isto bodova i nama gdje mislim da nemate šanse( iz dobro poznatih razloga sad). Vremena imate još, po meni treba vam jedan jači igrač nazad i napadač jedan, Šero to nije
Kakvi vi ba,vi ste i ovako za duplo losija ekipa od nas,a brini se ti za vas ,doveli ste kamaru neki polovnjaka jos neuigrani a Bogami ste i prepotentni tamo na forumu j..bo Real kako se umisljate.
A nasa prva postava je jedino igrala protiv Rudara poprilicno i protiv Borca i tu se vidjelo da imamo kvalitet,ima jos 15 dana sve cemo mi to utegnut akB
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

U subotu u 13h protiv Laktaša na Bilinom polju
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 19 vel 2025, 19:43
Kakvi vi ba,vi ste i ovako za duplo losija ekipa od nas,a brini se ti za vas ,doveli ste kamaru neki polovnjaka jos neuigrani a Bogami ste i prepotentni tamo na forumu j..bo Real kako se umisljate.
A nasa prva postava je jedino igrala protiv Rudara poprilicno i protiv Borca i tu se vidjelo da imamo kvalitet,ima jos 15 dana sve cemo mi to utegnut akB
Da mi je samo sekundu tvog optimizma :mrgreen: Pa znaš kakav smo krš na gostovanjima, a sad još zelenija mlađa ekipa..

Borac nije nikakvo mjerilo, hibrid, odličan teren, kad krene hrkljuš u Goraždu i Bihaću, a suđenje domaćinsko :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
bihacusrcu

Živi bili pa vidjeli. Evo dajem ti opkladu a ti prihvati, ako završite ispred nas na kraju ja tebi odmah posaljem bon 100 maraka, ako mi ispred vas uplati na pomozi.ba isti iznos.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Šta se kladite i qrčite, ispast ćemo i jedni i drugi :lol:
bihacusrcu

Truhlo je napisao/la: 19 vel 2025, 20:15 Šta se kladite i qrčite, ispast ćemo i jedni i drugi :lol:
Ma jok. Ali grčevita borba do kraja Boga mi. Hamdo ne bi trebao dati, sad dišu u jedno on i duric. I 16-ta godina tako. A vi ne bi trebali jel ste ipak najveći klub koji je ikad igrao ovu ligu.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

bihacusrcu je napisao/la: 19 vel 2025, 20:12
Živi bili pa vidjeli. Evo dajem ti opkladu a ti prihvati, ako završite ispred nas na kraju ja tebi odmah posaljem bon 100 maraka, ako mi ispred vas uplati na pomozi.ba isti iznos.
Tako ste pisali i naa pocetku ,hajd i mi smo se lozili ali ni blizu kao vi ,nasa ekipa ce pokazat snagu to je sigurno .
Bolji smo nego jesenas ,a i mnogi igraci su bas podbacili ,nek pola od njih se vrati u formu nemamo brige.
Dxankovic bio 0 ,Martinovic 0,Vardo pao pred kraj ,Popovic 0 Talha pao,odbrana kikseri bili zesci ,mislim nije ni sad bas bajno ali onako losi nemogu bit ikad bi se trudili jbg
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

bihacusrcu je napisao/la: 19 vel 2025, 20:19
Truhlo je napisao/la: 19 vel 2025, 20:15 Šta se kladite i qrčite, ispast ćemo i jedni i drugi :lol:
Ma jok. Ali grčevita borba do kraja Boga mi. Hamdo ne bi trebao dati, sad dišu u jedno on i duric. I 16-ta godina tako. A vi ne bi trebali jel ste ipak najveći klub koji je ikad igrao ovu ligu.
Tako smo se i mi provlačili u PL 20 godina, pa svemu dođe kraj :lol: Ko god misli da Jedinstvo i Čelik ne mogu ispasti, zbog neke tradicije je totalna ludost. Prošle godine ispade Rudar, koji je mislim igrao sve sezone od osnivanja ove lige.

Jedinstvo se provlači zadnjih godina, ali tad je bilo 16 klubova i ispadalo 2, 3, a sad ispada potencijalno 6, biće baš žestoka borba za opstanak. Ne vidim ni jedan klub da je odustao od borbe, čak šta više, Hadžići, Zvijezda, Rahić, vi, svi se pojačavaju.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Pamtim savršene Čelikove pripreme po Hrvatskoj kada su padale ekipe iz HNL-a i drugih evropskih liga, pa naslove čitali "Čelik bez poraza", "Čelik bez primljenog gola" itd.. Pa kad krene liga ne znaju se sastati sa loptom, prošle godine mislim da smo igrali protiv Banovića generalku na Bilinom 4-0 ili 4-1, al zato nam u ligi Banovići ogadili fudbal..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

carsija072 je napisao/la: 19 vel 2025, 21:54 Pamtim savršene Čelikove pripreme po Hrvatskoj kada su padale ekipe iz HNL-a i drugih evropskih liga, pa naslove čitali "Čelik bez poraza", "Čelik bez primljenog gola" itd.. Pa kad krene liga ne znaju se sastati sa loptom, prošle godine mislim da smo igrali protiv Banovića generalku na Bilinom 4-0 ili 4-1, al zato nam u ligi Banovići ogadili fudbal..
Prošle godine smo 4 puta Banoviće dobili, 3 puta kući, 1. liga, 1. kup, ta prijateljska i naša najbolja gostujuća utakmica u prvoj ligi 0:4. Razumijem šta hoćeš reći, uopšte ne formiram mišljenje na osnovu prijateljskih, nego rostera koji je baš mlad, a najveća borba za opstanak dolazi u najgoroj ligi. Samo da ostanemo na ovom sigurnom 9. mjestu, bio bi to ogroman uspjeh realno.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Pričate o selektiranju igrača i kako Zaimović ko Darijo i tako svakakva sranja.Zaimović je tražio dva iskusna igrača i to baš koji su nam trebala a dobio je karinu.Ja sam prošle godine govorio ako ne dobijemo lovu ili ne odblokiramo račun prije početka sezone i prelaznog roka bit će borba za opstanak .Ne znam više jel se šta pomaklo od pressa kako džematlija potražuje kamatu.Treninzi su im rinaka nemaju gdje trenirati i sad zamisli šta rade, jedino trči na Smetove i to je to.Ovo sto nam pare idu od sponzora na otplatu dugovanja plivamo na suhom.Kad prođe sezona dobit ćeš pare na ljeto i to je to,ali ti ništa ne znače jer se nisi mogao pojačati i sad se dovodiš u situaciju da moraš da strahuješ l.Nadam se da ćemo makar kući dobijati a u gostima nerješeno.Ako preživimo ovu sezonu to bilo super, a nadam se napokon da ćemo za iduću sezonu usmjeriti novac u sportki segment i odblokirati famozni račun.
Odgovori