Eto ga ponedjeljak startamo.Nogometni klub Čelik obavještava javnost da će se u ponedjeljak, 8. jula 2024. godine održati prozivka prvog tima.
Prozivka će biti zatvorena za javnost te će biti održana na Bilinom polju u 17:00 sati.
Prije toga, u 16:45 bit će održana press konferencija na kojoj ćemo novinare i navijače upoznati sa detaljima oko prozivke i priprema, kao i sa aktuelnostima oko Kluba.
Nakon prozivke, naši prvotimci će odraditi prvi trening i tako ozvaničiti početak priprema za novu sezonu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bureković ima još godinu ugovor s Ujpestom iako na transfermarktu pise da mu je istekaoTruhlo je napisao/la: ↑06 srp 2024, 15:09Eto ga ponedjeljak startamo.Nogometni klub Čelik obavještava javnost da će se u ponedjeljak, 8. jula 2024. godine održati prozivka prvog tima.
Prozivka će biti zatvorena za javnost te će biti održana na Bilinom polju u 17:00 sati.
Prije toga, u 16:45 bit će održana press konferencija na kojoj ćemo novinare i navijače upoznati sa detaljima oko prozivke i priprema, kao i sa aktuelnostima oko Kluba.
Nakon prozivke, naši prvotimci će odraditi prvi trening i tako ozvaničiti početak priprema za novu sezonu.
Hoće Burekovic posudbu u PL negdje, iz prve ruke informacija, nece u Celik zbog ranga takmicenjaEugen je napisao/la: ↑06 srp 2024, 15:21Bureković ima još godinu ugovor s Ujpestom iako na transfermarktu pise da mu je istekaoTruhlo je napisao/la: ↑06 srp 2024, 15:09Eto ga ponedjeljak startamo.Nogometni klub Čelik obavještava javnost da će se u ponedjeljak, 8. jula 2024. godine održati prozivka prvog tima.
Samo neka ne ide u Željkana, sve ostalo halal, neka podigne formu, pa da ga uzmemo besplatno na godinu
Šta je sa Marinom, je li ostaje u Hanoveru?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
E yebi ga, ne možemo mi biti konkretni kao njemački trećeligašmakelele je napisao/la: ↑06 srp 2024, 15:59Ostaje, ali bi se Marin sad vratio u Čelik da bude konkretna ponuda
Ništa, čekamo prozivku, za sad samo 4 odlaska, očekujem još par odlazaka i par ciljanih pojačanja gdje nam baš potrebno.
-
Samo ne smijemo bespotrebno gomilat igrace kao proslo ljeto. Duvnjak je nepotebno doveo haman 15 igraca od koji je vecina bila upitnog kvaliteta, i ja sam nakon par pripremnih imao osjecaj da nam fali jos toliko.
Samo ciljano i planski treba dovoditi nek budu tri igraca nova al da mogu donijet instant poboljsanje u igri.
Samo ciljano i planski treba dovoditi nek budu tri igraca nova al da mogu donijet instant poboljsanje u igri.
Srce, čast i ponos!
Mislim da novu sredinu traže Karalić, Durmiš, Mašić i Arnautović, a ako ne nađu nešto da će ostati u klubuTruhlo je napisao/la: ↑06 srp 2024, 16:08E yebi ga, ne možemo mi biti konkretni kao njemački trećeligaš
Ništa, čekamo prozivku, za sad samo 4 odlaska, očekujem još par odlazaka i par ciljanih pojačanja gdje nam baš potrebno.
Ne bi mi bilo ni sekunde žao da svi navedeni odumakelele je napisao/la: ↑06 srp 2024, 16:46Mislim da novu sredinu traže Karalić, Durmiš, Mašić i Arnautović, a ako ne nađu nešto da će ostati u klubu
Mislim da klub nema jasnu viziju koje igrace zeli, ko skautira i gleda moguca pojacanja
-
Arnautović klupa cijelu sezonu, Karalić i Durmiš isto tako, klupa na proljeće, učinak nikakav. Mašić napravio nešto na proljeće, bilo bi fino zadržati ga, ali ni jedan igrač nije ispred kluba, ako bude puno tražio, ima sasvim adekvatnih napadača na tržištu.