Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
Jbt ovaj Rudar baš zna iskopati strane igrače, sad imaju neke špance, ovaj Mohedano dobra osmica pravo 

Opet Mohedano golčina sa pola terena

Neka neko pribilježi ove špance iz prijedora, u slučaju ulaska u PL i njihovog ispadanja ima stranih kvalitetnih rutonja za slavni legendarni Čelik iz Zenice

Dzaba sto je Premijer Liga, seljana je ostala seljana. 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Oba čista crvena, naložili se pijačariprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:22Al sto covjek branista ovo Velez dva crvena
taman jh krneuli

Željkan loš nikakav, mi bi im loptu na grbavici sakrili

Željkan dva crvena u tunelu
Joj gigsa, vico majstore

Joj gigsa, vico majstore

-
Na najbolje igracu on se silji. (Radovac) Evo i Zeljakn dobio crveni ja ludila
jedan crveni, samo Karamarko.

Drugi Adžemuprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:29 Na najbolje igracu on se silji. (Radovac) Evo i Zeljakn dobio crveni ja ludilajedan crveni, samo Karamarko.

Tiktoker nije normalan

-
Auuu, pa svakako ak ovo ne dobije noga mu jeTruhlo je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:30Drugi Adžemuprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:29 Na najbolje igracu on se silji. (Radovac) Evo i Zeljakn dobio crveni ja ludilajedan crveni, samo Karamarko.
![]()
Tiktoker nije normalan![]()

Međuseljac je za ovog Šošića lično Maradona.
-
Gledaj sambe u zelji sto golcinu zabi. Ovakva samba ceka i nas likČe
Al ne mogu Adžema otjerat, dobit će i ovo hahahaprisonbreak je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:35Nula bodova momak, ma sve naopako, Radovac nije ni na klupi, prosle godine citavu ekipu im Radovac drzao.
Moramo sto prije uci u pl, ovakvi derbiji nam trebaju da ovo sve digne. Samo ima caka, moramo uci spremni i konkurentni bar za sredine tabele.
Ma možemo brate glat biti konkurentni, mora grad samo od naredne godine povećati na bar 600k, kanton 900k, klub u PL minimum će napraviti 1,5m, ukupno za prvu sezonu glat 3 miliona KM.
Bez dugova, repova iz prošlosti, hladno možemo se potuči sa Slogom, Posušjem, Radnikom, Prijedorom ili ko god uđe is RS.
Jbt liga 10 je baš pun pogodak, pa imali bi željkana, sarajevo pun stadion na jesen i proljeće. Dodaj još Velež, Borac, Ustasciu koji bi imali isto 200, 300 gostujućih na Bilinom, pa gorilo bi skoro svako kolo