KUP: Čelik - Sarajevo
Re: KUP: Čelik - Sarajevo
Ko je za poraz klikno, internet mu ugasili.
Za ovo ja krivim anketara, tj. onog sto je sastavljao anketu...kakav poraz, oni ako izvuku penale nek se sutaju nogom u guzicu do Saraj'va
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Najlakše je po govorniku
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
De ti promijeni ovo dok nisi fasovao hehe, 1- pobjeda u regularnom dijelu, 2 - pobjeda nakon penala.
Bice tesko, oni vec u punom pogonu a mi tek krenuli s pripremama. I da je obrnuta situacija oni bi bili favoriti a ne ovako, ali eto nase je da se nadamo najboljem i da navijamo.
Nadam se zaradi za klub od najmanje 80000 km a sve iznad toga sta god se desi puna saka brade
Nase je da kroz ulaznice Sarajevo,Tosk generalka i prvo kolo Travnik donesu zaradu od najmanje 130.000 km klubu.
Igrat hrabro s mudima a ako imas velika muda protivnik moze biti samo dobro izjeban
Nase je da kroz ulaznice Sarajevo,Tosk generalka i prvo kolo Travnik donesu zaradu od najmanje 130.000 km klubu.
Igrat hrabro s mudima a ako imas velika muda protivnik moze biti samo dobro izjeban
Sarajevo Z 6000- 60000KM, I 2500- 20000KM, J i S 1500- 9000KMZamorano je napisao/la: ↑05 vel 2026, 22:15 Nadam se zaradi za klub od najmanje 80000 km a sve iznad toga sta god se desi puna saka brade![]()
Igrat hrabro s mudima a ako imas velika muda protivnik moze biti samo dobro izjeban![]()
Travnik Z 4000- 40000KM, I 2000- 16000KM, J i S 600- 3600
Sveukupno 148600KM
Jos kada bi obezbijedili hranu i pice na utakmicama pa i od toga uzeti pare, a Tosk generalka neka nas bude 1000 karta 8KM- 8000KM. Moramo ciljati 150000KM od ovih utakmica jer mislim da mozemo sigurno uzeti te pare.
-
RubikovaKocka
Prva dvije kod kuće, Travnik i Sloboda, na obe će biti po 10.000 
Što se tiče Travnika, to ako Gerilice dođu, a protiv Slobode je sjever našRubikovaKocka je napisao/la: ↑06 vel 2026, 07:39 Prva dvije kod kuće, Travnik i Sloboda, na obe će biti po 10.000![]()
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ma nista ovo sarajevo, jest da ce se naloziti protiv nas, ali moze se dobiti.
Porez rezultatom 0:1.
Lock.
Lock.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"