Ma duplo slabija davno sam rekao.Ova ekipa je max DLC i tako će biti u nastavku.Ovde možeš izdvojit 3-4 igrača kija mogu iznijeti FL i to je to.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Jel se Vardo ovo ugojio? Cudno mi nekako izgleda ko amaterski fudbaler. Neki golman ko curica je usao nekad u drugom nisam sve ispratio.
Par dobri poteza ostalo tanko haj kontam noge teske prva provjera.
Par dobri poteza ostalo tanko haj kontam noge teske prva provjera.
-
Ma dobro, došla su sad nama pojačanja iz PL, nemoj tako. Bolje da nismo nikog doveli Bgm. Žalosno da žalosnije ne može bit. Bogte pljuvali smo Bajramovica i sad ti on poslije Horica najbolji stoper. Vardo kakav god da je, je igračina za ovu djecu. I onda dodjes do napada gdje ne znaš šta je gore. Imaš tri drveta u napadu, svi po 2 metra svi razvijeni a s loptom znaju ko i ja. Dzanka klasika isto ko i prošle sezone, jedan prodor pa tri izgubi i et. Nadas se da ćeš iz tog prodora zabit a da iz izgubljenih nećeš primit.
-
Pa ako nam je ekipa iz DLC bolja nego ekipa iz ovog sad perioda sto se onda se vecina tih igraca iz DLC nije snasla u FL, krenuvsi od Durmisa, Karalica itd...
Tacno je da nam treba jos pojacanja al se standarno lupaju gluposti
Srce, čast i ponos!
Ne treba sad pretjerivat, pa oni maloprije nabrojani iz DLC su nam jos gore zivce vadili.
Nije ni Krusevo lose toliko, bore se za ulazak u ligu u kojoj smo i mi a tek je prva tekma. Nedavno se ekipa sakupila i pocela sa treninzima pa normalno da treba vremena al ne treba sad ni odmah pljuvat kao pojedinci. Ima ovdje antitalenata ali zato i jesu ove tekme da se trener vidi sa cime raspolaze
Nije ni Krusevo lose toliko, bore se za ulazak u ligu u kojoj smo i mi a tek je prva tekma. Nedavno se ekipa sakupila i pocela sa treninzima pa normalno da treba vremena al ne treba sad ni odmah pljuvat kao pojedinci. Ima ovdje antitalenata ali zato i jesu ove tekme da se trener vidi sa cime raspolaze
-
Treba nam još? Ja ne vidim nijedno dosad. Ko je po tebi pojačanje? Na osnovu vidjenog meni niko od ovih momaka što je došlo ne da nije pojačanje, nego su slabiji od ostalih koji su već bili u ekipi. Ja se iskreno nadam da je klub uzeo masne pare na Masicu jer Jahja mu ne može kopačke očistiti. Ali ja kad sam rekao da nisu pojačanja, ma nee igrali su PL. Evo reci mi kod kojeg igrača si danas vidio potencijal da može bolje?PatrickBateman je napisao/la: ↑25 sij 2025, 15:30 Pa ako nam je ekipa iz DLC bolja nego ekipa iz ovog sad perioda sto se onda se vecina tih igraca iz DLC nije snasla u FL, krenuvsi od Durmisa, Karalica itd...
Ja bi ev reko da od Kadrica se možemo nadati necemu, ja od ostalih ne vidim značajan napredak.
Ako nam je uspjeh u prelaznom roku dovest centarfora koji je bolji od Barucije ili veznog koji je bolji od Tolje onda nam je bio uspjesan prelazni rok. U bilo kojem drugom razmatranju ovo nisu pojačanja nego novi igrači u ekipi.
Ja Bgm ne vidjeh da je Baručija imao i blizu prilike za dokazivanje kao Benjo
- Allgunsblazing
Standardno nakon 90 minuta, prijateljske, utakmice imamo ljude koji vec znaju ko je pojacanje. Postujem znanje, samo se pitam zasto se takvi ljudi ne ukljuce u klub? Njihovo znanje moze smanjiti broj promasenih dolazaka.
-
Daj ba nemoj bit smiješan. Barucija treba što prije uhvatit se masinice i to je to. Nepoznanica je što je uopšte on u klubu kad su svi koji nisu zadovoljili poslani na posudbe a on je bio toliko dobar da se nije mogao naći klub da ga uzme.
-
Kome da se javim? Radit ću pro Bono. I ko trenutno obnaša tu funkciju?Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 sij 2025, 15:54 Standardno nakon 90 minuta, prijateljske, utakmice imamo ljude koji vec znaju ko je pojacanje. Postujem znanje, samo se pitam zasto se takvi ljudi ne ukljuce u klub? Njihovo znanje moze smanjiti broj promasenih dolazaka.
- BatistutA19
Daj bolan prva je utakmica sta vam je ,bitno da nema povreda i da rade ,opet vjerujem da ce Zaimovic sastavit solidnu ekipu.Koliko para toliko muzike.
Vama bolja ekipa pojedinim iz DLC sto si igro protiv ekipa gdje svi igraci rade i s posla na utakmicu ,pa gdje su ti igraci gdje igraju Sijerkic Zuna i ostali,nama je tada samo igrac bio Isakovic i Rezina ovi su svi propali i bog zna gdje igraju.
Prvo poluvreme sam zakasnio i kad sam upalio kocio stream a drugo na momente i dobro i lose a prijateljske su da svi igraju da se sve proba do generalke..
Vidjst cemo dalje sa kim sljedeca sa Rudarom cini mi se
Vama bolja ekipa pojedinim iz DLC sto si igro protiv ekipa gdje svi igraci rade i s posla na utakmicu ,pa gdje su ti igraci gdje igraju Sijerkic Zuna i ostali,nama je tada samo igrac bio Isakovic i Rezina ovi su svi propali i bog zna gdje igraju.
Prvo poluvreme sam zakasnio i kad sam upalio kocio stream a drugo na momente i dobro i lose a prijateljske su da svi igraju da se sve proba do generalke..
Vidjst cemo dalje sa kim sljedeca sa Rudarom cini mi se
- Allgunsblazing
Cerimu. Slobodno se javi. Siguran sam da ce takvo znanje biti neprocjenjivo u funkcionisanju kluba.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 sij 2025, 15:58Kome da se javim? Radit ću pro Bono. I ko trenutno obnaša tu funkciju?Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 sij 2025, 15:54 Standardno nakon 90 minuta, prijateljske, utakmice imamo ljude koji vec znaju ko je pojacanje. Postujem znanje, samo se pitam zasto se takvi ljudi ne ukljuce u klub? Njihovo znanje moze smanjiti broj promasenih dolazaka.
Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 sij 2025, 15:54 Standardno nakon 90 minuta, prijateljske, utakmice imamo ljude koji vec znaju ko je pojacanje. Postujem znanje, samo se pitam zasto se takvi ljudi ne ukljuce u klub? Njihovo znanje moze smanjiti broj promasenih dolazaka.
Lakse je iza racunara palamudit hehe, nije od nas niko zadovoljan al sad reci da niko ne valja nakon 45 odigranih minuta je smijesno