Transferi 2026/27

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Odgovori
BatistutA19

Re: Transferi 2026/27

Post Postao/la BatistutA19 »

Samo se drzat cilj OPSTANAK i svaki bod je bitan a ima 36 kola ,nit je sramota ni tagedija od bilo koga izgubit ,duga je sezona..Trebamo bit podrska i mislim ako budemo konkurentni da ce bit podrska i da cemo imat top 3 posjete.
Nit treba letit umisljat za gore pa se razocarat kad te neko prizemlji ali ne treba ni padat u neke depresije sa ovim pojacannima i jos ko dodje,moci cemo se borit za opstanak u ligi uz podrsku navijaca,ne moze me niko ubijedit da mogu imat prednost nad Celikom Sloga Radnik.i BSK.Mogu i igracki ali vala navijacki ne mogu ni sva 3 kluba zajedno i nece bit isto ni ovim iz vrha gostovat u Zenici ili Doboj ,Bijeljina,Krupa.
Po meni ce bit ovako
1.Zrinjski i Borac titula
2.Sarajevo trece
3.Velez Zeljeznicar Siroki zlatna sredina stim sto ce neko u Europu.
4.Celik,Radnik,Sloga,BSK za opstanak.
Ovo je realan kvalitet klubova i pozicije na tabeli koliko god blatili sudije i savez to je to gdje god bi igrali ko god bi sudio ovako bi bilo.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kontras'88 je napisao/la: 29 lip 2026, 22:23 Mi imamo jednu sliku sa displeja telefona ili računara i ona nam predstavlja neko stanje koke mi vidimo, šta je u klubu i kako to oni vide je nesto drugo.

Normalno da ćemo imati ovakve stavove, jer mi vidimo samo imena i statistiku, a neko to drugačije gleda promatra i Bog zna koliko dugo je pratio ove igrače sto smo doveli.
U neku ruku Truhlo je dobro upravu, ali sa jos par imena mislim da ne bi trebalo biti problema, jer su drugi klubovi u stanju kakvom jesu.
Ja upravi i sš vjerujem i od mene je podrška kao onog dana kad sam stao uz njih u parku iza muzičke škole prije 15god i danas i prestati nikad neće.
Bas ja nesto slicno danas htio napisati. Ljudi u klubu vide siru sliku od nas...Jel se ono sa spancem stupilo u kontakt prije dva mjeseca? Kad se na forumu strahovalo hoce li nas Stupcanica preskociti i imamo li snage prvi "proci kroz cilj". Imajte povjerenja u ove momke, kao sto ste i dosad imali i nece biti problema...Ne dajte da vam ova sparina pomuti razum :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

phillies je napisao/la: 29 lip 2026, 22:40
Kontras'88 je napisao/la: 29 lip 2026, 22:23 Mi imamo jednu sliku sa displeja telefona ili računara i ona nam predstavlja neko stanje koke mi vidimo, šta je u klubu i kako to oni vide je nesto drugo.

Normalno da ćemo imati ovakve stavove, jer mi vidimo samo imena i statistiku, a neko to drugačije gleda promatra i Bog zna koliko dugo je pratio ove igrače sto smo doveli.
U neku ruku Truhlo je dobro upravu, ali sa jos par imena mislim da ne bi trebalo biti problema, jer su drugi klubovi u stanju kakvom jesu.
Ja upravi i sš vjerujem i od mene je podrška kao onog dana kad sam stao uz njih u parku iza muzičke škole prije 15god i danas i prestati nikad neće.
Bas ja nesto slicno danas htio napisati. Ljudi u klubu vide siru sliku od nas...Jel se ono sa spancem stupilo u kontakt prije dva mjeseca? Kad se na forumu strahovalo hoce li nas Stupcanica preskociti i imamo li snage prvi "proci kroz cilj". Imajte povjerenja u ove momke, kao sto ste i dosad imali i nece biti problema...Ne dajte da vam ova sparina pomuti razum :D
Ja bi ebo i forum i sve kad bi neko iz uprave opet morao ovdje pisati nama, kao onomad direktor kluba, jer su neki srali previše.
Opet kažem shvatam sve, ljubav prema klubu je takva, takmičarska, hoćeš da si bolji od drugih i od toga proizilazi da kritikuješ jer žudiš non stop za necim vise.
Svi bi mi nesto, treba samo biti realan, a realan možeš biti tek kad upoznaš suštinu i pravu situaciju.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ljudi samo cilj treba biti opstanak u pl u narednoj sezoni i tačka
Ja ništa više ne očekujem od ekipe 8 mjesto nek završe u zadnjem kolu ja sam prezadovoljan i u koji ne sumnjam da ćemo izboriti
Sto se tice pojačanja u skladu sa finansijama i dolaze takvi igrači
A ova mastanja oko pidre djurica,kiša itd..ostavite se toga i biti će te mirniji vjerujte mi
Ja očekujem još napadača veznjaka,beka,golmana i eventualno krilo jos jedno i tjt
Ako nema u BiH nek klub traži po regionu Evropi Afrika za solidnu platu koju mi dajemo možemo naći valjda ova 4-5 igrača u ovim zemljama koja nam trebaju i da izborimo opstanak
Odgovori