NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ovaj stoper iz Tuzle sto je stigao je ravan amateru, Husarin igrac i opet smo dopustili da taj Husaric udje u klub, mali nije nikakvo pojacanje a vec je bez probe potpisao ugovor,vrijeme ce pokazati sve… Pod hitno dovesti provjerenog stopera.
- asimdemineri
Nijedan igrač u Čeliku od kako smo u nižim rangovima, nije oživio karijeru.Šta više, većina njih je propala i unazadila karijeru. Možda eventualno Vardo da je sada među top igračima Prve federalne ovo ostalo je sve talašika.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 sij 2025, 16:21 Na koliko ovi "talenti" potpisuju" ? Jel pola godine, ozivi karijeru malo i gas !?
Zabrinjavajuće je da nismo kao klub u ovim nižim rangovima uspjeli naći igrača koji bi bljesnuo makar dvije domaće tekme, Durmiš je imao potencijala da bude takav nažalost kao i svi igrači do sada utopiš se u sivilo, pa i taj Talha je karinaš,a doveden kao wunderkind. Niko se ko on nije lakše utopio u Čelikovo sportsko sivilo nego taj wunderkind iz Buča Potoka. Da li je do kluba ili do igrača ne mogu da shvatim....
Alija Izetbegović Čelik
Nezz bgmi sta bi rekao za ovog farisa kadrica
Ne ulijeva mi neku nadu da će biti nešto od njega otiđite na forum veleza na ss pa će te vidjeti komentare za njega
Nadam se da ce me demotovati svojim igrama ali ništa od njega ne očekujem iskreno
Ali nažalost zbog stanja u klubu ovo su naše realnosti
Valjda u ovoj godini i mi izađemo na zelenu granu akobogda
Ne ulijeva mi neku nadu da će biti nešto od njega otiđite na forum veleza na ss pa će te vidjeti komentare za njega
Nadam se da ce me demotovati svojim igrama ali ništa od njega ne očekujem iskreno
Ambicije Veleza I nase nisu iste(trenutne).Njima los za Premier ligu,ali kod nas moze eksplodirati,pokazati se je extra pojacanje za Ferderalku..Svsko pojacanje macak u vreci...nadam se najboljemAlmir2018 je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:26 Nezz bgmi sta bi rekao za ovog farisa kadrica
U svakom slucaju ako ne bude za prve postave nek bude na klupi a sljedeće sezone noga iz kluba a plus bolje da on udje sa klupe nego npr Tolja.Almir2018 je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:26 Nezz bgmi sta bi rekao za ovog farisa kadrica
Vardo top igrac??? Frajko odigro 5 utakmica,slovima pet i dobio 4 slovima četri žuta kartona i naravno od tih 5 pauzirao jednu utakmicu i to "top igrac" oplakah od smijeha Hoce li i on u Stupcanicu zna li se sta,trebal im igraca s topomasimdemineri je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:04Nijedan igrač u Čeliku od kako smo u nižim rangovima, nije oživio karijeru.Šta više, većina njih je propala i unazadila karijeru. Možda eventualno Vardo da je sada među top igračima Prve federalne ovo ostalo je sve talašika.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 sij 2025, 16:21 Na koliko ovi "talenti" potpisuju" ? Jel pola godine, ozivi karijeru malo i gas !?
Zabrinjavajuće je da nismo kao klub u ovim nižim rangovima uspjeli naći igrača koji bi bljesnuo makar dvije domaće tekme, Durmiš je imao potencijala da bude takav nažalost kao i svi igrači do sada utopiš se u sivilo, pa i taj Talha je karinaš,a doveden kao wunderkind. Niko se ko on nije lakše utopio u Čelikovo sportsko sivilo nego taj wunderkind iz Buča Potoka. Da li je do kluba ili do igrača ne mogu da shvatim....
Kako glasi pravilo oko odigravanja premijarligaskih utakmica na stadionu u kantonu, jel recimo stupcanica moze igrati utakmice u premijer ligi na recimo stadionu u KS ili drugim kantonima ili mora u ZDK. Ako je praksa samo ZDK onda im treba staviti cifru rentu stadiona da im se zanebesa
LimVo likČe
U vezi transfera Masic u Stupcanicu ,naravno da je uprava nasa znala za njihov interes prema Masicu I sve sto se dogodilo je aminovala!Masic nije mogao otici nigdje jer je pod ugovorom bio.Ova trampa igraca je dogovor klubova,a klub je sigurno nasao interes u ovoj trampi(dal trenutno ili u buduce).Stupcanica je meni sasvim ok klub,I ako mi ne mozemo ( a nemozemo)neha udju oni.bartoli je napisao/la: ↑22 sij 2025, 19:15 Kako glasi pravilo oko odigravanja premijarligaskih utakmica na stadionu u kantonu, jel recimo stupcanica moze igrati utakmice u premijer ligi na recimo stadionu u KS ili drugim kantonima ili mora u ZDK. Ako je praksa samo ZDK onda im treba staviti cifru rentu stadiona da im se zanebesa
Ma ljiga jest, ali nisam rekao da ga necemo uzeti.R0B1J4SH je napisao/la: ↑22 sij 2025, 16:17Ma nebitno čiji je,znamo svi ko je husara i sta radi,al sta sad ako je njegov igrač medju najboljim igračima u ligi,nećemo ga uzet ako je Husarin?MrAdislic je napisao/la: ↑22 sij 2025, 15:36Hasukic takodjer Husarin igrac, a doveli smo vec dvojicu njegovih vjeribatno zbog kinekcije njega i Zaima..tako da mozda i ima sanseR0B1J4SH je napisao/la: ↑22 sij 2025, 15:16
Ja bi pokušao dovest Esmira Hasukica 23 godine napadač trenutno nema kluba,imo je donedavno pa ga Borac prekrižio totalno.
U Premijer ligi na 57 utakmica ima 10 golova i 2 asistencije a u Prvoj ligi na 63 utakmice 17 golova i 7 asistencija.
Cijena na transfermarktu mu 200 hiljada.
Po meni se ne treba time vodit.
Evo ga Kadra potpiso,po meni je ovaj prijelazan rok solidan,vrijeme će pokazati.
Kazem samo da mozda ima sanse i sa ovim naoadacem kako smo krenuli sa Husarom.
Mali Faris mi lici na finog igraca, ali ooet je to mlado tako da ce oscilirati vjerovatno.
- asimdemineri
Kako 5 zar nije odigrano 10 ligaških i 1 u kupu ?Zamorano je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:52Vardo top igrac??? Frajko odigro 5 utakmica,slovima pet i dobio 4 slovima četri žuta kartona i naravno od tih 5 pauzirao jednu utakmicu i to "top igrac" oplakah od smijeha Hoce li i on u Stupcanicu zna li se sta,trebal im igraca s topomasimdemineri je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:04Nijedan igrač u Čeliku od kako smo u nižim rangovima, nije oživio karijeru.Šta više, većina njih je propala i unazadila karijeru. Možda eventualno Vardo da je sada među top igračima Prve federalne ovo ostalo je sve talašika.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 sij 2025, 16:21 Na koliko ovi "talenti" potpisuju" ? Jel pola godine, ozivi karijeru malo i gas !?
Alija Izetbegović Čelik
Pa neznam bas igrao je kod Klafurica a tad je Velez za klasu bio bolji nego ove godine ,uglavnom za nas je top kad skontas da imas Tolju i Prgudu koji nebi ni Nemilu pojacali.Almir2018 je napisao/la: ↑22 sij 2025, 18:26 Nezz bgmi sta bi rekao za ovog farisa kadrica
Ipak jw ovaj mali igrao solidne partije u PL
- BatistutA19
Meni se svidja politika dovodjenjem igraca ovako mladih i ovaj iz Veleza i pogotovo Sarajeva i vremenom da budu nasi igraci..Sa Sarajevom trebamo jos bolju tu saradnju imat i da nam daju i malo jace igrace a ne samo popunit brojem i ne trebamo se mi nesto zanosit ona nasa glupa prica filijala nekom jer oni nama nisu nikakvi konkurenti nit mogu bit ni za 5 godina,oni nama trebaju sad da nas poguraju.
O kvalitetu ovih igraca ne znam jer ne poznajem nijednog ali definitivno ovako uz ove treba nam iskusan stoper i vezni igrac kvalitetniji.
Vjerujem u upravu i ovo sto neki kazu Husarini igraci jer svi igraci su danay neciji ,bitan je samo ugovor kakav je a ne ciji je igrac.
Mada smo tu slabi do sad u dovodjenju igracima fulamo puno u procijeni mada je to tako nikad ne znas i Baljic je otiso iz Fenera u Real za 50 miliona nije igro 5 utakmica i proglasen najvecim promasejm u posljednje vreme i takvih primjera puno.
Znaci pripreme ce bit u Hercegovini ,pametno solidno sve i ekipe sa kojima cemo igrati ,mada bi volio malo i jaci protivnik ali sta je tu je.
Bitan samo opstanak siguran bez streova i rijesit taj dug sa novcem od grada kantona i sponzora,deblokada i onda dizat ljestvicu vise.
O kvalitetu ovih igraca ne znam jer ne poznajem nijednog ali definitivno ovako uz ove treba nam iskusan stoper i vezni igrac kvalitetniji.
Vjerujem u upravu i ovo sto neki kazu Husarini igraci jer svi igraci su danay neciji ,bitan je samo ugovor kakav je a ne ciji je igrac.
Mada smo tu slabi do sad u dovodjenju igracima fulamo puno u procijeni mada je to tako nikad ne znas i Baljic je otiso iz Fenera u Real za 50 miliona nije igro 5 utakmica i proglasen najvecim promasejm u posljednje vreme i takvih primjera puno.
Znaci pripreme ce bit u Hercegovini ,pametno solidno sve i ekipe sa kojima cemo igrati ,mada bi volio malo i jaci protivnik ali sta je tu je.
Bitan samo opstanak siguran bez streova i rijesit taj dug sa novcem od grada kantona i sponzora,deblokada i onda dizat ljestvicu vise.
Slažem se sa tobom sto se tice Sarajeva,al zanimljivo je da prošle sezone nama Talha igro svaku ispred Hamzica,na kraju se vrate u Sarajevo i trener odluci Hamzica u prvi tim,a kod nas većinom klupa bio.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 sij 2025, 22:34 Meni se svidja politika dovodjenjem igraca ovako mladih i ovaj iz Veleza i pogotovo Sarajeva i vremenom da budu nasi igraci..Sa Sarajevom trebamo jos bolju tu saradnju imat i da nam daju i malo jace igrace a ne samo popunit brojem i ne trebamo se mi nesto zanosit ona nasa glupa prica filijala nekom jer oni nama nisu nikakvi konkurenti nit mogu bit ni za 5 godina,oni nama trebaju sad da nas poguraju.
Trebamo radit ko i sa Talhom prvo na posudbu pa ako se dokaze dovest ga za pravo ako trener ne bude racuno na tog igrača.
- Allgunsblazing
Ko bi nama ugodio? Hocemo PL veznjaka, dobijemo. Necemo tog, komentari na forumu losi.
Dodje novi trener u OP, kaze komentar zar nema niko iz Zenice.
Mislim da je realno reci da ne znamo sta zelimo, a jos manje znamo sta Celik moze dovesti.
Dodje novi trener u OP, kaze komentar zar nema niko iz Zenice.
Mislim da je realno reci da ne znamo sta zelimo, a jos manje znamo sta Celik moze dovesti.
-
Za stopera ne smije biti mačak u vreći, mi se trenutno borimo za opstanak.