NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Čudi me kako već nema ovdje insajderskih informacija, mimo zvanicnih objava kluba. Čeka se sportBC saznaje.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Auuuu evo rutonjeeeeee :rock:

Šero je top za prve lige, valjda neće biti flop kao Hrelja :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

bartoli je napisao/la: 18 sij 2025, 15:38 Hoće li dolaziti Jatta u Čelik?
Nebi bilo lose,em crnjo em centralni vezni hahaha
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cinvict35 je napisao/la: 18 sij 2025, 14:50
BatistutA19 je napisao/la: 18 sij 2025, 14:25 Dobro dosli Sero i ovaj momak iz Slobode,tek je poceo prelazni rok najvise me brinu stoper odu 2 stopera dovedes mladog ali ja vjerujem da ce oni dovest stopera jednog iskusnijeg boljeg.
Danas su svi igraci nekih menadjera ti moras nekog uzet poenta je sto je dobra stvar ne moze bit malverzacija ugovora mada i meni se ne svidja sto je Husarin ali jbga moras nekog i svi imaju neke menadjere.
Kazem opet opstanak je najbitnijj a ovo ostalo se polahko slazu kockice sve.
Zadovoljan sa clanstvom i vijerujem u novi rekord do kraja godine.
Za rodjendan utakmica Dinamo Zagreb ,Hajduk Split,Partizan Beograd a vjerujem da bi izasli ovi klubovi u susret Celiku a strani neki klubovi nista.Ako ne mozes ove nemoj radije nikog.
Sve klubove sto si nabrojao nebi namjerno doveo da igraju ,nisu prvo zasluzili a i nebi ti ni dosli.
Samo pozvat ove sto smo mi kod njih igrali Graz ili neke nista ove iz bivse drzave
Zasto nisu zasluzili argument sta su to lose Celiku uradili i zasto ne bi dosli ??Partizan je vec bio u Zenici i igro i to si ili zaboravio ili presutio namjerno..To su ti jedini protivnici sto bi napunio stadion
phillies

Post Postao/la phillies »

Sad me ovo nabrajanje velikih klubova iz okruzenja podsjeti na jednu prijateljsku utakmicu iz 2011. Tad je splitski Hajduk cini mi se slavio 100ti rodjendan pa je u goste pozvao veliku Barcelonu, da odigraju prijateljsku utakmicu. Sve bi to bilo divno krasno da Hajduk za tu utakmicu nije morao platiti 1,8-2,0 miliona eura Barceloni.

Naravno, nijedan gorenavedeni klub nije Barcelona, ali zar mislite da bi neki od ovih klubova dosli igrati u Zenicu, onako? Izlagati svoje igrace nepotrebnom riziku od ozljeda, zbog cega? Oni nemaju neku emociju prema Celiku, bar njihova rukovodstva nemaju. Zato sam i ja, ako ce se vec organizovati neka prijateljska utakmica povodom rodjendana, da to bude sa prijateljima koji su se pokazali u ovim losim vremenima, a to je GAK. Ako se vec ide na inostrani klub.

Ali, vjerujem da je trenutno odigravanje ove prijateljske utakmice negdje na dnu prioriteta Uprave, gdje i treba da bude. Imamo mi vaznijih stvari za rijesiti do juna.
Samo Čelik zenički !!!
bartoli

Post Postao/la bartoli »

phillies je napisao/la: 18 sij 2025, 17:56 Sad me ovo nabrajanje velikih klubova iz okruzenja podsjeti na jednu prijateljsku utakmicu iz 2011. Tad je splitski Hajduk cini mi se slavio 100ti rodjendan pa je u goste pozvao veliku Barcelonu, da odigraju prijateljsku utakmicu. Sve bi to bilo divno krasno da Hajduk za tu utakmicu nije morao platiti 1,8-2,0 miliona eura Barceloni.

Naravno, nijedan gorenavedeni klub nije Barcelona, ali zar mislite da bi neki od ovih klubova dosli igrati u Zenicu, onako? Izlagati svoje igrace nepotrebnom riziku od ozljeda, zbog cega? Oni nemaju neku emociju prema Celiku, bar njihova rukovodstva nemaju. Zato sam i ja, ako ce se vec organizovati neka prijateljska utakmica povodom rodjendana, da to bude sa prijateljima koji su se pokazali u ovim losim vremenima, a to je GAK. Ako se vec ide na inostrani klub.

Ali, vjerujem da je trenutno odigravanje ove prijateljske utakmice negdje na dnu prioriteta Uprave, gdje i treba da bude. Imamo mi vaznijih stvari za rijesiti do juna.
I naravno Barca je dosla sa rezervnim sastavom cini mi se, ako grijesim neka me neko ispravi.
LimVo likČe
BatistutA19

phillies je napisao/la: 18 sij 2025, 17:56 Sad me ovo nabrajanje velikih klubova iz okruzenja podsjeti na jednu prijateljsku utakmicu iz 2011. Tad je splitski Hajduk cini mi se slavio 100ti rodjendan pa je u goste pozvao veliku Barcelonu, da odigraju prijateljsku utakmicu. Sve bi to bilo divno krasno da Hajduk za tu utakmicu nije morao platiti 1,8-2,0 miliona eura Barceloni.

Naravno da je to sve u drugom planu da imamo bitnijih stvari uradit u klubu ,ma onako poceli pisat o tome pa svako neku zelju svoju ima.Za GAK se slazem prijatelji veliki ali kazem finansijski ova 3 kluba su najprimamljivija za nas ,mozes ti i Porto dovest i Verder i slicne ali nista to ne bi privuklo ko ovi nasi.Ma ne kaze nisu zasluzili da budu gosti pa po cemu sto mozda a to.da li bi dosli mozda bi kad bi se na vreme dogovorilo a ne minut do 12 kad sve im bude popunjeno ali sto kazes i nebitna stvar ima preceg posla
A tacno to za Hajduk navodno milion eura morali uplatit Barseloni
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kad bi uspjeli uzeti Gradini onog Numanovića koji je brži od srčanog udara uz dva vezna stabilna iskusna nova igrača mislim da bi uspjeli vec 5 kola prije kraja izboriti opstanak.
Mada i stoperska pozicija je baš potencijalno opasna, šta povredi se Horić..samo da prodje ova polusezona nekako i da sačuvamo status drugoligaša jer bi ispadanje bila epska katastrofa. Jest nas usralo 5 gostovanja u nizu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zalayeta22

Post Postao/la Zalayeta22 »

Bilo je zanimljivih stvari danas za vidjet. Ovaj napadac Puce je ogroman, korpulentan mislim da nije duel izgubio jos je i gol zabio. Donosi nam nesto novo u igri da imas igraca koji ce svaku loptu primit zadrzat i jos plus mozes mu nabacit. Jos jedan momak sto je igro u Velezu je tu zaboravio sam mu ime, zadnji vezni dobar bio, moze trcati do besvjesti, vidi se da je spremniji od drugih za 30%. Juske masina, Masic zabio fin gol. Hamza kad je stranu promijeno bio najbolji igrac. Dzankovic isto dobar bio. Uglavnom 3:2 bilo za markere. Strijelci Dzankovic i Bratkovcic (ovaj iz Slobode) a na drugoj strani Masic Puce i zaboravio sma ko jos 😀
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Cinvict35

Avenija je napisao/la: 18 sij 2025, 19:00 Kad bi uspjeli uzeti Gradini onog Numanovića koji je brži od srčanog udara uz dva vezna stabilna iskusna nova igrača mislim da bi uspjeli vec 5 kola prije kraja izboriti opstanak.
Mada i stoperska pozicija je baš potencijalno opasna, šta povredi se Horić..samo da prodje ova polusezona nekako i da sačuvamo status drugoligaša jer bi ispadanje bila epska katastrofa. Jest nas usralo 5 gostovanja u nizu.
Taj Numanovic je potpisao za Slobodu,slazem se jos stoper i ventralni vezni i to bi bilo top
Cinvict35

BatistutA19 je napisao/la: 18 sij 2025, 18:27

Naravno da je to sve u drugom planu da imamo bitnijih stvari uradit u klubu ,ma onako poceli pisat o tome pa svako neku zelju svoju ima.Za GAK se slazem prijatelji veliki ali kazem finansijski ova 3 kluba su najprimamljivija za nas ,mozes ti i Porto dovest i Verder i slicne ali nista to ne bi privuklo ko ovi nasi.Ma ne kaze nisu zasluzili da budu gosti pa po cemu sto mozda a to.da li bi dosli mozda bi kad bi se na vreme dogovorilo a ne minut do 12 kad sve im bude popunjeno ali sto kazes i nebitna stvar ima preceg posla
Ja licno nebi isao ni gledat te klubove jer ih nevolim cak su mi odvratni i nikad nebi bili atraktivniji od nekih evropskih klubova,jedino mozda kao tebi i slicnim jugonostalgicarima mi bili atraktivni hahha
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Trebaju nam jos 6 ili 8 koja je da sw izrazim jezikom FM-a deep lying playmaker, i jedan dobar stoper da bi ovak ekipa konacno dobila smisao
Srce, čast i ponos!
BatistutA19

Cinvict35 je napisao/la: 18 sij 2025, 19:31
BatistutA19 je napisao/la: 18 sij 2025, 18:27

Ja licno nebi isao ni gledat te klubove jer ih nevolim cak su mi odvratni i nikad nebi bili atraktivniji od nekih evropskih klubova,jedino mozda kao tebi i slicnim jugonostalgicarima mi bili atraktivni hahha
Dobro ti je razmisljanje znaci u prevodu ne bi.podrzo upravu i Celik iz razloga sto ih ti mrzis ,mi u svemu trebamo podrzat upravu a sad naravno i meni se nesto ne svidja ali ih podrzavam ,nema to veze sa yugonostalgijom i itekako bi bili atraktivniji od stranih nekih srednjih klubova i nije to bitno to su samo zelje,to kazem iz razloga sta je bolje za klub.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Valjda necemo iz lige ispasti, onda bi bas puklo sve.
Gosti Gorazdu i Jedinstvu, kuci Travnik, gosti Zvijezdi ..
Raspored uzas.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Travnik (H)
Zvijezda (A)
Radnik (H)
Radnicki (A)
Radnik (H)
5 utakmica poslije prva dva gostovanja. Uz minimalno dva boda iz prve dvije utakmice ovdje moramo napasti svih 15. Mozda je i najteza protiv Zvijezde, ali vidjet cemo kako ce se oni posloziti do sezone.
Zadnje dvije utakmice su:
Buducnost (H)
Gradina (H)
Takodjer dvije koje se moraju dobiti, ali se i mogu pogotovo izbore li ove ekipe opstanak ili se mozda "raspadnu".
Izmedju ovih utakmica je malo tezi raspored (Tomislav (A), Tuzla (H), Bratstvo (A), Stupcanica (H) i TOSK (A)) iz kojeg 6-9 bodova bi u nekim pozitivno realnim ocekivanjima trebalo ocekivati.
Nadam se da necemo ponoviti neke razocaravajuce partije iz prosle polusezone i skupiti minimum 25 bodova sto bi bilo dovoljno za opstanak.
Odgovori