NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Predsjednik Rudara demantovao navode da je Halil Kolenda na probi u Čeliku.
Za ove lige trebaju dlake a neke dlačice, uz dužno poštovanje.

Mora se na svaki detalj paziti pa i na to ko razgovara i sa kojim sudiom i u kojem trenutku. Ne može baš Vardo na svaku sudijinu letiti.
Elem, da nam je rutonje u kombinaciji sa La Masijom i neka “tvrda tika taka”

Nasi bas po pressu udarili
Sta nas sutra ocekuje?

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Juzni Front 1988
Da nagovjestili su prosli press da ce biti ovaj koji ukljucuje sponzora za omladinske pogodine ali koji ce biti i partner za plandilo, koliko sam ja skontao.
Najavili su ga kao jednog od vecih sponzora, kako sam shvatio samo ce finansirati omladinski pogon. Nadam se, sa ovim da cemo moci priustiti djeci bolje uslove i bolje trenere dovesti. Ne bi bilo lose, da sa ovim budemo u mogucnosti stipendijske ugovore ponuditi, pa da jos vise talentovanu djecu privucemo. Uglavnom, sutra cemo detalje cuti.
Jah, do mene. Skroz sam zaboravio da su ovo najavili. Uglavnom, dolaze lijepe vijesti

Samo Čelik zenički !!!
-
-
Što ovaj ne pusti da vidimo dres.
Mora se priznati da je ovo super stvar za klub. Konacno ce neki drugi vjetrovi u omladinskom pogonu da pusu. Drago mi je Nurkovica tu vidjeti. Jos da ovo plandilo nam sto prije dodijele, vjerujem da bi mogli 2 terena za neko brzo vrijeme izgraditi, evo i savez je tu pokazao da ce izgraditi jedan teren.
Sve je krenulo super u ovoj godini ,akademija ,transe kanton grad pa i dug bi mogao da bude na 0 ubrzo cak sve i predobro da bi covjek povjerovao.Redbull je napisao/la: ↑15 sij 2025, 14:02 Mora se priznati da je ovo super stvar za klub. Konacno ce neki drugi vjetrovi u omladinskom pogonu da pusu. Drago mi je Nurkovica tu vidjeti. Jos da ovo plandilo nam sto prije dodijele, vjerujem da bi mogli 2 terena za neko brzo vrijeme izgraditi, evo i savez je tu pokazao da ce izgraditi jedan teren.
Mene samo strah ublehe da ne pocne spinovat oko Plandila kao sto radi sa bolnicom i da nas ne izradi onako kako on to samo zna.
Uglavnom dizemo se ozbiljno