NK Čelik
Re: NK Čelik
Super je ovo, raspored kao da smo ga sami birali. Jos pozitivne vijesti iz grada, idemo jos dobiti podrsku iz kantona. Vrijeme je da stanu iza nas!
Btw. čitam i šta pišu navijači drugih klubova, ima li neko da ne najavljuje pohod na Premijer ligu? Sve u prvih 5 kola očekuju bez poraza da budu
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Ma samo sa oprezom bez velikih najava dobro se pripremiti i naoštriti grla i dlanove. Samo Čelik!!!
Mačkov raspored
Moramo se pojačati sa 3, 4 provjerena igrača na poziciji napadača, krila i veznjaka. Potanka nam je trenutna ekipa za vrha tabele.
Mnogi su očekivali nikad lakšu sezonu za ulazak, al izgleda bit će nikad teža. Jedinstvo, Tuzla, Stupčanica i mi ako se pojačamo, 4 kandidata za ulazak. Budućnost, Zvijezda, Bratstvo ozbiljne ekipe, sigurno jača sezona nego prošla.
Moramo se pojačati sa 3, 4 provjerena igrača na poziciji napadača, krila i veznjaka. Potanka nam je trenutna ekipa za vrha tabele.
Mnogi su očekivali nikad lakšu sezonu za ulazak, al izgleda bit će nikad teža. Jedinstvo, Tuzla, Stupčanica i mi ako se pojačamo, 4 kandidata za ulazak. Budućnost, Zvijezda, Bratstvo ozbiljne ekipe, sigurno jača sezona nego prošla.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakvo Jedinstvo, pusti te price svake godine. Iskreno, volio bi da mogu se boriti, ali tesko. Tuzla nam je najveci konkurent, dok žujani vrebaju. Samo dobre pripreme odraditi, spremit se maksimalno i uzeti svaku utakmicu za ozbiljno. Pored toga, pojacati se koliko mozemo i to je to. Jako bitno od pocetka dobar zalet uhvatiti, ja vjerujem u PL i vjerujem ako se poklopi sve sto treba da cemo uci. Naravno, niko ne moze nista garantovat, mozes 3mil. skrsiti u ekipu, pa ne uci, ali uz dobru ekipu i dobru atmosferu medju njima moze se sigurno. Dario radi puno na tome, da stvara ekipu, a ne pojedinca.Truhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:21 Mačkov raspored
-
Ako uzmemo prve dvije biti ce na Piroti 1.500 zakletve mi
Jedinstvo je dobilo novu upravu, dolazi im Poturalić, najbolji napadač lige. Stupčanica sa Vazdom, Delićem, Karahmetovićem ima za klasu bolju vezu od nas. Tuzla City će imati najjaču ekipu i nekoliko premijerligaških igrača u sastavu.Redbull je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:25Kakvo Jedinstvo, pusti te price svake godine. Iskreno, volio bi da mogu se boriti, ali tesko. Tuzla nam je najveci konkurent, dok žujani vrebaju. Samo dobre pripreme odraditi, spremit se maksimalno i uzeti svaku utakmicu za ozbiljno. Pored toga, pojacati se koliko mozemo i to je to. Jako bitno od pocetka dobar zalet uhvatiti, ja vjerujem u PL i vjerujem ako se poklopi sve sto treba da cemo uci. Naravno, niko ne moze nista garantovat, mozes 3mil. skrsiti u ekipu, pa ne uci, ali uz dobru ekipu i dobru atmosferu medju njima moze se sigurno. Dario radi puno na tome, da stvara ekipu, a ne pojedinca.Truhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:21 Mačkov raspored
Kod nas je jedino odbrana solidna, vezni red i napad tanki smo skroz.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Daj nam Vladića u napad, tu nema promašaja. Dat će čovjek 15-20 golova glat.
- BatistutA19
Sto se tice rasporeda sa svima je igrat ali bolje ovako na pocetku pa kad se uigraju onda te tzv jace utakmice.
Po pricama pola klubova najavljuje ulazak a koliko je to realno ne znam ,vecinom su to zelje navijaca.
Posebno mi je drago ovaj sastanak sa gradom i sto ce uci jedan u NO iz grada i treba da bude grad uz klub ali naravno skretanja sa puta ne smije bit i nece bit i volim sto je napokon to prestalo prozivanje grad i klub i taj tzv rat i tek se sad vidi onaj potez kluba kad su se dogovorili oko tuzbe da spuste loptu i tek dolazi sad to na naplatu pozitivnu.Nadam se da ce grad pomoc finansijski dodatno ubuduce,jos ta deblokada da se desi a u sezonu uci iz utakmice u utakmicu i imamo i iskustva sad,prosle sezone cu rec da smo naivni bili u svemu.
Po pricama pola klubova najavljuje ulazak a koliko je to realno ne znam ,vecinom su to zelje navijaca.
Posebno mi je drago ovaj sastanak sa gradom i sto ce uci jedan u NO iz grada i treba da bude grad uz klub ali naravno skretanja sa puta ne smije bit i nece bit i volim sto je napokon to prestalo prozivanje grad i klub i taj tzv rat i tek se sad vidi onaj potez kluba kad su se dogovorili oko tuzbe da spuste loptu i tek dolazi sad to na naplatu pozitivnu.Nadam se da ce grad pomoc finansijski dodatno ubuduce,jos ta deblokada da se desi a u sezonu uci iz utakmice u utakmicu i imamo i iskustva sad,prosle sezone cu rec da smo naivni bili u svemu.
Jedinstvo svoje probleme ne moze rijesiti preko noci i mogu dovoditi koga hoce, nece to ici tako lahko. Stupcanica vreba iza coska, a sa Tuzlom cemo imati okrsaj. Jedino se bojim marvelzacija od strane a.h. koji je i poznat po tome.Truhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:29Jedinstvo je dobilo novu upravu, dolazi im Poturalić, najbolji napadač lige. Stupčanica sa Vazdom, Delićem, Karahmetovićem ima za klasu bolju vezu od nas. Tuzla City će imati najjaču ekipu i nekoliko premijerligaških igrača u sastavu.Redbull je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:25Kakvo Jedinstvo, pusti te price svake godine. Iskreno, volio bi da mogu se boriti, ali tesko. Tuzla nam je najveci konkurent, dok žujani vrebaju. Samo dobre pripreme odraditi, spremit se maksimalno i uzeti svaku utakmicu za ozbiljno. Pored toga, pojacati se koliko mozemo i to je to. Jako bitno od pocetka dobar zalet uhvatiti, ja vjerujem u PL i vjerujem ako se poklopi sve sto treba da cemo uci. Naravno, niko ne moze nista garantovat, mozes 3mil. skrsiti u ekipu, pa ne uci, ali uz dobru ekipu i dobru atmosferu medju njima moze se sigurno. Dario radi puno na tome, da stvara ekipu, a ne pojedinca.Truhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:21 Mačkov raspored
Nas vezni red jos nije za usporedjivanje, kao ni drugih ekipa, sacekajmo dok zavrsi prelazni rok. Sigurno je i da se nece srljati dok se ne bude imala bolja slika na zimu, ako budemo konkurentni, sigurno idu sve karte u napad.
Tesko je jos uvijek predvidjati bilo sta. Zna se otprilike koje ekipe mogu u vrhu biti i to je to.
Imaju trenutno nabrojani za klasu bolju ekipu od nas ali realno treba u Čeliku nakon onih najava očekivati minimalno 3 POJAČANJA toga ranga pa daj onda da se pomjerimo sa njima. Necemo mi na ovoj smjehuriji ostati i najaviti PLTruhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:29Jedinstvo je dobilo novu upravu, dolazi im Poturalić, najbolji napadač lige. Stupčanica sa Vazdom, Delićem, Karahmetovićem ima za klasu bolju vezu od nas. Tuzla City će imati najjaču ekipu i nekoliko premijerligaških igrača u sastavu.Redbull je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:25Kakvo Jedinstvo, pusti te price svake godine. Iskreno, volio bi da mogu se boriti, ali tesko. Tuzla nam je najveci konkurent, dok žujani vrebaju. Samo dobre pripreme odraditi, spremit se maksimalno i uzeti svaku utakmicu za ozbiljno. Pored toga, pojacati se koliko mozemo i to je to. Jako bitno od pocetka dobar zalet uhvatiti, ja vjerujem u PL i vjerujem ako se poklopi sve sto treba da cemo uci. Naravno, niko ne moze nista garantovat, mozes 3mil. skrsiti u ekipu, pa ne uci, ali uz dobru ekipu i dobru atmosferu medju njima moze se sigurno. Dario radi puno na tome, da stvara ekipu, a ne pojedinca.Truhlo je napisao/la: ↑17 srp 2024, 14:21 Mačkov raspored
Ostati na Vardi da bude prenosilac lopta iz zadnje linije ka napadu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Lijevo krilo, sestica ili osmica (organizator igre) i mozemo se borit za PLBiH. Ovo trenutno je za sredinu tabele minimalno, treba nam i sirine i kvaliteta.
Onaj Đorđe Pantelić sto je igrao u Tuzla Cityu prosle sezone jos uvijek slobodan igrac, kako bi nam on legao na krilu, ali budimo realni nema sanse da ovdje dođe. Jos jedan zanimlji igrac je Branimir Šiško iz Tomislava, po meni u top 3 ofanzivca u ovoj ligi, ali nazalost pod ugovorom.
Onaj Đorđe Pantelić sto je igrao u Tuzla Cityu prosle sezone jos uvijek slobodan igrac, kako bi nam on legao na krilu, ali budimo realni nema sanse da ovdje dođe. Jos jedan zanimlji igrac je Branimir Šiško iz Tomislava, po meni u top 3 ofanzivca u ovoj ligi, ali nazalost pod ugovorom.
Srce, čast i ponos!
- Juzni Front 1988
Daj Masicu kvalitetnu 10, da ga hrani loptama pa ces vidjet, natrpat ce 25 golova. Kakav Poturalic, truhlo ga prestavi ko da je Benzema.
I ne znam cemu strah neki, najbolje se vratit u drugu ligu onda. Neka ostali razmisljaju o nama, sa svakim nam je igrati pa vidjet cemo.
I ne znam cemu strah neki, najbolje se vratit u drugu ligu onda. Neka ostali razmisljaju o nama, sa svakim nam je igrati pa vidjet cemo.
moSa likCe