Pa napisi imena da svi budemo upuceni.jointunija je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 18:36Sjedili u Gardenu koroni sjede i sad. Što bi se mješali,kad im je drug u loži.Pablo11 je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 18:23Nije istina za jug. Ono sto znam, a znam sigurno pofino nikad se manje nisu mijesali u strukture kluba.jointunija je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 16:12
Salčininovih struja trenutno nema,Nijazovih i Jaskovih,ima.Ti Jaskovi imaju podršku određenih ljudi sa Južne tribine,(preko Džafića)većinom onih,što su dizali parole najtrofejnijem,neki su čak i u kumstvu.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ova seoska lola iz Konjica ce nam doći glave...
Edit : Ovo kad kažem mislim na njegove karakterne osobine a ne to sto je iz Konjica.
Edit : Ovo kad kažem mislim na njegove karakterne osobine a ne to sto je iz Konjica.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- BukiBiščević
@Pablo11
Kakva je sutra situacija što se tiče dolaska na utakmicu. Upratio sam na starom forumu da si redovan na gostovanjima, sutra sam vjerovatno poslom u Doboju, pa sam planirao svratiti na tekmu. Da li domaća/neutralna tribina dolazi u obzir?
Kakva je sutra situacija što se tiče dolaska na utakmicu. Upratio sam na starom forumu da si redovan na gostovanjima, sutra sam vjerovatno poslom u Doboju, pa sam planirao svratiti na tekmu. Da li domaća/neutralna tribina dolazi u obzir?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
150/200 ljudi bi trebalo biti tu. Ja zbog obaveza necu moci, ali nadam se da stizem na kup. Pa malo ce biti napeto zbog zadnjeg slucaja, ali mislim da se moze na domacu bez nekih incidenata.BukiBiščević je napisao/la: ↑06 ožu 2026, 22:35 @Pablo11