NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 27 stu 2024, 22:07 Ko će na transfer listu?
Raskinuti ugovore:
- Karić
- Ibraković
- Rašević
- Musa
- Bajramović
- Prguda
- Tolja
- Bašić
- Baručija
- Ahmetspahić

Dovesti provjerenog golmana, stopera, veznog i krilnog napadača koji može igrati i centralnog napadača, nešto kao Martinović.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Koga dovest? Svi igrači koji bi bili pojačanje su pod ugovorom sa nekom ekipom. Halalit ovu sezonu, Boga molit da se ne ispadne a iduću sezonu šta nam bude. Loše je ovo odavno, ali ako šta prokomentarišeš odmah kreću napadi da si neprijatelj kluba , hajd ti ako može bolje itd itd ...
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sta ce biti sa Dzankovicem? Realno gledajuci momak nije ispunio ocekivanja. Ja licno mislim da bi trebao ostati. Neke karakteristike ima na jako dobrom nivou, odlican 1v1, ali mozak ne koristi ni sekunde.
Srce, čast i ponos!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Moze se nadat da iz Slobode,Posusja Igmana i Goska bude otkaza igrqcima koji bi mogli odlicno igrat federalnu ligu,eh sad hocemol mi imat kesa za takve igrace to je pitanje
macak_

Post Postao/la macak_ »

Pola lige ne dobija platu, svi imaju amaterske ugovore. Kojeg god igraca klub pozeli, osim igraca stupcanice, moci ce dovesti. Ove godine je sve netipicno, tako da ce biti i prelazni rok.

Ocekujem da dzankovic, martinovic, popovic, talha, ali, hodzic, jusic eksplodiraju u drugom dijelu kad prodju zaimove pripreme.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Kako god kesa se mora odriješiti a ne da ti uzima igrace Vitez .Ovo dovođenje starohija i rutonja poput Vršajevića to više nek zaborave.Treba slagati polahko kostur ekipe dovedi 2-3 grača max gdje će pojesti ovu ligu iako znamo da nam treba više od pola otići, a ne da poloviš na 5 igrača baciti pare opet i da ti se opet desi ovo.Nemaš para ne dovodi nikog i to je to a ne da opet praviš samo rokadu ko u šahu.Ova sezona ti je kako god izgubljena uz 2 igrača iskusna izborit ćeš opstanak sa ovim limitiranim igračima.Kasnije napraviš čistku na ljeto i to je to valjda će i tada biti bolje.U upravi treba pojačanje najviše ko se razumije na terenu, ovo je dovođenje napamet igrača.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Neki od igraca koji su dostupni na zimu i mogli bi biti pojacanje:
-Arman Sutkovic, pozajmica mu istice krajem godine, u19 golman reprezentacije, solidna polusezona u Radniku
-Petar Zovko, zanimljiv put, trenutno slobodan, bio rezerva u Speziji i ima 2 nastupa u Serie A
-jedan od Slobonih golmana (trenutno imaju 3 golmana, sigurno ce 1 ili 2 dobiti slobodne papire, a svaki od njih moze biti i vise nego solidan federalni golman)
-Alden Suvalija, bez kluba ovu polusezonu, zanimljiv inostrani put, bivsi mladi reprezentativac
-Blaz Boskovic, defanzivni vezni ima ugovor s Lokomotivom do 2026. Ima 8 nastupa, ali nije u prvom planu trenera ove sezone. Postoji li sansa za posudbu i je li igrac uopce zagrijan za prelazak u PLF pitanje je
-Mahir Imamovic, jedan od najboljih igraca Gradine (nije igrao protiv nas zbog susprenzije), bit ce odlazaka iz Gradine i treba obratito pozornost na neke igrace
-Edin Biber, s njim se ostvario kontakt ljetos cini mi se, koliko je uopce zainteresovan i spreman da se posveti pitanje je jer kvalitet u ovoj ligi ne bi trebao biti problem
-Irfan Ramic, krilo, mladi reprezentativac, u Istri ne igra pa bi se mogla dogovoriti posudba do kraja sezone
-Kenan Salkanovic, ne znam u kakvim smo se odnosima rastali, u Gradini joker s klupe i mislim da bi i kod nas takva pozicija mu odgovarala
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Eugen

Post Postao/la Eugen »

https://sportbc.ba/fudbal/emir-jusic-za ... re-uspjeh/

Kakvo zrelo razmišljanje, vidim ga za godinu-dvije kao trenera nasih seniora
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bandit je napisao/la: 28 stu 2024, 15:52 Akcija u fan shopu - black friday

https://www.facebook.com/share/p/mQF7QgfyRt5Lxs81/

A bit će i u sopingu
https://www.facebook.com/share/c6UqwTc1pVriAdkz/
Kačket vrhunski, @zamorano već kupio :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 29 stu 2024, 00:13
Bandit je napisao/la: 28 stu 2024, 15:52 Akcija u fan shopu - black friday

https://www.facebook.com/share/p/mQF7QgfyRt5Lxs81/

A bit će i u sopingu
https://www.facebook.com/share/c6UqwTc1pVriAdkz/
Kačket vrhunski, @zamorano već kupio :mrgreen:
Ispravka krivog navoda😁 Molim ovo da udje u zapisnik😁 Nisam jos kupio tek za N.godinu sam u Zenici a kupit cu tri samo ako nisu tijesni😁 jer i nas trojica forumasa smo poglavati😂
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 28 stu 2024, 16:49 https://sportbc.ba/fudbal/emir-jusic-za ... re-uspjeh/

Kakvo zrelo razmišljanje, vidim ga za godinu-dvije kao trenera nasih seniora
Opet trcimo pred rudu ko i svake godine. Na osnovu cega ga vidis na klupi seniora? Bolje rezultate je imao Vujica u ovoj ligi pa nikom nista. Racuni se svode na kraju kad dodjes protiv ozbiljnih ekipa, kao sto te Zeljo zgazio a pri dnu su premier lige. Trpanje 8 komada djecici koja se igraju fudbala a ne da nesto ozbiljno treniraju nije nikakav uspjeh sto se pokazalo i prosle godine.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Rz88 je napisao/la: 28 stu 2024, 14:40 Neki od igraca koji su dostupni na zimu i mogli bi biti pojacanje:
-Arman Sutkovic, pozajmica mu istice krajem godine, u19 golman reprezentacije, solidna polusezona u Radniku
-Petar Zovko, zanimljiv put, trenutno slobodan, bio rezerva u Speziji i ima 2 nastupa u Serie A
-jedan od Slobonih golmana (trenutno imaju 3 golmana, sigurno ce 1 ili 2 dobiti slobodne papire, a svaki od njih moze biti i vise nego solidan federalni golman)
-Alden Suvalija, bez kluba ovu polusezonu, zanimljiv inostrani put, bivsi mladi reprezentativac
-Blaz Boskovic, defanzivni vezni ima ugovor s Lokomotivom do 2026. Ima 8 nastupa, ali nije u prvom planu trenera ove sezone. Postoji li sansa za posudbu i je li igrac uopce zagrijan za prelazak u PLF pitanje je
-Mahir Imamovic, jedan od najboljih igraca Gradine (nije igrao protiv nas zbog susprenzije), bit ce odlazaka iz Gradine i treba obratito pozornost na neke igrace
-Edin Biber, s njim se ostvario kontakt ljetos cini mi se, koliko je uopce zainteresovan i spreman da se posveti pitanje je jer kvalitet u ovoj ligi ne bi trebao biti problem
-Irfan Ramic, krilo, mladi reprezentativac, u Istri ne igra pa bi se mogla dogovoriti posudba do kraja sezone
-Kenan Salkanovic, ne znam u kakvim smo se odnosima rastali, u Gradini joker s klupe i mislim da bi i kod nas takva pozicija mu odgovarala
Moje misljenje je da se niko ne treba dovoditi tek da bi se doveo. Takodjer prije bih izabrao igraca koju ima iskustvo igranja u klubu koji ima organizovanu skupinu navijaca i ima iskustvo pritiska igra u takvom klubu. Najbolji primjer ti je eto taj Salkanovic, nije isto igrat za Celik i Gradinu, bio je i nista nije pokazao sto znaci da nije za Celika i da mu je klub protiv Gradine krajnji domet bar zasad. Puno je lakse igrati za GOSK, Slogu Doboj i Igman iako su u premier ligi nego u Celiku u drugoj ligi jer tu ocekivanja ne postoje. Zato samo bivsi igraci vecih klubova makar bili u losijoj formi od nekog iz manjih klubova.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Realno, ko god pomisli doć, kontaktirati će nekog od igrača i pitati prvo za finansijsko stanje.

A zatim će se povući tema skidanja dresova (opravdano ili ne, ne bitno) nakon loših igara, što ni jedan igrač ne želi u svojoj karijeri, tako da, nismo mi više toliko poželjna sredina za igrače.

Pritisak s tribina, pritisak zbog ulaska u PL, upitno finansijsko stanje . . .
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Momci akcija 12ti igrac jos traje, trenutno smo na 8 ucesnika i skupljenih 900KM, fali tih 300KM da ispunimo minimalnu uplatu. Svi dosadasnji ucesnici su izvrsili uplate. Ukoliko ste zainteresovani, mozete se na temi ili kod mene u pp prijaviti.
Odgovori