Guest.1945 je napisao/la: ↑12 stu 2024, 15:04
Allgunsblazing je napisao/la: ↑12 stu 2024, 10:31
Nisam nas uopste poredio sa Hajdukom niti mi trebamo biti Hajduk niti mozemo biti. Samo je cinjenica da je i kod njih toksicna atomsfera, a to nikada nije dobro za klub i ekipu.
Nas interes jeste stabilizacija kluba i na pravom smo putu. Ja sam prezadovoljan ucinjenim.
Druze ba.Ti svaki kurac propust u klubu guraš pod tepih i što treba i što ne treba.Kakav bolan marketing kakvi bakrači.K.urcu ne valja bolji je bio dok smo bili u DLC.Ako neko kaze je.bo ga onaj ko je doveo igrače ti se nađes ko advokat.Kasne plate ti branis neodbranjivo, ma nije vako nije nako a po Zenice zna.Jesi ti ba u dure više.Kasne plate i šta sad, znamo svi zašto kasne i u kojoj smo situaciji, a ti se tu opet kao advokat nađeš, nije volko jest nolko, ali nemoj nam više prodavati m.uda pod bubrege i pokušavati nešto to fino upakovati, nego šuti poklopi se kao navijač sagni glavu do boljih vremena i ne brani nikoga i ništa, jer će doc to na raspravu gdje ne treba i pitanje će biti da li u Čeliku kasne i koliko.Ovo govorim generalno za sve nije to tema za ovde.Reagovat cu sto vidim da nije dobro i a isto tako ću pohvaliti što je dobro.Nikad ne možemo imati isto mišlljenje ali treba zajedno normalno da razgovaramo stvorimo širu sliku analiziramo i gledati šta popraviti ako je za popraviti.
Kolega, molim vas, da smanjite tenzije. Ne mora vam svaka druga rijec biti spovka da biste dosli do izrazaja. Povrh svega, vase psovke se temelje na laži.
Plate ne kasne, ne znam zašto potencirate to i stvarate gadost i mrlju na klub i upravu koji krajnjim trudom rade da se to svede na nulu.
Marketing je extra. Ako mislite da možete bolje, jos uz to i da besplatno radite kao momci u klubu, uprava bi vas dočekala širokih ruku
U suštini, vi na svaku mrlju, pljujete dodatno bez prevelike potrebe i sve sto ne valja plovi vam u mislima
Za svaku odličnu stvar, vi ponizavate i osporavate.
Ne ide to tako jarane, forum je mjesto slobodnog govora, a ne za lijecenje frustracija izazvane manjkom znanja.
Neka zivi Čelik naša Zenica!