NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Stari moj, za ovakve greške se ide na tribinu i to na poduži period.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- asimdemineri
-
Rasevic
Ma, ovo se dešava po ko zna koji put.
Na prvu izgledamo bolje, i na najmanji protivnički presing se raspadnemo i primimo smiješne golove.
Na prvu izgledamo bolje, i na najmanji protivnički presing se raspadnemo i primimo smiješne golove.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma članska i donatorska i to je to. Ovo je negledljivo.
Pa njima nabije presing 15 likova iz publike da izbiju čistu loptu u 3 pm.
Pa njima nabije presing 15 likova iz publike da izbiju čistu loptu u 3 pm.
Tooooo GLUPANI samo žute znate dobit!!!
-
U ovoj ekipi pojedini imaju IQ jednak danasnoj temperaturi. Ozbiljni psihicki poremecaji
Srce, čast i ponos!
Ne znam za vas, ali meni je ovo vise postalo mucno za gledati. Ovako nesto uraditi, pa ovdje neko nas yebe u mozak. Haj sto oni imaju poremecaj neki, sto ga i nama nabijaju.
-
Raspad sistema
Ne mogu se sastaviti sa loptom
Ne mogu se sastaviti sa loptom
Teren je los i ovdje nema kombinatorike izbij, nabij ko se bolje snadje to je to. Nadam se da ova ubkeha od Rasevica vise nece igrat, ne znam ko dovede ovu sirovinu u Čelik
- Zalayeta22
Umjesto da vodimo glat 2 razlike, mi gubimo... Kakva nonsalantnost u napadu strasno..
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"