NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

kirat410 je napisao/la: 02 stu 2024, 18:58 Martinović katastrofa, ovaj ga je žutalj cijelu tekmu uništavao.

Kontre nikakve, od svih opcija uvijek biraju najgoru ili samo nabaci pred gol pa sta bude...
Zato sto glavu ne dignu kada krenu naprijed, samo napamet nabaci.

Je li opet sad Smajlovica nema sljedecu utakmicu ili se ocistio sa ona dva zuta protiv stupcanice?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Šta kaže nismo slabiji nego prošle sezone e jeste se stručnjaci.Imaš u ekipi ko je dosego svoj maksimum a imaš one koji napreduju ko Talha.

Realan rezultat što jest jest, čak smo mogli i izgubiti.Ide mećanje sad u gostima i borba za sredinu tabele.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Nasi sta urade do 55. minute to nam je to. Veceras smo mogli voditi 2-3 razlike do tada, samo da malo razmisljaju pred golom.

Poslije kad smo pali, oni su uzeli loptu i to nam je bilo to. U par stuacija je bilo napeto, ali nista dramaticno. Nisu imali ni blizu sanse kao mi.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Mi imamo 3 fudbalera, a to su Mašić, Horić i Tabaković, sve ostalo su amateri u pokušaju, na žalost.
Ostaje nam još par godina trpljenja ovog smeća od lige, jer iduće godine nam dolazi Sloboda na sisoje pogon.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Promasili smo 2 zicera, ali imali su i oni neke sanse iz kojih su mogli zabit. Kondicije fali, nasi su zadnjih pola sata jedva trcali. Brzo ce pauza pa valjda ih Zaimovic bolje pripremi za drugi dio sezone
Guest.1945

Brotherze je napisao/la: 02 stu 2024, 19:10 Promasili smo 2 zicera, ali imali su i oni neke sanse iz kojih su mogli zabit. Kondicije fali, nasi su zadnjih pola sata jedva trcali. Brzo ce pauza pa valjda ih Zaimovic bolje pripremi za drugi dio sezone
Sad ti kažem možeš ti to pripremati pet godina ako je igraču to limit i nemože dalje ili se neće truditi da napredujem, gdje misle ovo mi je dovoljno da igram u Čeliku.
Guest.1945

Da li možemo ikakav fening dobiti od kantona zbog onog slunte što se se žalio?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Drago mi je samo sto necu više slusati i čitati bilo gdje daj Ahmetpahića on je jedini naš špic :lol: :lol: :lol: najlosiji junior zadnjih 79 godina ali evo da ne misli da mu loše želim neka ode od zime sada u Nemili i Krivaju i neka nauci hodati pa neka opet dobije priliku u Čeliku i proda se u Dinamo.

Nadam se da ćemo zadržati Zaimovića na zimu i da će on ostanak usloviti dovodjenjem jos 3-4 fudbalera na ova tri koja trenutno imamo, ustvari 4 sa Durmom pa da imamo 7-8 fudbalera u rosteru kluba.

Kad ćemo mi u Tešnju imati sudjenje 50-50? Nikad.
Kad ćemo izaći ovako kao Tošk po pobjedu sa 4 napadača i napadati 3 boda u 90+ minuti na gostovanjima. Nikad.
Nisu se znali ni pobiti, ni jedan agresivan start. Dobit će batine u Tešnju.

Ali hajde imaju sad 7-8 dana odmora pa im se moze i HALALITI kiks i progledati kroz prste jer mjesec dana igraju srijeda subota srijeda subota a njih 13-14..

Budućnost zadnje 2 utakmice igrala u gostima, primila 7 dala 0. Loša im je situacija.

Top 4 danas Durmo, Horić, Rašević, Jusić.
Najgorih 4. Ahmetspahić, Martinović, Medjuseljac, Popović

Dzanković je 90 minuta puštao Smajlovića samog po krilu da se brani, to ne moze, 3 ČOVJEKA idu na samog Smajlovića skoro cijeli meć. Smajlović je najbolji junior kojeg smo izbacili zadnjih 5 godina.

Mašiću vračaj se izginusmo.

Ovi nisu igrali kup odmorni spremali se samo za ovu utakmicu, naši igrači icrpljujuci meč protiv Stupčanice. Halalusom kiks
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Bas se vidio nedostatak Masica. Njega u ovom timu ne moze nitko zamijeniti. Kondiciono smo katastrofa. BAS KATASTROFA. To se mora podici u narednoj polusezoni jer to nadoknadjuje nekvalitet i to pretrcati 10km moze svaki levat bez tehnike. Mislim da je strucni stab morao malo bolje pripremiti utakmicu. TOSK je igrao s duplim krilima i tu su nas unistili, ali kao sto netko rece ne znaju dati gol. Svi su kolektivno podbacili i sada isticati neka imena nema smisla. Ovim kiksom su si nabili pritisak da u zadnja 3, odnosno 2 sto igramo kola moraju uzeti 6 bodova bez obzira sto su u gostima, iako i ta uzrecica "u gostima" bas nema logike jer oni svaku utakmicu imaju armiju koja ih bodri iza sebe gdje god igrali. Livade su iste kao sto su i protivniku i jednako se trebas snaci, a sudjenje smo nekada imali gore na Bilinom nego u gostima tako da ti "gosti" ne smiju biti nikakav izgovor, barem ne u ovog ligi.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Realan rezultat sve u svemu, imali smo mi svoje sanse, a imali su i oni. Zaimovic je ovo dobro postavio takticki, igre je bilo, tempa je bilo, sanse su se stvarale, samo je zavrsnica izostala.

Bas je falio Masic sa svojim spustanjem prema centru da kombinuje sa ostalima. Krila i spic danas stvarno ispod svakog nivoa.

Dzankovic pravi igrac za raju, driblo bi i u vlastitom petercu, al nema Boga da bi mozga malo ukljucio. Isti kalup igraca ko i Kenan Saric mada i ovaj potonji znao nekad zabit ili asistirat.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nema, šta realan X, zadnjih pola sata nismo imali snage da napravimo pritisak, što je i opravdano koliko je ekipa potrošena, kartonirana i koliko povreda u zadnje vrijeme.

Neka odmore i pripreme se za ova dva gostovanja, mora se barem jedna pobjediti za pristojnu polusezonu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Nazalost, silom prilika samo sam drugo poluvrijeme gledao i ono sto su odigrali u drugom poluvremenu je ispod nivoa naseg kluba. Kondicija nam je, necu reci katastrofa, ali ne mozemo parirati protivniku na domacem terenu nakon 70-te minute, kada bi mi trebali jacim ritmom lomiti protivnika i okretati rezultat u svoju korist. Ali, ruku na srce, imali su period dosta teskih utakmica i vjerovatno je i to razlog premora ekipe. Jbg, i tu se vidi koliko nam je klupa kratka i da nemamo pravih zamjena za prvi tim.
Dzanki upravo igrac za raju, predribla igraca, pa se onda vrati da ga predribla jos jednom. U odbrani neprimjetan i zbog toga Smajlovic izgleda mnogo losije nego sto ustvari jeste. I nema Smajlovica protiv Buducnosti, zbog treceg zutog. Marin brdo pogresnih pasova, dobro zamorano rece, dok on digne formu mi cemo zavrsiti sezonu. Martinovic nako vala, sve je nesto kao i Dzankovic, "puno zuje malo meda daju" vidis ti da se oni trude da letaju, ali ucinak zanemariv. Ali, zaista se nadam da se jos oporavlja od povrede i da ce to doci na svoje, ali ovo sto je veceras bilo - nije dobro. Jusic kao i inace, daleko stoji od igraca i pusta ga da primi loptu, namjesti se, pogleda okolo, da bi onda nas igrac dosao do njega. U napadu, eto bilo je prodora, ali... nista. Durmo nas je veceras izvukao i donio nam bod na kraju. Mene brine njegova ispucavanja. Nekoliko puta, vecina nasih igraca na jednoj strani, on izbija na drugu i naravno igraci TOSKa dolaze do nje i skoro pa imaju kontranapad sa brzim krilima na (nasoj) lijevoj strani.

Slijede utakmice na kojima se lomi prvenstvo i odredice da li cemo biti pri vrhu ili se boriti za opstanak. Pred nama su 4 gostovanja (doduse u vecem vremenskom razdoblju, ali ipak gostovanja). I to gostovanja sa kojih moras donijeti bodove. A kako?

Ja koliko sam upratio, samo je Smajlovic dobio zuti i on ce odraditi svoje kartone. Da li je iko dobio zuti u prvom poluvremenu?

Sve u svemu, situacija je daleko od idealne, ali mi drugog kluba nemamo. Kako nam je tako nam je.

Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Klinac realan x. Prvo su nas sjebali što su oni napadali ka našim navijačima. Druga stvar da su nas pustili prvo polu vrijeme da se “ispalimo” a treća stvar i osnovna jebali su nam znanje u drugom poluvremenu. Dario je je gospodin i onako čovjek ali ekipa nam je za kurac. Da se ne lažemo i Hamza i Marin su mašiili jako dobre šanse. Drugo poluvrijeme Čelik nije postojao. Na terenu su gore izgledali nego u Rahića
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Dobro smo prosli realno...Pribojavao sam se ove tekme,sad se vidi s razlogom.Na sredini su nas ljudi pojeli,prvo pol je I dobro bilo...Drugo uzasno....Fizicka nesprema je ocita,Hamza katastrofalan, danas Benjo izgubljen totalno,Dzankovic ko Brazilac...egoista(iako je u prvom pol imao dobrih prodora)Lose,lose lose...Masic level up za sve ostale...MORA BITI VECA POVEZANOST IZMEDJU ROBIJE I ZAPADA(iSTOKA)...JUG navija 90 min...sve su to pjesme odlicne ,ali kad se lomi rezultat,dajte vise skandiranja,laganih pjesama...ono sto znaju SVI!!!Da probudimo igrace,protivnika destimulisemo...da mu se noge tresu...Jug jedno,zapad drugo...Igraci nemaju nista od toga
Guest.1945

samocelik je napisao/la: 02 stu 2024, 20:16 Klinac realan x. Prvo su nas sjebali što su oni napadali ka našim navijačima. Druga stvar da su nas pustili prvo polu vrijeme da se “ispalimo” a treća stvar i osnovna jebali su nam znanje u drugom poluvremenu. Dario je je gospodin i onako čovjek ali ekipa nam je za kurac. Da se ne lažemo i Hamza i Marin su mašiili jako dobre šanse. Drugo poluvrijeme Čelik nije postojao. Na terenu su gore izgledali nego u Rahića
Ne gleda se jel gospodini ili ljudina, nego jesi li veći stručnjak ili nisi, ne umaćnjuci Daria jel to što jeste.Mislim nervira me uopšte ta spominjanje Dario i potenciranje.Ovaj čovjek izvlači maksimum da bolj ne može, ali ne znam kakve veze ima Dario sa ovom utakmicom i odakle ti on u priči.Valjda trebaš da kažeš Zaimović je ljudina ili ti ga stručnjak al ekipa nam je...kako hoćeš reci.Isključi te više ime Dario ili će ljudi posumnjati da ste ovaj sto se krio iza nika, pa se sada buni u kantonu.
Odgovori