NK Čelik
Re: NK Čelik
Zajeban tempo igre, a trebali smo 2-0 voditi do sad, sta smo propustili.
-
Nisu ovi nimalo naivni, al realno naprijed smo slabi sa Ahmetspahicem.
Treba pazit ne primiti gol inace ce biti gusto, mi cemo nekako jedan ugurat
Treba pazit ne primiti gol inace ce biti gusto, mi cemo nekako jedan ugurat
Loše je ovo, ako se ovako povučemo, uvalit će nam dva gola do 55.minute.
Ma nema niko iskusan u napadu da da go.
Mora neka frljoka iz odbrane proci u go ili nista od gola
Mora neka frljoka iz odbrane proci u go ili nista od gola
-
Ja cu samo reci neka nama Smajlovica i njegovih ispadanja na beku. On je naspram ovih ostalih juniora prime Messi. Bogte vidio igras veznog ne smijes loptu uzet, treses se sav protiv jebemog Toska. A Benjo ne zna jel ja krilu il je u spicu pa usput i zaboravi kako se lopta primi.
A najtuznije je sto su Martinovic i Durmo.jos losiji. Fulas sve sto je doslo do tebe a Durmo razigrava publiku na zapadu i istoku s ispucavanjima.
A najtuznije je sto su Martinovic i Durmo.jos losiji. Fulas sve sto je doslo do tebe a Durmo razigrava publiku na zapadu i istoku s ispucavanjima.
-
Fali Masic bas. Nasa krila i spic danas nikako dva dobra sastavit, ako valja primanje lopte, ne valja dribling ili zavrsnica.
Srce, čast i ponos!
Samo je jos falilo da se Horic povrijedio ono na pocetku kad se zalio nesto, do sad bi gubili 2 razlike da njega nema kako su isprepadani svi
-
-
Nasjeli smo na njihovu igru.Ne smijemo 3 dodavanja sastavit.
Znaju da smo potroseni i da nismo stigli se odmoriti, dok oni jesu. Na tu kartu i igraju, da nas totalno izmore, a vidi se na nama da par igraca ne mogu.
Steta onih silnih 100% sansi koje nismo iskoristili, ovako gol nam vjesi u zraku.
Steta onih silnih 100% sansi koje nismo iskoristili, ovako gol nam vjesi u zraku.
Kad se od nasih igraca ocekuje lagana pobjeda onda se najvise prepadnu, jos ako ne zabiju go na vrijeme nervoza bude sve veca i samo prave greske.
Martinović katastrofa, ovaj ga je žutalj cijelu tekmu uništavao.
Kontre nikakve, od svih opcija uvijek biraju najgoru ili samo nabaci pred gol pa sta bude...
Kontre nikakve, od svih opcija uvijek biraju najgoru ili samo nabaci pred gol pa sta bude...