A selekcija BiH

PatrickBateman

Re: A selekcija BiH

Post Postao/la PatrickBateman »

Ocajan igra. Cime se trebamo nametnut protivniku nastaju veliki problemi. Nama izgelda samo i odgovara igrat protiv jacih ekipa.

Pa Celik bi laganini rutinirao ove iz San Marina. Serex bi ih povaljo ko djecu
Srce, čast i ponos!
phillies

Post Postao/la phillies »

Jbt sad kad protiv Austrije stave 80 maraka zapad, jrr kad ima hajvana koji ce dati 50 za amatere iz Italije, za repku prvog sesira mozda i joja bude...ima vune, dok je ovaca.

Igra, kao sto nekad negdje rekoh, kao kad Celik igra protiv nekog autsajdera, samo sto je mozda intenzitet trke bio na visem nivou i donekle preciznijapas igra. Ostalo, qrko od labuda. Ideje i kreacije ni u tragovima, duge lopte u prvom poluvremenu bez ikakvog ucinka, a Demirovic i Badzdar poslije ove tekme nek promisle o svom kvalitetu i karijeri, kad njihov "prime" popisa babuka od 40 godina u 4 minute. Sad smo vidjeli sta nas ceka kad Dzeko konacno ode u penziju, a ne moze ni otici i ostaviti invalide da igraju :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sve sama omladina u reprezentaciji, ko da u-21 igra :mrgreen: ali su dobri i bas mi drago Bazdar sto je dao gol.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Evo i Alajbegovica, sa 17 godina igra ko pravi rutonja. Ova reprezentacija ne mora brinuti za buducnost.
FliX

Post Postao/la FliX »

Redbull je napisao/la: 06 ruj 2025, 22:29 Evo i Alajbegovica, sa 17 godina igra ko pravi rutonja. Ova reprezentacija ne mora brinuti za buducnost.
Nadamo se.. ;)
phillies

Tahirovic, Alajbegovic, Bazdar, Mujakic svi zabili svoje prvjence :D Jest da je San Marino sa 10 igraca, ali broji se :D Drago mi je i zbog Kospe da je usao u ekipu, i da su vratili malog Barjaktarevica. Ne moraju odmah ni pokazivati neku klasu ni extra poteze, ali neka ih na nasem spisku i nek se razvijaju u svojim klubovima.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Prati li neko reprezentaciju? Ja tek danas saznao da igraju :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Toplo preporučujem da i ne pratite, jebem malu reprezentaciju i jebeni kipar.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Majke mi Rijad Telalovic je igracina za nasa tri veznjaka. Hajd sto su oni onako sterilni sami od sebe, nego ih jos i selektorski mag ubije svojim elementarnim nedostatkom znanja.

Bilo je pitanje vremena kad ce nafaka presusit...
Srce, čast i ponos!
phillies

Nicim mi nismo zasluzili pobjedu veceras. Kao sto kolega rece, sterilna igra, dali dva gola iz prekida, sanse skoro da i nismo imali. Nisu ni oni, ali od njih se i ne ocekuje. Njihova krila su nam pravila probleme, sta onda ocekivati od rumunskih i austrijskih? Sunjicev penal i moze i ne mora da se svira, ali kako nam sviran po meni ocit penal za Rumuniju, sad se to vratilo. Uglavnom ziheraska igra naseg tima nams se obila o glavu.

Kako se okrenu kolo srece, sad moramo navijati za Austriju u nedelju da dobiju Rumune pa da se s njima u Zenici pobijemo za drugo mjesto.
Teoretski imamo jos sanse za prvo ali rumuni trebaju dobiti austrijance, mi moramo dobiti rumune, te mi da dobijemo austrijance...piece a cake.
Isto tako, na kraju imamo sansu da zavrsimo prvi, drugi ili treci. Poznavajuci nas, sta mislite koji cemo da zavrsimo ??? 8-)
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori