Pa dramu koju ste ispostavit ce se bez ikakvog razloga pravili po forumu. Ne znam odakle obraz ovom aveniji retardu da ista piseRedbull je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 13:26Onda si propustio glavnu dramu kroz citav juli mjesec![]()
3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica
-
Re: 3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica
Nije tacno, u tom trenutku i bilo je stanje kriticno.zacelikizenkcu je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:38Pa dramu koju ste ispostavit ce se bez ikakvog razloga pravili po forumu. Ne znam odakle obraz ovom aveniji retardu da ista pise
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvi trofej Kupa BIH
Drugi trofej kupa BiH
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
Avenija je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 18:05 Prvi trofej Kupa BIH
Drugi trofej kupa BiH
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.

-
Kao djecak bio na ovoj tekmi Hodzic mi dao buket cvijeca na pocetku mislim...Zeljini navijaci sa Slobodinim....Truhlo je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 19:18Avenija je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 18:05 Prvi trofej Kupa BIH
Drugi trofej kupa BiH
![]()
Delirijum u Zenici,al i kroz Bascarsiju krug...

Ne znam zašto Čelik kada već nema svojih objava barem ne dijeli objave Robijaša pa makar na story jer zvanične stranice kluba prati mnogo više ljudi i sigurno bi doseg objava od navijača se znatno povećao.
Sutra kaznena ekspedicija gasi sisoju i fukarešćine. 1:3 Maške, Šerex i Jamaković 

Iduce sedmice dovode Krpića i rješavaju problem CF koji i mi imamo. Onda su objektivno prvi favoriti za ulazak medjutim favoriti uvijek ne dobijaju zacrtano samo sto je ovaj Sisoje veliki kriminalac pa se sluzi svakakvim radnjama i kupovinom jeftinih sudija. Dva najneregularnija ulaska u PL su upravo pod Azmirom Husicem.
Odlican i samouvjeren intervju Regoja, ovo mi se svidja, hrabrost idemo po tri boda a ne kmečanje i skidanje gača u prošlosti čim se petlja prodje. Izgubiš, izgubiš bože moj sastavni dio fudbala ali ako daš sve od sebe i odigraš hrabro, pametno nema za čime žaliti.
- BatistutA19
Ma nek udju ko ih jebe nek sve kupe utakmice i protivnicke klubove i sudije sto se mene tice nije mi to nikakav problem ako oni misle da je to taj put da se klub postavi na zdrave noge..
Mozda bi i volio bas tako da bude nek sve kupi opet nece bit sretni nikad kao mi.Vreme ce pokazat gdje ce taj put zavrsit.Eto im novi dug 50 k za igrace do kraja Septembra rok ,sad ce i njih zajebavat kao i nas .
Ja biram nas put zdrav i korak po korak.
Mozda bi i volio bas tako da bude nek sve kupi opet nece bit sretni nikad kao mi.Vreme ce pokazat gdje ce taj put zavrsit.Eto im novi dug 50 k za igrace do kraja Septembra rok ,sad ce i njih zajebavat kao i nas .
Kasno je iduće sedmice, kad slavni legendarni Čelik iz Zenice ode na +4Avenija je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 16:33Iduce sedmice dovode Krpića i rješavaju problem CF koji i mi imamo. Onda su objektivno prvi favoriti za ulazak medjutim favoriti uvijek ne dobijaju zacrtano samo sto je ovaj Sisoje veliki kriminalac pa se sluzi svakakvim radnjama i kupovinom jeftinih sudija. Dva najneregularnija ulaska u PL su upravo pod Azmirom Husicem.
Odlican i samouvjeren intervju Regoja, ovo mi se svidja, hrabrost idemo po tri boda a ne kmečanje i skidanje gača u prošlosti čim se petlja prodje. Izgubiš, izgubiš bože moj sastavni dio fudbala ali ako daš sve od sebe i odigraš hrabro, pametno nema za čime žaliti.

Kakvo osvježenje je Regoje

Lako je bilo ulaziti prije kad imaš 1 konkurenta za ulazak, a sada su tu 4 ozbiljne ekipe, možeš jednu pokrasti, ali 4 nikako. Puši ga sisojeBatistutA19 je napisao/la: ↑05 ruj 2025, 17:04 Ma nek udju ko ih jebe nek sve kupe utakmice i protivnicke klubove i sudije sto se mene tice nije mi to nikakav problem ako oni misle da je to taj put da se klub postavi na zdrave noge..

Konacno trener koji kaze idemo po 3 boda, bez bilo kakvih kalkulacija. Tako i treba, muski idemo, pa kako god bude. Jos samo tako da igraci na teren izadju, a vjerujem da hoce. Kad je sef takav, moraju i igraci biti.
U Travniku su baš dobar pristup imali, samo neka to ponove, pa šta god bude. Veliki je plus odličan teren, u Travniku iz daljine izgleda ok, al je strašno grbav bio.