3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Šta očekujete od duela u Tuzli ?

Anketa je završila: 07 ruj 2025, 14:52.

Pobjeda Čelika
22
73%
Neriješeno
7
23%
Pobjeda Slobode
1
3%

Ukupno glasova: 30

zacelikizenkcu

Re: 3. kolo : Sloboda Tuzla : Čelik Zenica

Post Postao/la zacelikizenkcu »

Redbull je napisao/la: 04 ruj 2025, 13:26
zacelikizenkcu je napisao/la: 04 ruj 2025, 13:15
Redbull je napisao/la: 04 ruj 2025, 08:30 Poslije onig crnjaka tokom prelaznog roka, imam neki dobar osjecaj da mozemo nesto vise, pa cak i pl ove sezone. 3 boda iz Tuzle me ne bi iznenadila, samo da nas nasi ne iznenade :mrgreen:
Kakvih crnjaka? Nikad bolje odrađen prelazni rok
Onda si propustio glavnu dramu kroz citav juli mjesec 😂
Pa dramu koju ste ispostavit ce se bez ikakvog razloga pravili po forumu. Ne znam odakle obraz ovom aveniji retardu da ista pise
Redbull

Post Postao/la Redbull »

zacelikizenkcu je napisao/la: 04 ruj 2025, 16:38
Redbull je napisao/la: 04 ruj 2025, 13:26
zacelikizenkcu je napisao/la: 04 ruj 2025, 13:15

Kakvih crnjaka? Nikad bolje odrađen prelazni rok
Onda si propustio glavnu dramu kroz citav juli mjesec 😂
Pa dramu koju ste ispostavit ce se bez ikakvog razloga pravili po forumu. Ne znam odakle obraz ovom aveniji retardu da ista pise
Nije tacno, u tom trenutku i bilo je stanje kriticno.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika
slika

slika
slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Prvi trofej Kupa BIH
Tuzla stadion Tušanj: 30.09.1995

1. Finale Kupa BIH: Sloboda-Celik 0-1 (strijelac Sabahudin Bujak)

Kapiten Čelika Sabahudin Sule Bujak prima pobjednički pehar iz ruku člana NS BiH Bajre Bačića...

slika
Drugi trofej kupa BiH
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica

Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda 🔴⚫

Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.

slika
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 04 ruj 2025, 18:05 Prvi trofej Kupa BIH

Kapiten Čelika Sabahudin Sule Bujak prima pobjednički pehar iz ruku člana NS BiH Bajre Bačića...

slika
Drugi trofej kupa BiH

Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda 🔴⚫

Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.

slika
:srce:
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Truhlo je napisao/la: 04 ruj 2025, 19:18
Avenija je napisao/la: 04 ruj 2025, 18:05 Prvi trofej Kupa BIH

slika
Drugi trofej kupa BiH

slika
:srce:
Kao djecak bio na ovoj tekmi Hodzic mi dao buket cvijeca na pocetku mislim...Zeljini navijaci sa Slobodinim....
Delirijum u Zenici,al i kroz Bascarsiju krug...
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

Ne znam zašto Čelik kada već nema svojih objava barem ne dijeli objave Robijaša pa makar na story jer zvanične stranice kluba prati mnogo više ljudi i sigurno bi doseg objava od navijača se znatno povećao.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sutra kaznena ekspedicija gasi sisoju i fukarešćine. 1:3 Maške, Šerex i Jamaković :srce:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 05 ruj 2025, 15:38 Sutra kaznena ekspedicija gasi sisoju i fukarešćine. 1:3 Maške, Šerex i Jamaković :srce:
Iduce sedmice dovode Krpića i rješavaju problem CF koji i mi imamo. Onda su objektivno prvi favoriti za ulazak medjutim favoriti uvijek ne dobijaju zacrtano samo sto je ovaj Sisoje veliki kriminalac pa se sluzi svakakvim radnjama i kupovinom jeftinih sudija. Dva najneregularnija ulaska u PL su upravo pod Azmirom Husicem.

Odlican i samouvjeren intervju Regoja, ovo mi se svidja, hrabrost idemo po tri boda a ne kmečanje i skidanje gača u prošlosti čim se petlja prodje. Izgubiš, izgubiš bože moj sastavni dio fudbala ali ako daš sve od sebe i odigraš hrabro, pametno nema za čime žaliti.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma nek udju ko ih jebe nek sve kupe utakmice i protivnicke klubove i sudije sto se mene tice nije mi to nikakav problem ako oni misle da je to taj put da se klub postavi na zdrave noge..
Mozda bi i volio bas tako da bude nek sve kupi opet nece bit sretni nikad kao mi.Vreme ce pokazat gdje ce taj put zavrsit.Eto im novi dug 50 k za igrace do kraja Septembra rok ,sad ce i njih zajebavat kao i nas .
Ja biram nas put zdrav i korak po korak.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 ruj 2025, 16:33
Truhlo je napisao/la: 05 ruj 2025, 15:38 Sutra kaznena ekspedicija gasi sisoju i fukarešćine. 1:3 Maške, Šerex i Jamaković :srce:
Iduce sedmice dovode Krpića i rješavaju problem CF koji i mi imamo. Onda su objektivno prvi favoriti za ulazak medjutim favoriti uvijek ne dobijaju zacrtano samo sto je ovaj Sisoje veliki kriminalac pa se sluzi svakakvim radnjama i kupovinom jeftinih sudija. Dva najneregularnija ulaska u PL su upravo pod Azmirom Husicem.

Odlican i samouvjeren intervju Regoja, ovo mi se svidja, hrabrost idemo po tri boda a ne kmečanje i skidanje gača u prošlosti čim se petlja prodje. Izgubiš, izgubiš bože moj sastavni dio fudbala ali ako daš sve od sebe i odigraš hrabro, pametno nema za čime žaliti.
Kasno je iduće sedmice, kad slavni legendarni Čelik iz Zenice ode na +4 :srce:

Kakvo osvježenje je Regoje :pray: :pray: Onaj kmečavac od Modriče nas ubijao u pojam, strahovali od toška i rahića kući :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

BatistutA19 je napisao/la: 05 ruj 2025, 17:04 Ma nek udju ko ih jebe nek sve kupe utakmice i protivnicke klubove i sudije sto se mene tice nije mi to nikakav problem ako oni misle da je to taj put da se klub postavi na zdrave noge..
Mozda bi i volio bas tako da bude nek sve kupi opet nece bit sretni nikad kao mi.Vreme ce pokazat gdje ce taj put zavrsit.Eto im novi dug 50 k za igrace do kraja Septembra rok ,sad ce i njih zajebavat kao i nas .
Ja biram nas put zdrav i korak po korak.
Lako je bilo ulaziti prije kad imaš 1 konkurenta za ulazak, a sada su tu 4 ozbiljne ekipe, možeš jednu pokrasti, ali 4 nikako. Puši ga sisoje :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 05 ruj 2025, 17:44
Kakvo osvježenje je Regoje :pray: :pray: Onaj kmečavac od Modriče nas ubijao u pojam, strahovali od toška i rahića kući :lol:
Konacno trener koji kaze idemo po 3 boda, bez bilo kakvih kalkulacija. Tako i treba, muski idemo, pa kako god bude. Jos samo tako da igraci na teren izadju, a vjerujem da hoce. Kad je sef takav, moraju i igraci biti.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 05 ruj 2025, 17:52
Truhlo je napisao/la: 05 ruj 2025, 17:44
Konacno trener koji kaze idemo po 3 boda, bez bilo kakvih kalkulacija. Tako i treba, muski idemo, pa kako god bude. Jos samo tako da igraci na teren izadju, a vjerujem da hoce. Kad je sef takav, moraju i igraci biti.
U Travniku su baš dobar pristup imali, samo neka to ponove, pa šta god bude. Veliki je plus odličan teren, u Travniku iz daljine izgleda ok, al je strašno grbav bio.
Zaključano