Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Redbull je napisao/la: ↑30 lis 2024, 18:57
A gledaj politicke kampanje
Mladi inovator iz Zenice je govorio prije godinu - dvije o ovom liku kao bogalju u drustvu, smijali smo se drugovi i ja i na kraju je momak bio upravu kada su informacije pocele kruziti Zenicom. Kasnije smo saznali da je i podvalio na toj nekakvoj njihovoj skupstini unutar stranke da ima ispod 35 godina da bi dobio trece mjesto na listi. Prvoklasni govnar. Evo nasao sam neki link gdje indirektno opisuje ovog nepismenog klosara : https://www.zenicablog.com/zdk-koji-je- ... skupstini/
RealMadrid je napisao/la: ↑31 lis 2024, 18:02
A jesu se Tešnjaci naložili na utakmicu, kao da su oni domaćini, a ne mi
Samo nek ih dodje i 1000,bolje za nas.Pogurat ce nas financijski a svakako ce izgubiti.
Danas u klubu opet MYTV nesto snima i slika igrace izgleda opet neka emisija se pravi o Čeliku Pitam sta je ovo ba kazu interesantni smo im postali
I ja gledam baš koliko reklamiraju i pozivaju na utakmicu i kakva im je euforija, samo mi nije jasan slogan koji koriste "ispunimo Bilino Polje" odakle ih 14 000?
Imaju li dovoljno stanovnika za takvu akciju Jel veći kapacitet Bilinog ili broj stanovnika Tešnja, kako ga misle ispuniti ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA