NK Čelik

bartoli

Re: NK Čelik

Post Postao/la bartoli »

Ko je od igraca spreman za tosk? Mislim zbog kartona
LimVo likČe
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Napokon da i zutalje pobijedimo, da malo samopouzdanje vrate igraci. Sad protiv Toska ovjerit ovo i onda lagano dalje, valjda se oporave povrijedjeni brzo pa bude siri roster.

Da je u kupu sad opet juci nekog nizeligasa dobit valjalo bi hehe.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 29 lis 2024, 19:07 Samo da im izbijemo to povlačenje nazad da se čuva rezultat.Hajde ovo je ok, ali ono povuc se u drugom poluvremenu u Olovu to je bože sačuvaj.

Pobjeda najviše što smo ginuli za svaku loptu.Moglo je biti još golova samo da više istrčajemo naprijed.Mašić dosta puta gleda gore nema nikog, Džanković isto tako.

Uhhh dobro je jako bitna utakmica.Damjanović i ovaj se ne mogu porediti.Čovjek daje instrukcije cijelu tekmu.
Brate ne moze oboje i vratit se pomoc nazad i bit gore u kontri. Draze mi je ovako da se krila vracaju pomoci bekovima nego da stoje na centru. Vidjeli smo u Olovu kako nam se to obilo o glavu kad nemas pomoci krila u defanzivi. To je kljuc danasnje utakmice. Odbrana dosta bolja s Horicem sto je i ocekivano. Iskreno meni osim toga mi nismo dozivjeli neku renesansu u igri u odnosu na Olovo ali je rezultat bolji pa odmah i igra djeluje 10 puta bolje.
Palackic ima znanje i igru s loptom i ja mu to nikad nisam sporio ali fizika je jos uvijek ogroman minus i mislim glavni razlog sto ne igra.
Ahmetspahic i Hodzic trebaju stvorit sebi naviku da ne grade seniore jer ne mogu to jos uvijek fizicki uraditi. Ja se nadam da protiv Toska gledam Ahmetspahica u vrhu napada jer on na krilu ne moze napraviti razliku i tjt.
Sve u svemu, ne bih dizao danasnji nastup u nebesa da nam se ne bi obilo o glavu ko hiljadu puta do sada, Stupcanica dosta losije odigrala nego u Olovu, mi malo ozbiljniji u odbrani i prolaz dalje obezbijedjen. Dobar podstrek za dalje i nadam se motiv za veci broj na stadionu za vikend.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kljucni detalj utakmice zbog kojeg smo prosli, je pressing na Vazdu, ogranizatora igre u njihovoj prvoj trecini terena. To smo toliko kvalitetno odradili da im se sve svelo na duge lopte stopera.

U drugom poluvremenu prelazak u romb i potpuno zakljucavanje sredine terena. Zali boze samo silnih kontri koje smo uprskali.

Fantasticna taktika i prepoznavanje situacija trenera koji je inace nebitan u fudbalu kako neki kazu.
Srce, čast i ponos!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Igra ima smisla, ekipa i nije losa, samo joj trebalo pravo vodstvo. U svakoj utakmici se to vidjelo, jos da smo uspjeli ekipu nadograditi sa par dobrih igraca to bi bilo to. Stupcanica nista nije puno bolja, da se vidi neka drasticna razlika.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Kad je izvlačenje 1/8 finala i jel se igraju 2 utamice?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mašić, Horić dzaba sve ali klasa iznad svih. Zenica izdala Čelik.
Vidjecemo u subotu podrsku u jos bitnijoj utakmici. U Tosku euforija kao da gostuju Realu. Treba ih prebiti ko pičke na terenu, to je jedino gostovanje uz Rahić prvi put gdje smo na nož dočekani. Vratite im sad, halal svaki karton. Nadam se da će im se i publika najebati majke i njima i grupi picki na sjeveru. Onako posteno da se cuje.

Zaimović covjek svaka čast šta radi sa ovom ekipom, pa da dobije dva prelazna roka i novac za koje jače pojačanje čovjek bi se prošetao ligom. Bez obzira na rezultate do kraja vidim ga kao dugoročno rješenje na klupi Čelika jer kako se osjeti razlika na terenu sa Horićem istu razliku Zaimović pravi sa klupe u odnosu na prethodnike.

Dajte da podržimo Čelik u zadnjoj utakmici kuci ove godine. Zasluzili su to momci borbom večeras plus jedna od bitnijih utakmica sezone.

Mašić ne igra zbog nokautiranja zastavice iz zajebancije u Olovu. A znaci nam na terenu skoro ko Horić. Jebiga.

Svi na Bilino. Čelik te treba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Cestitke igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri i prolasku dalje!

Horic :pray: :pray: :pray: On dize cijelu odbranu na visi nivo i zbog njega i Rasevic i Bajramovic su izgledali kao PL igraci. Faris se u drugom poluvrmenu borio kao lav za svaku loptu. Zadivljuje me i Hodziceva igra prema naprijed i mirnoca kad ima loptu u nogama. A radom moze jos napredovati da imamo zadnjeg veznog da se ni u PL ne postidimo. Palackic neupitan talenat ali u defanzivi mi je 'nako. Ali vjerujem da ce "nadoci". Odmah od pocetka se vidjelo koliko je Benji znacilo sto je u prvoj postavi, toliko borbe, trke i zelje nije do sad pokazao ni u jednom ulasku u igru. Ostali na nivou. Zaim je zasad upgrade u odnosu na dosadasnje trenere. Dosta smislenih akcija, prilika koje nisu bezze dosle. Sto neko rece, imamo i glavu i rep.
Publika, moglo je i bolje, ali imamo popravni u subotu.

Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

02.11. Kuci protiv TOSKa - to moramo kako znamo i umijemo dobiti
09.11. U goste protiv Buducnosti - tu imamo 7 dana da odmorimo i da se dobro pripremimo. Pokusati izvuci maksimum, a bit ce sigurno tesko gostovanje.
23.11. - U goste Gradini - ovdje tek imamo pune dvije sedmice, da se dobro odmorimo i po znakom OBAVEZNO izvucemo 3 boda.

Ovo bi nas odrzalo na vrhu tabele, pa uz par pojacanja na zimu, ovakvu igru i pristup, zaganjati prvo mjesto. Kako god da bude, mi moramo ici na prvo mjesto.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Čestitke stručnom štabu i igračima, jako bitna pobjeda. Na ovakvim utakmicama i u ovom ritmu se hvata pravo iskustvo.
Zaimović zna posao jako realan trener i koristi odlično ono što ima u ekipi. Čestitke i steel city ultrasima na godišnjici :rock:
Alija Izetbegović Čelik
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Horić kapitenski, Hodžić se ustabilio, Ali isto na nivou, Martinović i Masic veoma dobri danas. Palackic je majstor ima taj vic, ali fizika i sprema ispod svakog nivoa, nadam se da ce poraditi na sebi u zimskoj pauzi
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Osjetilo se itekako da nema Varde i Isakovica,nema ko mlatarat rukama i prigovarat i zute dobijat! Nikad vala i ne zaigrali vise za Čelik svejedno mi za njih. Traziti od sad da smo domacini svaku utakmicu jer samo u Zenici igramo ful borbeno. Nikad vise ne uzimati igrace koji nemaju klub jer od ovog Marina nista nemas,ni sjena od igraca! Hodzic zuti dobi nabija loptu seljober,u igri i nije los. Cestitke igracima na pobjedi kao i treneru i strucnom stabu. Publika za 10.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Eh sad dolaze lajavci iz Tešnja 8-)
Malo to da se naružii i 3 boda pod moranje :like:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke trenerima i igracima na pobjedi u prolasku u 1/8 kupa BiH i nadam se sto jacem protivniku u Zenici,ne znam pravilo da li mi mozemo dobit npr Zelju u gostima da igramo ili su domacini slabiji.
Defintivno Zaimovic je 3 klase iznad Daria ,sve isti igraci ali razlika u igri je ogromna i vec lici to na nesto igra se i ne nabija se od stopera prema 16 m kao prije.
Proslu smo svi pljuvali Bajramovica danas odlicno odigro pa i mali Palackic Rasevic uz Horica odlican uvjek,.Masic se puno trosi trci bori se nabaciva i onda kad treba gol naravno da ne moze.Nadam se jacem bljesku Martinovic i Dzankovic pa i Vardo napokon i da Ali opet udje u formu i da se Durmo stabilizuje.Malo je kombinovo i sa sastavom.ali pametno je uradio.Ja sam reko i opet kazem meni je bolji ovo sastav od prosle sezone da samo treba to uegnit i dotjerat a to Zaimovic radi i nadam se da ce on bit dugorocno rijesenje ,kakvi Pavici i ostali ba. To sto pisete povlacimo se ma ne pitas se samo ti na terenu jednostavno te natjsra da se povuces .Sve u svemu dobro je.
Sad pokusat Toska dobit i nadam se vecoj posjeti,ovo je ocekivano danas bilo nakon poraza u Subotu nebitan je termin a u gostima ako se moze otkinit koji bod jer ako se ne varam mi sad posle Toska gostujemo Buducnost,Gradina,Gorazde,Jedinstvo pa tek Travnik kuci.
Odgovori