Avenija je napisao/la: ↑16 kol 2025, 20:08
Kako sam saznao sve je ok. Pirotu će uzorati i biti će spremni iako je neobično da najbolja 4 igrača minutu ne odigraju u generalnoj.
Odmah covjek ide na najgori scenario, ja sam odmah pomislio da nisu tu zbog nekih obecanih isplata i slicno.
Avenija je napisao/la: ↑16 kol 2025, 20:08
Kako sam saznao sve je ok. Pirotu će uzorati i biti će spremni iako je neobično da najbolja 4 igrača minutu ne odigraju u generalnoj.
Odmah covjek ide na najgori scenario, ja sam odmah pomislio da nisu tu zbog nekih obecanih isplata i slicno.
I ja sam se bio prepao jer realno bez ta 4 igrača mi nismo konkurentni za bilo šta. Medjutim uvjeren sam od pouzdanih da je sve ok.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija jesu li ovo Faruk Bezdrob, bivsi omladinac Sarajeva i Zenicanin Patrik Zrnic u GOSK-u? 2 mlada potentna igraca koja bi lagano mogla prekucati ovu ligu za godinu dana, ali isto tako i ostati vjecni talenti. Vidis li GOSK s ovim sastavom kao prve favorite ili i oni cekaju razvoj situacije pa ako se ukaze prilika na zimu napast Premijer ligu?
Rz88 je napisao/la: ↑16 kol 2025, 21:57
Avenija jesu li ovo Faruk Bezdrob, bivsi omladinac Sarajeva i Zenicanin Patrik Zrnic u GOSK-u? 2 mlada potentna igraca koja bi lagano mogla prekucati ovu ligu za godinu dana, ali isto tako i ostati vjecni talenti. Vidis li GOSK s ovim sastavom kao prve favorite ili i oni cekaju razvoj situacije pa ako se ukaze prilika na zimu napast Premijer ligu?
Po meni druze ima 6 ekipa koje mogu sve pobjediti u ligi. I koji mogu napraviti niz neki od 5 pobjeda a to su
Alba neće morati kukati kako mora plaćati visok račun za vodu jer tobože trebaju non stop zalijevati travnjak zbog ekstremnih vrućina. A katastrofalno ga odrzavaju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija je napisao/la: ↑16 kol 2025, 18:55
Jedini spas o korektnom izvjestaju i gdje su najbolji igrači i najbolja pojačanja na utakmici je taj da je @truhlo otisao u Vitez.
Ništa od skautiranja, pune se baterije i živci na odmoru za stresnu sezonu
Kad se sve sumira, dobra smo ekipa, vidi se to, da bez 4 rutonje izrutiniraš ekipu iz iste lige... Nekad smo na pripremama znali izgubiti 5:0 od Bosne iz Visokog i to dok smo bili u PL...
Ide titula i promocija ove sezone, protiv igmana u 25. kolu sociosi slave