NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo totalni remont sportskog segmenta na ljeto ili zimu dolazi u obzir!
Nemas para da dovedes Vazdu, imas da se krpis sa Prgudom i Toljom. Nemas za Kalesica, imas za posudbu Martinovica, nemas za kvalitetnog desnog beka, imas da trpis Bajramovica. Nemas ze teletinu za rucak, imas za Madijev parizer. I onda nek te ne cudi sto te s vremena na vrijeme stomak bas jako zavrne i mislis da ces preselit'.
Danas je odlucila kvalitetnija klupa domacina. Kao sto rece njihov trener, iznenadili smo ih igrom u prvom poluvremenu. U drugom su napravili prilagodjavanje nasoj igri (jer imaju igrace na klupi da se mogu prilagoditi), mi nismo imali s cim odgovoriti.
Ovo oko zutih kartona, drug Zamorano je potpuno u pravu. Koliko deskoncentrisan trebas biti, da ne kazem neku drugu rijec, da udaras fucking zastavicu a znas da imas dva zuta i da ti prijeti suspenzija? Ili da startas na igraca sa dvije noge, a imas zuti karton? Ili cupas igraca sa dvije ruke, iako si maloprije to isto radio - napravio penal i dobio zuti? Pa jbm mu mater vise!!!! De se malo dozovite, ne igrate na Bajramskom turniru.
Sad je pitanje i ozljeda, u kakvom su stanju Musa i Talha. Hajd za Musu manje vise, jer se vraca Horic, ali ako Talha ne mogne igrati neko vrijeme, bice jbno.
Danas je odlucila kvalitetnija klupa domacina. Kao sto rece njihov trener, iznenadili smo ih igrom u prvom poluvremenu. U drugom su napravili prilagodjavanje nasoj igri (jer imaju igrace na klupi da se mogu prilagoditi), mi nismo imali s cim odgovoriti.
Ovo oko zutih kartona, drug Zamorano je potpuno u pravu. Koliko deskoncentrisan trebas biti, da ne kazem neku drugu rijec, da udaras fucking zastavicu a znas da imas dva zuta i da ti prijeti suspenzija? Ili da startas na igraca sa dvije noge, a imas zuti karton? Ili cupas igraca sa dvije ruke, iako si maloprije to isto radio - napravio penal i dobio zuti? Pa jbm mu mater vise!!!! De se malo dozovite, ne igrate na Bajramskom turniru.
Sad je pitanje i ozljeda, u kakvom su stanju Musa i Talha. Hajd za Musu manje vise, jer se vraca Horic, ali ako Talha ne mogne igrati neko vrijeme, bice jbno.
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Malo hladniji realniji komentar ,1 polovreme Zaimovic odlicno odradio u 2 poluvremenu koliko god mi nesto analizirali kriv onaj kriv onaj ,suplji bokovi jednostavno klupa i siri roster Stupcanice je presudio.Mozemo mi sad ko Menso onaj analizirat kao on reprezentaciju sa Dzelom gdje se gresilo ali moras ti gresit kad te pritisne ,usli su im svjezi igraci dobri i to je presudilo,taj preokret.Nemas kvalitet da odbranis i sacuvas,dodaj izostanke,povrede i na kraju crveni dobijes to je to sto dobijas na kraju.Mada i one golove kad pogledas nekako mi i Durmo slabo postavljen kad su centarsutevi a onaj 4 gol svako onako moze pogresit mada mi je rizican na istrcavanju ali treba dodat 2 odlicne odbrane u 1 poluvremenu kod 0-0 slobodnjak i onaj sut iz daljine ali da je malo pao jest pao nije vise on siguran u sebe.
Realno nijedan klub nije za WWIN LIGU BIH nikog ti ne mozes izdvojit ovdje pola lige je u 5 grama i imas par malo slabijih ali ti slabiji svakog mogu pobijedit.
Idemo dalje i hajd Toska pokusat dobit a za kup mi svedno izveo bi kombinovan sastav ispali prosli nebitan kup.
Steta samo za publiku ovim porazom opet ce bit pad publike a moglo je bas bit puno vise.
Gledam sad Zrinjskog sto je kvalitet povedes 0-1 u 1 poluvremenu i mogu 3 dana cuvat rezultat mada je to poredit nezamislivo nas i Zrinjskog.
Realno nijedan klub nije za WWIN LIGU BIH nikog ti ne mozes izdvojit ovdje pola lige je u 5 grama i imas par malo slabijih ali ti slabiji svakog mogu pobijedit.
Idemo dalje i hajd Toska pokusat dobit a za kup mi svedno izveo bi kombinovan sastav ispali prosli nebitan kup.
Steta samo za publiku ovim porazom opet ce bit pad publike a moglo je bas bit puno vise.
Gledam sad Zrinjskog sto je kvalitet povedes 0-1 u 1 poluvremenu i mogu 3 dana cuvat rezultat mada je to poredit nezamislivo nas i Zrinjskog.
Ma nema šta ljudi za klasu kvalitetniji, vodili smo prvo poluvrijeme jer Stupčanica nema kvalitetne u21 igrače, jedva čekali drugo, da uvedu Vazdu, Delića, Karahmetovića i ljudi nas iskarali ono momački, zaslužuju premijerligu i to je to.
Mašića treba kazniti zbog ovog kartona i ne samo njega, svakog glupana iz naše ekipe koji dobija retardirane žute kartone.
Stisnuti muda, dobiti tošk i pokušati otkinuti bod gradini i banovićima, da se ne dovodimo u borbu za opstanak, a na zimu malo posložiti ekipu.
Rekoh i za Zaima prije nego što je preuzeo, da je ziheraš Razyeba ekipu postavkom sa 5 nazad, statutom zabraniti 5 nazad, yebalo ih 5 nazad u piçku
Mašića treba kazniti zbog ovog kartona i ne samo njega, svakog glupana iz naše ekipe koji dobija retardirane žute kartone.
Stisnuti muda, dobiti tošk i pokušati otkinuti bod gradini i banovićima, da se ne dovodimo u borbu za opstanak, a na zimu malo posložiti ekipu.
Rekoh i za Zaima prije nego što je preuzeo, da je ziheraš Razyeba ekipu postavkom sa 5 nazad, statutom zabraniti 5 nazad, yebalo ih 5 nazad u piçku
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
A sta podrazumijeva remont? Jel treba novi trener mozda il trevaju novi igraci? Pruzi se kolko ti je jorgan dug. Lahko je tudjim ku*cem koprive mlatit. Svi mi znamo da treba dovest vise kvalitetnih igraca i da nemamo nikoga na klupi. Al hajde da skontamo ko ce platit te igrace. Imas klupu kakvu imas jer nemas para da platis 16 igraca. Uvijek ista prica ukrug treba mesto. Treba spustit ocekivanja. Kad se ne bore onda je pljuvacina jer se ne bore samo trazimo borbu. Kad se bore a ozgube onda pricamo pa fali nam ovaj fali nam onaj. Imas u rosteru 10 juniora koji igraju za 0 KM i ti ocekujes da se nosis sa Stupcanicom. Tebi ulaze s klupe Babic i Tolja a njima Vazda i onda nesto treba objasnjavat. Ljudi imaju duzi roster od nas i tjt. Masic zabije go nakon sto je prosla polusezona i to mu daje za pravo da se ozdrkava na ostatak ekipe. Izvini majstore al ne moze tako. Hoces da se nametnes kao lider onda budi lider a ne ja sam uvaljo go sad se je*ite ja sam svoje uradio. To nije lider to je kompleksas kojem je bitan licni ucinak. A on ti je igrac s ubjedljivo najvecom platom i ako treba raditi remont treba poceti od njega.
KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 lis 2024, 18:00A sta podrazumijeva remont? Jel treba novi trener mozda il trevaju novi igraci? Pruzi se kolko ti je jorgan dug. Lahko je tudjim ku*cem koprive mlatit. Svi mi znamo da treba dovest vise kvalitetnih igraca i da nemamo nikoga na klupi. Al hajde da skontamo ko ce platit te igrace. Imas klupu kakvu imas jer nemas para da platis 16 igraca. Uvijek ista prica ukrug treba mesto. Treba spustit ocekivanja. Kad se ne bore onda je pljuvacina jer se ne bore samo trazimo borbu. Kad se bore a ozgube onda pricamo pa fali nam ovaj fali nam onaj. Imas u rosteru 10 juniora koji igraju za 0 KM i ti ocekujes da se nosis sa Stupcanicom. Tebi ulaze s klupe Babic i Tolja a njima Vazda i onda nesto treba objasnjavat. Ljudi imaju duzi roster od nas i tjt. Masic zabije go nakon sto je prosla polusezona i to mu daje za pravo da se ozdrkava na ostatak ekipe. Izvini majstore al ne moze tako. Hoces da se nametnes kao lider onda budi lider a ne ja sam uvaljo go sad se je*ite ja sam svoje uradio. To nije lider to je kompleksas kojem je bitan licni ucinak. A on ti je igrac s ubjedljivo najvecom platom i ako treba raditi remont treba poceti od njega.
Bravo za komentar, remont od čega Neka se oni ne dovedu u borbu za opstanak, da smo mirni na proljeće i puna šaka brade.
Ovako se prizivao i remont prošle godine, pa smo jedva imali 12, 13 igrača na proljeće. Neka hvala, neke sitne korekcije ok i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Radije bi da su nas 4:0 nabili nego ovako. Jbt ponese covjeka euforija na tribinama, ponadas se necemu i onda spustanje na zemlju lagano.
Oni jesu bolji od nas, ali daleko od toga da su nesto specijalno i da se ne moze igrati sa njima. Golove koje smo primili su autisticni u najmanju ruku. Kod prvog i treceg gola amaterske reakcije, Durmo i odbrana ko vrtni patuljci, ne kontam kako nisu ocistili one ubacaje, grob je yebo ne treba bit Van Dijk da mozes pokupit one lopte. Durmo bas u kanalu sto se tice forme.
U drugom poluvremenu se opet vidi nedostatak dobrog organizatora igre, nema ko stat na loptu i umirit nalet protivnika, nit smo mogli sta iskreirati u napadu.
Sa psiholoske strane smo bas losi, to je se treba zahvalit Damjanovicu, luzerski mentalitet i tjt.
Zali boze igre iz udzbenika u prvom poluvremenu, nasa najbolja sekvenca ove sezone. To je osnova koji treba nadograđivat za buducnost.
Oni jesu bolji od nas, ali daleko od toga da su nesto specijalno i da se ne moze igrati sa njima. Golove koje smo primili su autisticni u najmanju ruku. Kod prvog i treceg gola amaterske reakcije, Durmo i odbrana ko vrtni patuljci, ne kontam kako nisu ocistili one ubacaje, grob je yebo ne treba bit Van Dijk da mozes pokupit one lopte. Durmo bas u kanalu sto se tice forme.
U drugom poluvremenu se opet vidi nedostatak dobrog organizatora igre, nema ko stat na loptu i umirit nalet protivnika, nit smo mogli sta iskreirati u napadu.
Sa psiholoske strane smo bas losi, to je se treba zahvalit Damjanovicu, luzerski mentalitet i tjt.
Zali boze igre iz udzbenika u prvom poluvremenu, nasa najbolja sekvenca ove sezone. To je osnova koji treba nadograđivat za buducnost.
Srce, čast i ponos!
-
Mislim da Smajlovic igra protiv Toska jer ce suspenziju za crveni odraditi u kupu a ostaju mu dva zuta protiv za nastavak sezone. Mislim da tako kazu pravila. Tako da bez Smajlovica u utorak a za vikend bez Bajramovica i MasicaBatistutA19 je napisao/la: ↑26 lis 2024, 16:11 Nisam mislio nista pisat do kraja utakmice ali moram ne gleda mi se vise utakmica ,1 poluvreme fantasticno svaka cast Zaimovicu na taktici i odlican gol Masica i cist penal bio uz par dobrih odbrana Durme.
2 poluvreme ko da ih vodi Damjanovic potpuno rasulo i gubitnicki mentalitet ,suplje na sve strane ,pogotovi bokovi oba gola sa bokova i penal cist ko suza uhvatio ga rukama
i to je to ..I trebamo izgubit kad smo glupi i volim sto cemo izgubit imas 0-2 i ne mozes sacuvat 15 minuta to a oni se bili pomirili sa porazom,samo 15 minuta da smo izdrzali.
Iduce kolo Masic,Smajlovic,Bajramovic ne igraju..
Sramotno 2 poluvreme.
Robijasi kapa do poda na brojnosti i navijanju i sretan povratak za Zenicu i sudija dobar.
Ovo je izgleda sezona u kojoj nijedan klub iz prve lige ne zeli u visi rang jer finansijski zahtjevi premier lige su puno odskocili u odnosu na raniji period.
Tako da nismo ni mi spremni ni po kojem osnovu za visi rang.
Ova ekipa ako izbori opstanak opravdala je ulozeno i trebamo bit zadovoljni.
Slican scenario smo vec dozivjeli plasmanom iz centra u prvu ligu, utakmica protiv Klisa vrhunac jednog perioda koji je iza nas i nadam se ne ponovio se vise nikad
Sad pokusajte zamisliti kolika je stepenica izmedju prve i premier lige.
Najveca prednost ove ekipe i sistema upravljanja klubom sto se ne trose ogromne pare gradjana tj javne pare za nikakav rezultat kojeg smo svjedoci iz proteklog perioda do 2016god.
Tako da bit razocaran rezultatima u momentu kad nemas gdje da treniras kad nemas organizovan omladinski pogon jos ti uz sve to racun blokiran,jer nemas para a uz to si jos i duzan je malo neozbiljno,
Puno pitanja jos kod nas visi u zraku,jos smo ni na nebu ni na zemlji a ko o cemu mi o sportskom segmentu.
Tako da nismo ni mi spremni ni po kojem osnovu za visi rang.
Ova ekipa ako izbori opstanak opravdala je ulozeno i trebamo bit zadovoljni.
Slican scenario smo vec dozivjeli plasmanom iz centra u prvu ligu, utakmica protiv Klisa vrhunac jednog perioda koji je iza nas i nadam se ne ponovio se vise nikad
Sad pokusajte zamisliti kolika je stepenica izmedju prve i premier lige.
Najveca prednost ove ekipe i sistema upravljanja klubom sto se ne trose ogromne pare gradjana tj javne pare za nikakav rezultat kojeg smo svjedoci iz proteklog perioda do 2016god.
Tako da bit razocaran rezultatima u momentu kad nemas gdje da treniras kad nemas organizovan omladinski pogon jos ti uz sve to racun blokiran,jer nemas para a uz to si jos i duzan je malo neozbiljno,
Puno pitanja jos kod nas visi u zraku,jos smo ni na nebu ni na zemlji a ko o cemu mi o sportskom segmentu.
- BatistutA19
Ne znam ta pravila a i ja mislim da je tako ko sto si reko da ce crveni odradit u Utorak .KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 lis 2024, 18:11Mislim da Smajlovic igra protiv Toska jer ce suspenziju za crveni odraditi u kupu a ostaju mu dva zuta protiv za nastavak sezone. Mislim da tako kazu pravila. Tako da bez Smajlovica u utorak a za vikend bez Bajramovica i MasicaBatistutA19 je napisao/la: ↑26 lis 2024, 16:11 Nisam mislio nista pisat do kraja utakmice ali moram ne gleda mi se vise utakmica ,1 poluvreme fantasticno svaka cast Zaimovicu na taktici i odlican gol Masica i cist penal bio uz par dobrih odbrana Durme.
2 poluvreme ko da ih vodi Damjanovic potpuno rasulo i gubitnicki mentalitet ,suplje na sve strane ,pogotovi bokovi oba gola sa bokova i penal cist ko suza uhvatio ga rukama
i to je to ..I trebamo izgubit kad smo glupi i volim sto cemo izgubit imas 0-2 i ne mozes sacuvat 15 minuta to a oni se bili pomirili sa porazom,samo 15 minuta da smo izdrzali.
Iduce kolo Masic,Smajlovic,Bajramovic ne igraju..
Sramotno 2 poluvreme.
Robijasi kapa do poda na brojnosti i navijanju i sretan povratak za Zenicu i sudija dobar.
Nije mi krivo kad je Horic dobio zuti karton faul napravio pametan ,jest da je imo cistu loptu ali jebi ga ga ali mi je krivo nabijat korner zastavicu dobit zuti ,prigovarat sudiji dobit zuti,nabijat loptu ili se koskat sa igracima i dobit zuti e to mi je krivo ,ako dobijes dobij ga kako treba.
Zuti je 50 maraka a crveni je 80 i mi bas bezveze dobijamo kartone.
Klupa i roster njihov je nas pobijedio mozes ti analizirat do prekosutra jednostavno nemas kvalitet da se odbranis i hajd ,ko da smo 2 poluvreme igrala protiv Dinama a ne jebene Stupcanice da ti zabiju 4 gola.
Trebamo se pomirit sa realnoscu meni je najvise zao umjesto da dignes vratis publiku mi nazad opet do iduce sanse a kad ce doci bog zna sad bas imamo jeben raspored
25 godina ista priča, top odeš, ko popišan se vratiš, to je zaključak priče. Želudac, srce, mozak, šta sve trpi zbog Čelika. Teško pa hajd.
Kada vidim ko nam ulazi sa klupe, opet se pitam kao prije mjesec i više dana, ko vodi sportsku politiku? Para nemamo, to se zna već dugi niz godina. Ali i dalje mislim, da ima igrača iz kantona koji su bolji od naše djece i da se odmah razumijemo, nema fudbalera od naše djece. Podrška uvijek, nose Čelikov dres, ne vrijeđam nijednog na utakmicama, ali oni bi što prije trebali posla tražiti, i povesti Prgudu itd.
Da objasnim, niko ne traži od njih taktičku zrelost, fantastično pozicioniranje ali kondicija, snaga, nemoj da me jebeš da sa 18 godina nemaš snage kao konj! Pa danas je fitnes popularniji nego ikada, ko od njih radi 2x dnevno? Ko od njih vježba trčanje? Ko od njih vježba kvadriceps? Možda glupo zvuci, ali ja ne prihvatam da igrač nema snage nakon 20-30 minuta. Halal bilo nogometno neznanje, ali sprema nikada.
Svi su golovi pali preko naše lijeve strane. Zamjerim treneru što tu nije odmah reagovao. Neću da komentarišem omladinu koja je ušla, ne vrijedi se ponavljati.
Greška je bila i mijenjati formaciju, nema potrebe za tim. Hrabro do kraja a ne golmanu u krilo. Utakmica koja ide na dušu i Horiću, gradi čistu loptu prošlo kolo i dobija treći karton.
Uglavnom, uz 2-3 igrača, imamo 11 koji su za ovu ligu odlični. Šteta što naša djeca ne mogu kvalitetno popuniti roster od 11 do 18.
Kada vidim ko nam ulazi sa klupe, opet se pitam kao prije mjesec i više dana, ko vodi sportsku politiku? Para nemamo, to se zna već dugi niz godina. Ali i dalje mislim, da ima igrača iz kantona koji su bolji od naše djece i da se odmah razumijemo, nema fudbalera od naše djece. Podrška uvijek, nose Čelikov dres, ne vrijeđam nijednog na utakmicama, ali oni bi što prije trebali posla tražiti, i povesti Prgudu itd.
Da objasnim, niko ne traži od njih taktičku zrelost, fantastično pozicioniranje ali kondicija, snaga, nemoj da me jebeš da sa 18 godina nemaš snage kao konj! Pa danas je fitnes popularniji nego ikada, ko od njih radi 2x dnevno? Ko od njih vježba trčanje? Ko od njih vježba kvadriceps? Možda glupo zvuci, ali ja ne prihvatam da igrač nema snage nakon 20-30 minuta. Halal bilo nogometno neznanje, ali sprema nikada.
Svi su golovi pali preko naše lijeve strane. Zamjerim treneru što tu nije odmah reagovao. Neću da komentarišem omladinu koja je ušla, ne vrijedi se ponavljati.
Greška je bila i mijenjati formaciju, nema potrebe za tim. Hrabro do kraja a ne golmanu u krilo. Utakmica koja ide na dušu i Horiću, gradi čistu loptu prošlo kolo i dobija treći karton.
Uglavnom, uz 2-3 igrača, imamo 11 koji su za ovu ligu odlični. Šteta što naša djeca ne mogu kvalitetno popuniti roster od 11 do 18.
Kako protiv ovakvog rostera Stupcsnice u utorak u Kupu. Tezak nam je raspored a stigli nas kartoni i povrede.
-
Zato smo i uzeli bod u tuzli, bio Horić, Vardo u vezi, Popović odigrao odličnih 60 minuta. 3 iskusna igrača, još danas peh povrijedi se Musa, uđe Babić na njegovo mjesto i napravi penal. Danas nam je baš klupa kratka bila, računaj i Međuseljac da dugo vuče povredu, Jusić isto, pa falilo nam je sigurno 5 igrača, ni puno jače ekipe ne bi mogle bolje.PatrickBateman je napisao/la: ↑26 lis 2024, 19:28 Da su Vardo i Horic igrali, bio bi x i to u najgorem slucaju.
Jedino što zamjeram Zaimoviću je što je prešao na 5 3 2, da je ostavio 4 2 3 1 pa makar Jusić igrao krilo, mislim da bi se stabilizovali nakon primljenog gola, a ova promjena formacije nas je uništila. Ne znaju federalni igrači uopšte igrati sa 5 nazad, koju god smo tako igrali, protivnici nas ubili nogama.