Pa moze i ovdje do oktobra biti 150 000KM, doduse malo manje jer su cijene manje ili vise publike pa da se stigne brojka. Sve je do navijaca. Dolazis gledat Celik, a ne Mosevac, TOSK ili Velez. Fudbalska kultura dno dna.
ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !
Re: GOŠK GABELA
Prijatelju nije isto kad ti dolaze ljuti rivali sa 500 gostujućih, od naboja, atmosfere, da ne pričamo kvalitete nogometa. Pogledaj koju utakmicu PL, gledaj tempa, brzine, kvalitete igrača, jedno 10 puta bolje od prve lige. Gledaš uživo Ljajića, Bilbiju, Vukovića, a ovamo neki amater, loptu ne zna primiti kako treba...
To je tako, meni nije mrsko gledati likČe ni u prijateljskoj protiv Mladost DK i pišljive Slavije, al iskreno mi je dokurčilo ovo smeće od amaterizma, hamelj od protivnika, oči krvare od nekvaliteta, pa ljudima treba platiti da gledaju ovo smeće od lige.
Slazem se u potpunosti, ali nemoj misliti da ce u Premijer ligi biti neka velika brojka. Cim bude kriza i mali pad koji je neizbjezan, opast ce i posjeta. Ljudi traze izgovor, a ne razlog da dodju. Kada jednom u godini dodje Zrinjski, lagano je natjerati 5 ili 6 hiljada da dodje, ali kada je to svaki drugi vikend i zenickim turistima to dosadi ubrzo.Truhlo je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:42Prijatelju nije isto kad ti dolaze ljuti rivali sa 500 gostujućih, od naboja, atmosfere, da ne pričamo kvalitete nogometa. Pogledaj koju utakmicu PL, gledaj tempa, brzine, kvalitete igrača, jedno 10 puta bolje od prve lige. Gledaš uživo Ljajića, Bilbiju, Vukovića, a ovamo neki amater, loptu ne zna primiti kako treba...
To je tako, meni nije mrsko gledati likČe ni u prijateljskoj protiv Mladost DK i pišljive Slavije, al iskreno mi je dokurčilo ovo smeće od amaterizma, hamelj od protivnika, oči krvare od nekvaliteta, pa ljudima treba platiti da gledaju ovo smeće od lige.
I ja sam slicnog razmisljanja. Bice prva domaca utakmica kad udjemo pun stadion, jos ako bude koja jaca ekipa...Vec slijedeca tekma na domacem terenu i dodje ti Sloga iz Doboja, tu je odmah osipanje raje. Jedino ako se napravi pozitivan rezultatski niz. Ali puno ce zenickoj eliti biti davati 10 KM svaki drugi vikend, nisu oni navikli na toliki luksuz 
Ali o tom potom, da je Travnik neokrznut proci

Ali o tom potom, da je Travnik neokrznut proci

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa dobro, normalno da će toga biti, tako je u cijeloj državi. Al opet kad povučeš crtu, u PL samo na ulaznicama možeš uzeti 300 000 KM više u odnosu na sad u prvoj ligi i to u nekom pesimističnijem scenariju.phillies je napisao/la: ↑15 kol 2025, 22:59 I ja sam slicnog razmisljanja. Bice prva domaca utakmica kad udjemo pun stadion, jos ako bude koja jaca ekipa...Vec slijedeca tekma na domacem terenu i dodje ti Sloga iz Doboja, tu je odmah osipanje raje. Jedino ako se napravi pozitivan rezultatski niz. Ali puno ce zenickoj eliti biti davati 10 KM svaki drugi vikend, nisu oni navikli na toliki luksuz
Ali o tom potom, da je Travnik neokrznut proci![]()
Kome je skupo 10KM ili sad 8KM, neka kupi sezonsku pa gleda za 3KM

NEMAM I NEĆU IMATI MIRAN SAN DOK RUDAR, RADNIK, POSUSJE, SLOGA LISTICA I SLICNI IGRAJU PREMIJER LIGU A ZENIČKA DJECA ODRASTAJU UZ NEMILU VARES NATRON BATON MOSCANICU KLIS RAHIC VITEZ BRATSTVO I STUPČANICU!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Postenije je i zdravije da sadasnje generacije 2015 i vise godiste odrastaju uz Batone i Moscanice i razne Natrone uz deblokiran racun i zdrav klub nego sto su odrastale generacije 2005 uz PL Sarajevo,Zelju,Velez i ostale velike klubove uz dug od 15 miliona i deblokiran racun. Doslo se do izvora i polahko se i voda pije

Ali @redbull koji glumi glavnog insajdera iz kluba

Jel' večeras poslije 18:00

Niski standardni i ambicije su najveci problem Zeničana
Kompleksi niže vrijednosti
Kompleksi niže vrijednosti

Smeta ljiljan pa ga sakrij i na objavi usta vam se naserem.
Moj je otac 3 godine pod zastavom od ljiljana ginuo da mi ga ti sad moj susjed prekrivaš da se ne vidi. Za taj grb i ljiljan poginuti ako treba. Kakva provokacija. Fuj. Nepostovanje!
Svi klubovi sa HR predznakom imaju šahovnicu na grbu, niko im ne osporava, niti prekriva ali ovi ne mogu podnijeti ljiljan.
ZLATNI !
Fuj,odsad navijam za svaku ekipu koja igra protiv njih mame im se najebem.Avenija je napisao/la: ↑16 kol 2025, 15:28
Moj je otac 3 godine pod zastavom od ljiljana ginuo da mi ga ti sad moj susjed prekrivaš da se ne vidi. Za taj grb i ljiljan poginuti ako treba. Kakva provokacija. Fuj. Nepostovanje!
Svi klubovi sa HR predznakom imaju šahovnicu na grbu, niko im ne osporava, niti prekriva ali ovi ne mogu podnijeti ljiljan.
ZLATNI !
Zelim vjerovati da to nije istina, vec da je slucajno ovako napravljeno. Ako pogledas najave drugih utakmica vidjet ces da su svakom klubu prekrili pola grba, Rudaru se ime ne vidi, drugom Vitezu lopta...Avenija je napisao/la: ↑16 kol 2025, 15:28
ZLATNI !
Slucajnost, malo je aveniju emotivno prenijelo. Laki je osjetljiv na ove stvari