Transferi 2026/27
- BatistutA19
Re: Transferi 2026/27
Dobro doso Halide ,to sto je sarajlija i pitar za mene je to djecija i cak glupa prica .
Iskreno ne znam kvalitet igraca ali citajuci da je igro u ligi 1 nije malo pa cak i Vukovar koji bi u nasoj ligi bio bar u zlatnoj sredini.Godine odlicne, ako jos momak ima zelju motiv ,imat ce sve uslove da bude dobar pogotovo kad dodas ambijent na stadionu ali eto vidjet cemo.
Uglavnom ne spavamo dovode se pojacanja i valjda je to neko.analiziro da su pojacanja..Do sad sam zadovoljan a sad ocekivat neka mega pojacanja nije realno ali sasvim dovoljno da se ravnopravno borimo za opstanak.
Iskreno ne znam kvalitet igraca ali citajuci da je igro u ligi 1 nije malo pa cak i Vukovar koji bi u nasoj ligi bio bar u zlatnoj sredini.Godine odlicne, ako jos momak ima zelju motiv ,imat ce sve uslove da bude dobar pogotovo kad dodas ambijent na stadionu ali eto vidjet cemo.
Uglavnom ne spavamo dovode se pojacanja i valjda je to neko.analiziro da su pojacanja..Do sad sam zadovoljan a sad ocekivat neka mega pojacanja nije realno ali sasvim dovoljno da se ravnopravno borimo za opstanak.
Ne smijemo zaboravit ni Marina koji je bio u sličnom stanju,al potrudio se doveo u formu i postade neizostavan član prve postave.
Sto se tice ovog momka iskreno prvi put za njega čujem
Brine me dugotrajno ovo odsustvo sa terena
Ali nadam se da ce dobro igrati i vratit se u formu
A ovo odakle je igrač bas me briga nek dolaze odakle hoce samo nek on igra dobro za nas
Brine me dugotrajno ovo odsustvo sa terena
Ali nadam se da ce dobro igrati i vratit se u formu
A ovo odakle je igrač bas me briga nek dolaze odakle hoce samo nek on igra dobro za nas
-
prisonbreak
3 godine on vec ne igra, al definiticno ako nije koštao puno, isplati se rizikovati. Jel i kod Kinga ista agencija?
Yesprisonbreak je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:35 3 godine on vec ne igra, al definiticno ako nije koštao puno, isplati se rizikovati. Jel i kod Kinga ista agencija?
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
strucnjak9
Ne bi rekao. Na transfermarketu ne stoji nista, a vidim ni na instagramu se ne prate, tako da cisto sumnjamlaudrup je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:51Yesprisonbreak je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:35 3 godine on vec ne igra, al definiticno ako nije koštao puno, isplati se rizikovati. Jel i kod Kinga ista agencija?
Avenija je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:03 Prolazi cijele pripreme sa ekipom, 26 godina, nije star, prilagodljiv... Znaci ne mora značiti da će biti novi Bureković. Vjerujem da i uprava nije toliko naivna da plaća nekoga a imamo iskustvo Burekovića.
Da je bio igračina jest. Vidjecemo. Teren je najbolje mjerilo.
Ono što mene zabrinjava je što još uvijek niko u ofanzivnom dijelu terena nije predstavljen. Nemamo krila i napadača. Nekako bi te pozicije što prije popunio pa onda ima kroz pripreme još vremena za nove igrače.
Znaci do sada imamo 3 nova igrača. Pratimo dalje.
Ujutru budi pripravan za joa jedno pojacanje
Naša polovina ili konačno na protivničkoj?Eugen je napisao/la: ↑24 lip 2026, 17:11Avenija je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:03 Prolazi cijele pripreme sa ekipom, 26 godina, nije star, prilagodljiv... Znaci ne mora značiti da će biti novi Bureković. Vjerujem da i uprava nije toliko naivna da plaća nekoga a imamo iskustvo Burekovića.
Ono što mene zabrinjava je što još uvijek niko u ofanzivnom dijelu terena nije predstavljen. Nemamo krila i napadača. Nekako bi te pozicije što prije popunio pa onda ima kroz pripreme još vremena za nove igrače.
Bit će sutra zanimljiv dan, prozivka, da vidimo ko je tu, kakvi su planovi, pripreme, utakmice i sve..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
KakhaKaladze
Na protivnickoj.Avenija je napisao/la: ↑24 lip 2026, 17:17Naša polovina ili konačno na protivničkoj?Eugen je napisao/la: ↑24 lip 2026, 17:11Avenija je napisao/la: ↑24 lip 2026, 16:03 Prolazi cijele pripreme sa ekipom, 26 godina, nije star, prilagodljiv... Znaci ne mora značiti da će biti novi Bureković. Vjerujem da i uprava nije toliko naivna da plaća nekoga a imamo iskustvo Burekovića.
Bit će sutra zanimljiv dan, prozivka, da vidimo ko je tu, kakvi su planovi, pripreme, utakmice i sve..
-
Luis Nazario da Lima
Top igrac a nadam se da ce biti i pojacanje.
Pokriva obe bekovske pozicije, ako odradi pripreme dobro, to je to.
A da uprava zna da je rizican to kaze i ugovor na 1 godinu.
Za sada, prezadovoljan
Pokriva obe bekovske pozicije, ako odradi pripreme dobro, to je to.
A da uprava zna da je rizican to kaze i ugovor na 1 godinu.
Za sada, prezadovoljan
Ovim nisam zadovoljan, mačak u vreći, Ovćina je puno kvalitetnija opcija bio, al vjerovatno i puno skuplja. Nema šanse da izbaci Sivca iz prvih 11, ok za klupe.
Sviđa mi se ovaj postZalayeta22 je napisao/la: ↑24 lip 2026, 15:45 S obzirom da je pitar mrtvi, prvo treba dobro oznojit dres da bi dobio neku ocjenu. Svi kreću od 0 on od -5![]()
Obično smo konji, pa se "naši" moraju oznojiti 20x više, al ovog ne mirišem, navijam za Sivca
Pq moze valjda i lijevog beka da igrq kako sam ja razumio.
Ima jos pojacanja i u napadu, danas sam izvrtio info hqhha.
Bice pojacanja na svim pozicijama koje su kriticne
Može, ko što i Sivac može lijevog beka. Nema ništa gore od dešnjaka na lijevom beku. Al eto dosta na tu temu, solidan za klupe, na njemu je da zapne i dokaže se.