NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Brotherze je napisao/la: 20 lis 2024, 22:04
Zamorano je napisao/la: 20 lis 2024, 21:55 Nista od kupa odustajat!!! Osvojiti glat i ligu i kup :D Ni govora od kupa odustat jer moze se lijepih para klepit a nama najvise para treba u ovom trenutku! Bod u Olovu,prolaz u kupu i bod iz Tesnja idealno ;) Sve ostalo bacamo u vodu sav i rad i trud u ova 3 mjeseca sezone!
KLUB MORA VIŠE OBJAVA DA DAJE ZA UČLANJNJE! KOLIKO ČLANOVA TRENUTNO IMAMO?JEL SE TO ODUSTALO OD ČLANSTVA? NE MOŽE SE IMAT 851 ČLAN DVA MJESECA,DE BA AŽURIRAJ TO VIŠE! SAD ČE ZA 2 MJESECA POČET NOVO UČLANJNJE A OD OVOG SE IZGLEDA ODUSTALO...
Ne idemo u Tesanj nego Tosk nama dolazi tako da tu samo 3 boda igraju hehe.

Nakon tog imamo 4 gostovanja, 2 do pauze a 2 poslije. Nakon Toska idemo u Banovice, odmaramo 1 kolo, pa gostovanje u Srebreniku a onda na proljece gostujemo Gorazdu i Jedinstvu. Zaimovic dosao bas u nezgodnom trenutku hehe.
Jah ba u pravu si ja konto gostujemo u Tešanj.
Ništa onda pobjediti i u Olovu i kup i Toška i klepit ovu sedmicu 30 000 km od karti ;) Kup i Tošk...
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kakav bod @zamorano, yebo ba bod, ne vodi nas ziheraš od Modriče :lol: Fino je danas zagrmio i jug i zapad u glas, hoćemo pobjedu, pobjedu u Olovu :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Nisam bio zadovoljan izborom Dzene, al bas me demantovo.

Odlična utakmica danas, pravo taktičko nadmudrivanje. Jedna od drazih pobjeda u zadnje vrijeme.

Jako tezak raspored, znaci sljedecih 6 utskmica, 5 su gostovanja i to bas jeb*ena gostovanja. :roll:

Danas za mene Masic igrac utakmice, bas je odlicno odigrao.

Ko fali osim Horica u Olovu?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

prisonbreak je napisao/la: 20 lis 2024, 22:49 Nisam bio zadovoljan izborom Dzene, al bas me demantovo.

Odlična utakmica danas, pravo taktičko nadmudrivanje. Jedna od drazih pobjeda u zadnje vrijeme.

Jako tezak raspored, znaci sljedecih 6 utskmica, 5 su gostovanja i to bas jeb*ena gostovanja. :roll:

Danas za mene Masic igrac utakmice, bas je odlicno odigrao.

Ko fali osim Horica u Olovu?
Horic i Popovic sigurno odsutni, treba se vidjet jos koliko je ozbiljna povreda Varde.
KakhaKaladze

Eh sad kad se malo sleglo i kad sam pogledao tekmu na tvu moze se i osvrt napisati.
Durmo bolji nego prethodnih par, ruku na srce nije imao previse intervencija al sve dok nema primljenog gola dobro je
Rasevic i Horic djeluju mnogo mnogo bolje nego Rasevic i Musa sto je donekle i logicno zbgo Horinog iskustva pa je i Rasevicu lakse igrati
Jusic definitvno se vidi umor i nadam se da ce se brzo oporaviti jer ce Stupcanica iskoristiti njegove propuste ako bude na ovom nivou
Smajlovic vec sam pisao, veliki potencijal, pravi test ce biti Stupcanica i da vidimo kako ce se s njima nositi
Hodzic danas malo slabiji nego protiv Tomislava, djelovalo mi je da se malo sakriva od lopte, defanziva okej tako da sve u svemu solidno.
Vardo je cini mi se cijelu utakmicu igrao s povredom jer se za isto koljeno uhvatio haman u trecoj minuti tako da ne bi bilo okej kritikovati
Tabakovic mislim da nam je on bas bas bitan i da nam igra dosta zavisi od njegovog raspolozenja, kad je on los i mi smo losi, kad je on dobar i mi smo dobri
Martinovic iskreno ocekivao sam vise da ce uradit protiv Honde i po meni ono nije bio faul kod gola ali et
Dzankovic na momente mi izgleda kao ubjedljivo najbolji igrac a na momente kao da ne zna gdje se nalazi, povalis trojicu i onda sam sebi podapnes il zakomplikujes i suma sumarum presao dvojicu i izgubio loptu kad podvuces liniju nista uradjeno. Ali hajde te stvari mogu i da sazvacem jer da ima i to ne i igrao drugu ligu. Ja najvise zamjeram pogubljenost u defanzivi i djeluje mi kao da ne zna sta su njegovi zadaci.
Masic uslovno receno "samo" golovi fale, ali manje bodu oci promasaji kad vidis zalaganje i trud, on kad/ako proradi bit ce mnog mnogo lakse jer da ti on uvalja sta treba lakse se igra kad vodis nego kad je nula
Klupa po meni nista spektakularno, ni sjajno ni ocajno, okej odradili posao svi sto su usli i tjt
Po meni se imamo cemu nadati protiv Stupcanice jer smatram da nisu nesto aman bolji od Bratstva i pri tome nisu u nekom wow pobjednickom nizu.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Je li zvanično utakmica u nedjelju ili postoji šansa da bude subota?

Na stranici saveza jučer je bilo nedjelja, danas evo subota 14:30. Bolje mi odgovara subota :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2024, 10:40 Je li zvanično utakmica u nedjelju ili postoji šansa da bude subota?

Na stranici saveza jučer je bilo nedjelja, danas evo subota 14:30. Bolje mi odgovara subota :mrgreen:
SS.ba kaze subota 14:30 a cini mi se da je i komentator na my tv spominjao da je subota. Vjerujem da su portali azurniji s updateom informacija nego stranica saveza
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Durmo 8/10 sačuvao svoju mrežu, jedna kljucna odbrana ali ispucavanja u aut 20 metara od gola koja stvore pritisak na odbranu i nervozu i dalje se dešavaju.

Smajlović 8/10 prema naprijed kao Dedić iz reprezentacije u odbrani ne postoji, čunj. Svaka lopta iza ledja prolazi, svaki dribling ga prolaze veoma lagano. Veoma borben na sredini.

Horić 9/10 bez greške, mirno, standardno, kapitenski, unosi mir i sigurnost u cijelu ekipu.

Rašević 8.5/10 uz Horića veoma dobar bez greške. Ima malo straha kod iznošenja lopte i straha da ne pogresi. Povuci je nekad slobodno do pola kada ti se pruzi prilika. Ne na gostovanju nego na Bilino Polju gdje to travnjak dopusta.

Jusić 7/10 njemu nista necu zamjeriti jer je najviše potrošen od svih igrača i zbog toga jucer nije ni mogao zavrsiti utakmicu. Nakon 7-8 kola gdje je dao zivot na terenu zadnje dvije doslo je do zamora a kada dodje do toga sve pada u vodu i postavljanje i koncetracija i centarsut i trka. Njemu samo refresh treba i objasnit mu da bude blizi krilu kada prima loptu i sve OK. Odmoriti ga dobro za Stupčanicu, ja sam već nakon Tomislava pisao da bi mu dao slobodan trening da odmori za razliku od ostalih..Mislim da je od umora povraćao na terenu prilikom izlaska.

Hodzić 7/10 jučer se prepao da ponovi partiju protiv Tomislava jer se bojao da će pokvariti utisak što mu je stvorilo pritisak zato prema naprijed nije smio krenuti za razliku od Tomislava gdje je svaka išla naprijed. Njegov posao je kada primi loptu odmah na krila da ide Martinovića i Dzankovića upošljavati.

Vardo 7/10 veoma trom i težak i spor, dok strartuje brze tenk iz blata izadje ali velika borbenost i dosta presjećenih lopti. Defanzivno ok, prema naprijed opusti se prijatelju napravi laznjak povuci loptu 20 metara i šutiraj prema golu ili gdje se otvori dobra pozicija gurni je.

Talha T. 8.5/10 ne boji se, nema straha, povuče loptu, dribla, dao eurogol, pozitivac u ekipi ali jako jako sebičan igrač. Mislim da ove sezone više brine o svojoj statistici nego da Čelik ranije rjesi protivnika jer je jucer imao sansu da spoji Martinovića 1 na 1 sa GOLMANOM a opet bira šut. Smanjiti sebičluk.

Dzanković 8/10 brz prodoran "svjetska klasa" dok ne dodje do 16 metara, tu je njegov svaki kraj. Prodje trojicu kao djecu i kada vidi liniju 16 metara ne zna kako se zove a kamoli da šutira ili asistira. Vježbati zavrsnicu.

Martinović 7.5/10 fizicki jako dominantan ali slabo koristi to. Jučer je morao unistiti mršavog Arnautovića, Uradio je to jednom i stao, to je ona situacija kada nam je gol neopravdano poništen. Čist duel. Mora mnogo biti okomitiji prema golu. Bjezi od linije prema golu a ne prema korner zastavici. I Martinović i Dzanković MORAJU U ODBRANI pomagati bekovima koji su ostavljeni na vjetrometrini uvijek i svaka nam ekipa napravi milion šansi po boku jer ni Smajlović ni Jusić nemaju podrsku svojih krila u defanzivi.

Mašić 8/10 sve ga hoće osim gola, trka, borba, razigravanje igrača, nema se tu šta zamjeriti ali kao CF primarni posao je gol.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2024, 10:40 Je li zvanično utakmica u nedjelju ili postoji šansa da bude subota?

Zvanično je subota, kup utakmica bi se trebala igrati u utorak.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Da nam je iskopati kakvog pristojnog lijevog beka i onda forsirati krila Smajlovic-Dzankovic. Obojica se ne boje lopte i mogli bi konacno dobiti na krilima pravu prijetnju. Martinovic mi lici na Durmisa sa dodatnih 10cm visine. Mozda probati Masica odmoriti, a da Hamza na njegovom mjestu ganja protivnike.
KakhaKaladze

Allgunsblazing je napisao/la: 21 lis 2024, 13:21 Da nam je iskopati kakvog pristojnog lijevog beka i onda forsirati krila Smajlovic-Dzankovic. Obojica se ne boje lopte i mogli bi konacno dobiti na krilima pravu prijetnju. Martinovic mi lici na Durmisa sa dodatnih 10cm visine. Mozda probati Masica odmoriti, a da Hamza na njegovom mjestu ganja protivnike.
Trebalo bi dati i Ahmetspahicu barem jedno poluvrijeme u vrhu napada. Krilo nije njegova pozicija i on tu ne moze nista napraviti. Pa sve i da nista ne uradi da barem se ne nadamo previse, ovako i sto dobije minuta nije mjerodavno jer igra poziciju koju ne zna igrat. Ja bih ga gurnuo prvo poluvrijeme protiv Stupcanice pa da vidimo, a onda nek udje Maske da proba iskoristit umor stopera.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

A guraju Ahmetspahića na krilo jer nemamo krila :lol: Na zimu malo Zaim da sredi roster, jedno krilo dovesti, ova 17ka iz Bratatva ne bi bilo loše :mrgreen:

Ahmetspahića od prve u napad u kupu, Prguda, Bašić, Babić, Musa, Hora, ima ove djece, pa ako budu držali X do 60te, onda uvesti 3, 4 prvotimca.

Samo neka oni daju sve od sebe u Olovu, bod nije loš, ali pred 500 sociosa se mora ići na pobjedu, pa valjda i nas jednom sreća pogleda :rock:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Opsada :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2024, 15:14 slika

Opsada :grljenje:
Tek se sad vidi koliko cemo zalit za onih 5-6 planiranih bodova iz zadnje 3 tekme pod vodstvom Damjanovica. Taman sad i ako stignemo Buducnost mi imamo 1 kolo gdje odmaramo pa ce imati opet priliku da odmaknu.
phillies

Post Postao/la phillies »

Al imamo i medjusobni duel, sve se da ispraviti. Jest da je tezim putem, ali sta je tu je :) Dobijati do kraja sve redom :)
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori