NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 17 lis 2024, 16:37
Guest.1945 je napisao/la: 17 lis 2024, 13:58 Ma Jusic totalno loš, svako kolo svaki tim gleda preko njega da centrira.Malo ozbiljniji treneri analiziraju i vide gdje smo tanki.Dovoljno je neka 2 puta centriraju i to je to odmah će cijelu utakmicu ici preko njega kao sinoc
Ti si naograjsao sa rim komentarima za Jusica, momak od 9 kola 7 bio najbolji to su bar svi konstatovali i najvise se hvalio mi svi slijepi jedino ti murinjo pa vidis kontra svih nas
Veze ti nemas o fudbalu.On najbolji samo kad klizeci zaustaviti igrača i izbaci van loptu i to dok nekom ne polomi noge, a uzeti loptu jedan na jedan kulturno ga zaustaviti ne može, osim ako ima pomoć.Prvo nema osnovno sto treba da ima, stoji direktno frontalno od protivničkog igrača uvijek al uvijek kao na slici ali ista stvar kada je bliži igraču.Naučio je tako,raširi noge i žmireči mu možeš provući kroz noge i savije se ko da ima kolac u kičmi.Drugo 10 metara stoji od igrača i kao što rekoh naučio je tako i teško da se sad promjeni.
slika
slika

Pregled igre uopste nema, niti zna gdje mu je igrač.Statiča mu je pogled samo gdje je lopta, pratio sam ga dosta puta.
I to je to sto pricam
slika

Kasnije mu igrač iza leđa da ga nije ni primjetio.
slika
slika
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Guest. 1945 naporan si za Jusića.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Guest.1945

lemilica je napisao/la: 17 lis 2024, 21:07
Guest.1945 je napisao/la: 17 lis 2024, 13:00
sale je napisao/la: 17 lis 2024, 09:27 Meni juce najvise za oko zapao smajlovic, fkt je dobro odigrao.
Samo ne znam sta se sad desava s jusicem, on mi juce mozda najlosiji bio s durmom.
Durmi treba platit neki tretman kod kakvog dobrog psihologa, malo da se dozove, nije nikako svoj :D
Durmo otkako nije dobio ugovor kakav je želio lopta mu ispada i kad mu je dodaš.
Molim te prosvijetli nas kakav ugovor je to tražio, pošto si izgleda veliki znalac svega u klubu.
Do prije pola godine momak igrao za kikiriki i to svi znamo.

Vidi se kakav si moram reć glup sklop glave po komentarima za Jusića.
Sljedeći komentar brat će i upravu popljuvat.
Jesi ti glup il ti noge smrde.Pa svi igraju za kikiriki.Durmo se nećko hoce li produžiti ugovor, svi smo pričali o tome, a za Durmiša, Sivca se znalo a Mehića da ide za Njemačku
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Guest.1945 je napisao/la: 17 lis 2024, 21:59
Guest.1945 je napisao/la: 17 lis 2024, 13:00

Durmo otkako nije dobio ugovor kakav je želio lopta mu ispada i kad mu je dodaš.
Molim te prosvijetli nas kakav ugovor je to tražio, pošto si izgleda veliki znalac svega u klubu.

Jesi ti glup il ti noge smrde.Pa svi igraju za kikiriki.Durmo se nećko hoce li produžiti ugovor, svi smo pričali o tome, a za Durmiša, Sivca se znalo a Mehića da ide za Njemačku
Koliki je taj kikiriki? Vidim da znas, pa i nas prosvijetli.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Zenicanin988 je napisao/la: 17 lis 2024, 21:53 Guest. 1945 naporan si za Jusića.
Okomio se na Jusica bas!Momak.odigrao sasvim korektno!U nekim tekmama odlican,u drugim malo slabiji,ali generalno zadovoljan sam s njim!Posebno sto cijenim izgaranje na terenu,nema ku.cobolje
Guest.1945

Redbull je napisao/la: 17 lis 2024, 22:04

Ne znam ja, zna ovaj gore vidis ko je spomenuo kikiriki i da su igrali za kikiriki valjda on zna tačno , a ja sam na njegovo "kikiriki" odgovorio da su svi bili jednaki, nadovezo se na njegovoa kako sam napisao, fali mi tu "su" a budala moze skontat da je ovaj gore pricao u proslom vremenu.Treba malo da čitate sa razumjevanjem i ti i on, jer razlika je u tome kada kažeš, da Durmo nije dobio ugovor kakav je želio pa mu ispada lopta kako sam i napisao i razlika je kada kažeš Durmo igra za kikiriki pa mu ispada lopta.Ko sto je ovaj gore retard pomjesao pojmove a ti se upeco na njegove da nisi ni pročito i upalio kontalicu tu.Prvo pita me kakav je Durmo ugovor tražio i onda zna da su igrali za kikiriki.Šta ja znam kakav je Durmo tražio i koliki mu je klub nudijo, ako on spominje kikirik onda zna cifre a ne ja, ja prenosim Durminu izjavu.Klub mu je ponudio profesionalni ugovor nije bio zadovoljan uslovima tačka kraj, jel vam treba crtat?!Koji ku.rac razapinjete nekoga ovdne isto ko i za Jusica.Boli me tuki ba za vas morone kad prostu recenicu niste mogli skontat onda nemas sta dalje pricati.Za Jusica sudim sto pruzi par kola u nazad, ja vam kazem i prilozim kakvu momak ima kretnju vi ovde sta znas ti morinjo, sta vi znate debili jedni otvoris youtube sve ti dostupno i vidis osnovno kako igrac treba.stajati i imati pregled igre a ne zabit glavu ko noj. kakav treba imati
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Guest.1945 je napisao/la: 17 lis 2024, 23:16
Redbull je napisao/la: 17 lis 2024, 22:04

Ne znam ja, zna ovaj gore vidis ko je spomenuo kikiriki i da su igrali za kikiriki valjda on zna tačno , a ja sam na njegovo "kikiriki" odgovorio da su svi bili jednaki, nadovezo se na njegovoa kako sam napisao, fali mi tu "su" a budala moze skontat da je ovaj gore pricao u proslom vremenu.Treba malo da čitate sa razumjevanjem i ti i on, jer razlika je u tome kada kažeš, da Durmo nije dobio ugovor kakav je želio pa mu ispada lopta kako sam i napisao i razlika je kada kažeš Durmo igra za kikiriki pa mu ispada lopta.Ko sto je ovaj gore retard pomjesao pojmove a ti se upeco na njegove da nisi ni pročito i upalio kontalicu tu.Prvo pita me kakav je Durmo ugovor tražio i onda zna da su igrali za kikiriki.Šta ja znam kakav je Durmo tražio i koliki mu je klub nudijo, ako on spominje kikirik onda zna cifre a ne ja, ja prenosim Durminu izjavu.Klub mu je ponudio profesionalni ugovor nije bio zadovoljan uslovima tačka kraj, jel vam treba crtat?!Koji ku.rac razapinjete nekoga ovdne isto ko i za Jusica.Boli me tuki ba za vas morone kad prostu recenicu niste mogli skontat onda nemas sta dalje pricati.Za Jusica sudim sto pruzi par kola u nazad, ja vam kazem i prilozim kakvu momak ima kretnju vi ovde sta znas ti morinjo, sta vi znate debili jedni otvoris youtube sve ti dostupno i vidis osnovno kako igrac treba.stajati i imati pregled igre a ne zabit glavu ko noj. kakav treba imati

Admine, do kada ćemo trpiti ove uvrede? Kad ćeš ban fasovati? Ovdje raju naziva moronima i dr. uvredama.
Nek histerise po ženi i djeci a ne igračima
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja mislim da nama treba jedan dobar vezni igrac da ima dobru tehniku ,da je brz mlad okretan da zna predriblat dodat i zabit gol bar 15 u sezoni .Treba ali takav je milion eura igrac 😁😁.E tako je i bezveze i polemisat igrace nase pa da sve te ima predispozicije Jusic ,da zna se dobro postavit ,da je brz da brzo markira ,skocit i igrat glavom dobro,da zna sa loptom da zna prediblat centrirat ili bilo koji igrac u Celiku ne bi oni igrali u Čeliku i vredili bi pola miliona eura igrali bi u puno boljim klubuvima i ligama .Za ove lige za ovaj Celik za ove ambicije je sasvim korektan i solidan igrac i za Celik i za ovu ligu a ako zeli napredovat i on i svi ovi nasi igraci morat ce puno puno ozbiljnije radit ili ce im bit ovaj rang plafon.
Primjer je samo Sivac.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

@Guest ima tu dosta i istine o kretanjima pojedinih igraca.Al za jednog beka u FL Jusic je sasvim korektan igrac i strasno je borben.Pa borbenoscu i trudom nadoknadjuje greske u igri i prema tome meni je njegovo znanje za beka + borbenost sasvim korektno da igra za Čelik trenutno.Al pogledajte kretanje Durme kod primljenog gola u Tuzli lopta dolazi u 3 metra u golmanov peterac a Durmo je tako postavljen da je 5 metara od lopte koju bi svaki bolji golman bez problema uhvatio. Durmo moze traziti kakav hoce ugovor al ove sezone je podobro pao u formi! Tako da sad s ove pozicije tesko da moze ista dobiti sta trazi.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nece mi nikada biti jasno kako nasi ljudi koji prate fudbal ne razumiju koncept dobre i lose forme. Nekad te sve ide od noge, nekad nece, ali je kod Jusica prednost sto on trci i kad hoce i kad nece.

Kod nas ljudi jos uvijek zale za Sivcem jer je bio kao super ofanzivni bek, a prosle godine u sustini uopste nije bio tako dobar u ofanzivi, a standardno je los bio u odbrani. Jusic nije toliko dobar ofanzivno, ipak je Sivac imao puno bolju kontrolu lopte, ali je zato u odbrani izmislio svijet za Sivca. Obrni-okreni, sasvim korektan za ovaj nivo.

Ono sto je meni zapalo za oko jeste da Jusic izgleda umorno. Problem je sto ne moze ni dobiti odmora jer idu teze utakmice, a mi tanki sa rotacijom na desnom beku.

Isto tako citam neki dan komentar za Alija na ovom forumu "pokazao je zasto je igrac za klupe". Kao da ne pricamo o momku koji je ucestvovao u 42% svih golova Celika i koji je prethodnu utakmicu propustio zbog povrede. Tako ce se isto kritikovati recimo Vardo iako je bio top, pa i Durmo koji je tek zadnjih par utakmica losiji, prije toga nas je vadio. Pamcenje nam je bas kao u zlatne ribice ili jedva cekamo da igrac kojeg ne simpatisemo odigra lose.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Amaru ne moze niko nista prigovoriti. Kod mene ima kredit bar do kraja ove polusezone pa kako god da odigra. Momak je grizao i orao po terenu kad su se svi ostali setali po istom, pa i famozna "zenička djeca".
Amar Jusić, oličenje borbenosti za klub :srce: :like:

U nedjelju samo pobjeda dolazi u obzir pred gostovanje u Olovu !
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ma bezveze guest kritikuje momka, jest u padu forme zadnje dvije, ali to je normalno kad odigraš 11 utakmica u nizu skoro sve minute, nije nikako odmarao jer nemamo uopšte zamjene za njega.

Bratstvo ako dobijemo eto nas gore i ide invazija u Olovo :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Objektivno najveci kvaliteti Jusica su trka i borba a ne pas igra, centarsutevi il pregled igre. Normalno je da dodje do odredjenog pada, problem je sto je ta trka njegovo jedino oruzje i ako toga nema onda bas upada u oci. Sam sebe uhvatim i krenem za igrace govorit, eh samo da ima malo bolju tehniku, da mu je bolju zavrsnicu, da je bolji s loptom i onda skontam da imaju to ne bi igrali drugu ligu. Tako da treba biti realan i reci da je Jusic super borben momak ali je isto tako bek na nivou ove lige, nista vise nista manje od toga. Nadoci ce sve to, nemojte odma pljuvacine nakon malo slabije partije.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

S tim da je Jusic jos mlad i da moze napredovati. Na centarsutevima se uvijek moze raditi.

Ja bih volio da nam neko iz kluba samo objasni status Palackica. Momak je jednostavno nestao, a ono sto je na terenu pokazao nije bilo lose. Ako ne trenira, javno reci i prekrizi ga. Mada, znam otprilike njegovu pozadinu. Momak nije imao najbolje djetinjstvo, a uvijek je bio predan fudbalu i treninzima.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 18 lis 2024, 09:00 S tim da je Jusic jos mlad i da moze napredovati. Na centarsutevima se uvijek moze raditi.

Ja bih volio da nam neko iz kluba samo objasni status Palackica. Momak je jednostavno nestao, a ono sto je na terenu pokazao nije bilo lose. Ako ne trenira, javno reci i prekrizi ga. Mada, znam otprilike njegovu pozadinu. Momak nije imao najbolje djetinjstvo, a uvijek je bio predan fudbalu i treninzima.
Ma nema od Palackica nista. Dzaba ti potezi na terenu kad neces ozbiljno da treniras. Nema ti se sta ko oglasavat, nije ti se niko oglasio ni za Baruciju, Sivca, Zahirovica. Nisi zadovoljio i ne igras tjt.
Odgovori