NK Čelik
Re: NK Čelik
Svaka čast momcima na današnjoj igri posebno u prvom poluvremenu to nam je najbolje poluvrijeme u ove 2 sezone u 1 ligi FBiH
U drugom smo pali u igri i malo je falilo da izjednače sa igračem manje
Čim su dobili crveni odmah su mi Hadžići u glavi bili da se neće ponoviti ali srećom nisu
Večeras je bar mene najviše oduševio Dzanki mali fenomenalno je odigrao nadam se da nije teže povrijeđen
Hajmo u nedjelju akobogda ovako opet odigrat i biti top da se vratimo u vrh tabele
Večeras me razočarao iskreno broj gledalaca na tribini očekivao sam više poslije boda u tuzli
Ali hajd valjda u nedjelju bude bolje
U drugom smo pali u igri i malo je falilo da izjednače sa igračem manje
Čim su dobili crveni odmah su mi Hadžići u glavi bili da se neće ponoviti ali srećom nisu
Večeras je bar mene najviše oduševio Dzanki mali fenomenalno je odigrao nadam se da nije teže povrijeđen
Hajmo u nedjelju akobogda ovako opet odigrat i biti top da se vratimo u vrh tabele
Večeras me razočarao iskreno broj gledalaca na tribini očekivao sam više poslije boda u tuzli
Ali hajd valjda u nedjelju bude bolje
-
Ma treba ranije staviti utakmicu.Nedelja svi se pripremaju za posao, hladnije...Oko 16:00 bi bilo taman.Malo više bi bilo raje, ne sad drastično ali sigurno malo vise bi bilo, plus ova pobjeda.Jbg nije subota, a nije ni fino toplo, ali se raja nebi pripremala kao za razliku od nedelje.
- limvolikce
Većina nas je ovdje bila upravu vezano za prethodnog trenera, jednostavno imao je ta svoja ograničenja. Ne očekujte ni sada neku bog zna bolju igru, ali će sigurno ekipa imati više pobjede na ovaj ili onaj način, jer Dario jednostavno nije znao kako pobijediti i to je to. Bit će i loših odigranih utakmica, ali ova vidna živost u ekipi je ono što je lijepo vidjeti za promjenu.
A koji će nam qrac onako realno. Evo Smajlović top zadnje dvije, imat će oscilacija pa će uskočiti Bajramović, imao je dobrih partija na početku sezone. Šta će nam 3 beka, to je gomilanje rostera i ovaj na zimu treba skratiti onu djecu što se vuku po klupi i tribinama, ha ya.
100 puta je bolje dovesti prosjek koji ima utakmice iza sebe tipa Jusić, Rašević, Martinović, nego imena kojima treba polusezona da mogu igrati 90 minuta.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Imas Bajramovicq koji ocajno igra u zadnje vrijeme. U tuzli durmis ga okrenu i pobjeze mu. Kada nema Dzankovica, pokriva ga Smajlovic na krilu, tako da opet visi ta pozicija. Sta mu je falilo da dodje besplatno, nek se spremi sa ekipom, a i nama bi dobro dosao.Truhlo je napisao/la: ↑16 lis 2024, 23:10A koji će nam qrac onako realno. Evo Smajlović top zadnje dvije, imat će oscilacija pa će uskočiti Bajramović, imao je dobrih partija na početku sezone. Šta će nam 3 beka, to je gomilanje rostera i ovaj na zimu treba skratiti onu djecu što se vuku po klupi i tribinama, ha ya.
100 puta je bolje dovesti prosjek koji ima utakmice iza sebe tipa Jusić, Rašević, Martinović, nego imena kojima treba polusezona da mogu igrati 90 minuta.
To svakako i ono ubacivanje Isakovica u spic, a mali Ahmetspahic nije sanse dobio nikako. Jos ni jednu utakmicu nije momak dobio sansu na svojoj poziciji. Nadam se da ce poceti dobijati, bar 20-30 min drugog pol.limvolikce je napisao/la: ↑16 lis 2024, 23:08Većina nas je ovdje bila upravu vezano za prethodnog trenera, jednostavno imao je ta svoja ograničenja. Ne očekujte ni sada neku bog zna bolju igru, ali će sigurno ekipa imati više pobjede na ovaj ili onaj način, jer Dario jednostavno nije znao kako pobijediti i to je to. Bit će i loših odigranih utakmica, ali ova vidna živost u ekipi je ono što je lijepo vidjeti za promjenu.
-
Ogroman pomak kod trenera, nije Isakovica ubacio. Ogroman plus.
Mytv ce nas prenositi i u Nedelju. Stavili su da je utakmica u 15h
-
Ovo sam napisao prije skoro vise od mjesec dana. Nakon par utakmica, gdje je bio totalno nespreman mnogi su pisali da su Karalic i Durmis mnogo bolji igraci od njega i da je promasaj.strucnjak9 je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 19:47
Nas najbolji igrac i najbolje pojacanje je Dzankovic. Kad god je imao loptu pravio je probleme njihovoj odbrani, a momak ne znam je li na 50-60% trenutno.
Nadam se da su se veceras mnogi uvjerili kakvu zvijer od igraca imamo. Kroz koje kolo, ne samo da ce biti nas najbolji igrac, vec ce biti medju najboljim igracima lige. Samo da ga zdravlje posluzi akobogda
Horić je pola tima. Realno. Daj bože da nema tri kartona i suspenziju. Ko moze neka provjeri.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Jusić kad prima loptu ili ulazi u duel prolita me, a lopta svakako ide u 16 dok leti ko da mi je na zadnjem navoju, a olaksanje kad vidim da je neko od nasih izbacio loptu.
-
Nisu ni zasluzili vise, milja im je mjera dok ne proigraju pa i dok sa strane ne donesu 3 boda.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2024, 21:35Ma nema izletišta više i roštiljade, mora, kupanja, jezera, bazena, zahladnilo tako da nema gdje raja osim na Bilino a vidim neće.biti ni loše vrijeme. Taman za utakmicu samo se malo treba i potruditi da privuces raju na utakmicu a ova u nedjelju nam je jako bitna jer pobjedom imaš invaziju u Olovo sa treće pozicije protiv drugog vjerovatno zato već.od sad pisati SVI NA BILINO POLJE. Isječak sa klipa izrezi gdje govori Zaimović da mu je želja da veći broj ljudi podrzi ove momke koji objektivno to i jesu zasluzili nakon 90 minuta u Tuzli i 90 noćas. Uzeti Bratstvo i onda jos jedna invazija ove polusezone.Truhlo je napisao/la: ↑16 lis 2024, 21:12Joj brate nedjelja je kod nas pogan dan do bola Bio bi sretan ako bude isto publike, a ne bi se iznenadio da bude manjeAvenija je napisao/la: ↑16 lis 2024, 21:07 https://youtu.be/IqaNXbSyElc?si=6qLKCKA6zxAwSqti
Zaimović: Želja mi je da iducu utakmicu dodje vise navijaca, bit će tu fajta, bit će svega, da pokrenemo stvari sa mrtve tačke.
Čovjek je očigledno odličan motivator i vrijeme je da nakon dva dobra meča i navijača i simpatizera bude puno više.
Po savezu večeras 1200, npr Zrinjski Radnik 1500. Sve preko milje je ok za ovu ligu.
- Allgunsblazing
Nije valjda da idemo sada radi njih?RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 lis 2024, 05:28Nisu ni zasluzili vise, milja im je mjera dok ne proigraju pa i dok sa strane ne donesu 3 boda.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2024, 21:35Ma nema izletišta više i roštiljade, mora, kupanja, jezera, bazena, zahladnilo tako da nema gdje raja osim na Bilino a vidim neće.biti ni loše vrijeme. Taman za utakmicu samo se malo treba i potruditi da privuces raju na utakmicu a ova u nedjelju nam je jako bitna jer pobjedom imaš invaziju u Olovo sa treće pozicije protiv drugog vjerovatno zato već.od sad pisati SVI NA BILINO POLJE. Isječak sa klipa izrezi gdje govori Zaimović da mu je želja da veći broj ljudi podrzi ove momke koji objektivno to i jesu zasluzili nakon 90 minuta u Tuzli i 90 noćas. Uzeti Bratstvo i onda jos jedna invazija ove polusezone.
Ok tako za krilo, mada iskreno meni smajlović puno bolji na beku. Bolje krilo dovesti za rotacije onda.Redbull je napisao/la: ↑16 lis 2024, 23:26Imas Bajramovicq koji ocajno igra u zadnje vrijeme. U tuzli durmis ga okrenu i pobjeze mu. Kada nema Dzankovica, pokriva ga Smajlovic na krilu, tako da opet visi ta pozicija. Sta mu je falilo da dodje besplatno, nek se spremi sa ekipom, a i nama bi dobro dosao.Truhlo je napisao/la: ↑16 lis 2024, 23:10A koji će nam qrac onako realno. Evo Smajlović top zadnje dvije, imat će oscilacija pa će uskočiti Bajramović, imao je dobrih partija na početku sezone. Šta će nam 3 beka, to je gomilanje rostera i ovaj na zimu treba skratiti onu djecu što se vuku po klupi i tribinama, ha ya.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Meni juce najvise za oko zapao smajlovic, fkt je dobro odigrao.
Samo ne znam sta se sad desava s jusicem, on mi juce mozda najlosiji bio s durmom.
Durmi treba platit neki tretman kod kakvog dobrog psihologa, malo da se dozove, nije nikako svoj
Samo ne znam sta se sad desava s jusicem, on mi juce mozda najlosiji bio s durmom.
Durmi treba platit neki tretman kod kakvog dobrog psihologa, malo da se dozove, nije nikako svoj