NK Čelik
Re: NK Čelik
Da je ovo jedini problem bilo bi super.
Od simbola do sramote grada tanka je linija.
Mi smo izabrali onog koji ovaj stadion zove COVID 19 ARENOM. Šta je njemu Bilino i Zenica? Mjesto gdje živi zadnjih 25 godina života. Nit emocije niti povezanosti niti brige prema simbolu grada. Sve zasluzujemo..GUZI NAS FUDOOOO
Konačno real Černobil
Od simbola do sramote grada tanka je linija.
Mi smo izabrali onog koji ovaj stadion zove COVID 19 ARENOM. Šta je njemu Bilino i Zenica? Mjesto gdje živi zadnjih 25 godina života. Nit emocije niti povezanosti niti brige prema simbolu grada. Sve zasluzujemo..GUZI NAS FUDOOOO
Konačno real Černobil
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakav bolan savez, jel grad vlasnik stadiona, jest. Je li sramota da u budžetu od 100 miliona (yebem li mu njušku onu ljakansku vakufsku) nema 50 000 KM da se urade pristojnje svlačionice i održava redovno GRADSKA IMOVINA.sale je napisao/la: ↑10 lis 2024, 22:27 Joj kako pišete ja kontao...
Ljudi mi nismo real, nista bolje svlačionice nisu ni na ostalim stadionima po BiH.
Da se može dotjerati može i to za male pare, al ako je savezu ok da u ovakve svlačionice primi četverostrukog prvaka svijeta, ja nemam problem s tim da ovdje Celik docekuje ekipe iz BiH, nama služi a para nemamo.
Ne opravdavaj, života ti, Gornji Rahić ima bolje svlačionice. Pišaj nas Futkoooo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
J.ebo vas više grad i savez.Pa jeste skontali više da nisu ulozili nista ima 10 godina.Uradi bolan radi sebe nešto minimalno osnovno, evo ovaj usliko gore ovaj pehar veliki, jel pehar kurčev palčev od savez ,grada.Obraz vam đon u p.ičku maternu.
-
Jel stadion čelikov ili gradska imovina ? Čelik je znači podstanar na Bp ?
Bio je Čelikov do početka 2000tih kad je upisan na grad, da ga ne bi porezna zapljenila i prodala zbog poreznog duga.RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 lis 2024, 22:41 Jel stadion čelikov ili gradska imovina ? Čelik je znači podstanar na Bp ?
Niko tada nije razmišljao da postoji mogućnost da na čelo grada dođe ova seoska varalica, koji će kultni stadion nazivati Covid arenom. Bolje da nas je cunami satrao, nego ova katastrofa koja traje od 2016.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ratko Mladić da je jedini protukandidat ovoj seoskoj varalici, hladno bi ga zaokružio.
Gledaj odgovora, sve mu yebem Jedva čekam da se vrati u mode dirigovanog stečaja i pišanja po Čeliku
Gledaj odgovora, sve mu yebem Jedva čekam da se vrati u mode dirigovanog stečaja i pišanja po Čeliku
Grob te jebo manju štetu po Zenicu izazvao rat 1992-1995 nego Vakufska ubleha.
Valja zaspati večeras u gradu zajedno sa 19 000 ljudi koji nam nametnuše Ratka Mladića za gradonačelnika.
Znači on kao izvršna vlast grada, u čijem vlasništvu je i stadion, sklopi ugovor o rekonstrukciji gradske imovine sa trećom stranom savezom, jer je to u interesu vlasnika imovine i saveza jer će biti domaćin na tom stadionu i njemu su krivci oni KOJI UPRAVLJAJU STADIONOM (NK ČELIK), koji uopšte nisu bili uključeni, niti su potpisnici ugovora
Isto da okriviš podstanara što nije renovirao kuhinju i kupatilo, a tvoj stan
Isto da okriviš podstanara što nije renovirao kuhinju i kupatilo, a tvoj stan
-
Na forumu sigurno ima 50% koji su glasali za Fudu, sta dalje da pricamo.
Bolesna stvar za Zenicu, umjesto da odstranimo karcinom, produžili smo ga jos za 4 godine. Bravo Zenico.
Istog sam misljena kao @Truhlo, ide sigurno sad opet prica protiv Celika i slocno.
Štokholmski sindrom.prisonbreak je napisao/la: ↑10 lis 2024, 23:32Na forumu sigurno ima 50% koji su glasali za Fudu, sta dalje da pricamo.
Bolesna stvar za Zenicu, umjesto da odstranimo karcinom, produžili smo ga jos za 4 godine. Bravo Zenico.
Istog sam misljena kao @Truhlo, ide sigurno sad opet prica protiv Celika i slocno.
Žalosno je što je čaršija u manjini pa se i dalje mora trpiti nasilje ove varalice. Od 2016. godine uništava klub intenzivno, nije uspio, ovo što se ko fol "pomirio" i smekšao prema klubu, to je samo zbog izbora.
Sad kad je dobio izbore, mogu ruku u vatru staviti da će krenuti sabotaže kluba i zavrtanje pipe, slanje inspekcija i sve ono već viđeno.
- mosalikce7
Ja se nadam da nece dozivit do kraja treci mandat
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
- BatistutA19
Gledo sam ovo na RTL njemackom video ovaj i cito sam komentare i zanimalo me nijemci sta pisu ali sto je najgore vise komentara sa nasim imenima iz cijele ex yuge nego nijemaca.Uglavnom nasi pisu socijalno kako se nema rat bio,pa polutika bla bla a nijemci vecinom pisu da im je opet sve ok osim klupa drvenih.
Sad treba realan bit mi nismo mi neko da mozemo parirat nijemcima i slicnim da ih mi docekamo kao englezi.
Za Čelik je taman ali za manje pare se moze bar da izgleda modernije nove klupe i one vijesalice gdje su igraci ono najvise odudara a sad ovo ostalo je meni korektno i plocice i kupatilo za kupanje , wc ,i cistoca ,sta bi oni da mu bazen napravis u svlacionici,
Za malo novca se moze uradit ono gdje se igraci presvlace i sjede, klupe ,vijesalice i to,ono da je novo recimo.kao.sto je sad Tomislav uradio puno bi ljepse bilo i ne bi nista odudaralo.A vala to moze grad uradit ili uz neke sponzore koji to rade.
Meni su korektne svlacionice uz malo novca mogu bit extra .
Sad treba realan bit mi nismo mi neko da mozemo parirat nijemcima i slicnim da ih mi docekamo kao englezi.
Za Čelik je taman ali za manje pare se moze bar da izgleda modernije nove klupe i one vijesalice gdje su igraci ono najvise odudara a sad ovo ostalo je meni korektno i plocice i kupatilo za kupanje , wc ,i cistoca ,sta bi oni da mu bazen napravis u svlacionici,
Za malo novca se moze uradit ono gdje se igraci presvlace i sjede, klupe ,vijesalice i to,ono da je novo recimo.kao.sto je sad Tomislav uradio puno bi ljepse bilo i ne bi nista odudaralo.A vala to moze grad uradit ili uz neke sponzore koji to rade.
Meni su korektne svlacionice uz malo novca mogu bit extra .
-
Sve to stoji ali sta smo mi kao klub uradili da nam bude ljepše na stadionu ? Niko qrcem nije makeo. Najlakše je prebacivati krivicu i stadion svojatati kad ti paše, a kad ne paše i nije u interesu onda stadion nije naš, onda je Gradski, savezov itd.Truhlo je napisao/la: ↑10 lis 2024, 22:50Bio je Čelikov do početka 2000tih kad je upisan na grad, da ga ne bi porezna zapljenila i prodala zbog poreznog duga.RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 lis 2024, 22:41 Jel stadion čelikov ili gradska imovina ? Čelik je znači podstanar na Bp ?
Niko tada nije razmišljao da postoji mogućnost da na čelo grada dođe ova seoska varalica, koji će kultni stadion nazivati Covid arenom. Bolje da nas je cunami satrao, nego ova katastrofa koja traje od 2016.
Ne znam za šta i cemu služe ti radnici na Bp. Ne daj Bože da klub mora da plaća recimo samo održavanje terena Albi, mogao bi istog trena i pod ključ.