FK Željezničar

Lokomotifa

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Lokomotifa »

Ovo je fakat školski primjer kako ne treba izgledati sportski segment jednog kluba.

1) Pustili smo za neke sitne pare Boljevića i Karamarka, a njihovo iskustvo bi nam dragocjeno bilo u ovoj situaciji kad slijedi grčevita borba za opstanak.

2) Kao U-21 igrača razvijamo momka na posudbi, i to momka koji je antitalenat za fudbal, zove se Hamza Jaganjac.

3) Dovedemo Huskovića i ne damo mu priliku da bi Krpić igrao. Jurić je odlično večeras pokazao kako treba da izgleda iskusni 34-godišnji napadač.

4) Nemamo nikakvu skauting službu, nego Nijaz dovodi igrače koji mu dobro "zvuče", pa onda dobiješ raspale Nastiće, Bičakčiće itd.

5) Suspendujemo četiri Holanđana, koji nisu ništa bajno pokazali, posebno Konings, mogli bi pomoći u širini u ovoj borbi za opstanak, plaćamo ih, ali nisu više u rosteru.

6) Nek je Bog na pomoći Savi Miloševiću, fakat lik ima mu*a kad je prihvatio ovakvu ekipu da vodi. Totalni raspad sistema.

7) Slomio sam se govoreći da od Krpića, Rakića, Jaganjca ništa nema, da treba dati šansu Dragoviću, Freemanu, Korori itd. Jer gori od ovih ne mlgu biti.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Lokomotifa je napisao/la: 02 ožu 2026, 22:52 Ovo je fakat školski primjer kako ne treba izgledati sportski segment jednog kluba.

1) Pustili smo za neke sitne pare Boljevića i Karamarka, a njihovo iskustvo bi nam dragocjeno bilo u ovoj situaciji kad slijedi grčevita borba za opstanak.

2) Kao U-21 igrača razvijamo momka na posudbi, i to momka koji je antitalenat za fudbal, zove se Hamza Jaganjac.

3) Dovedemo Huskovića i ne damo mu priliku da bi Krpić igrao. Jurić je odlično večeras pokazao kako treba da izgleda iskusni 34-godišnji napadač.

4) Nemamo nikakvu skauting službu, nego Nijaz dovodi igrače koji mu dobro "zvuče", pa onda dobiješ raspale Nastiće, Bičakčiće itd.

5) Suspendujemo četiri Holanđana, koji nisu ništa bajno pokazali, posebno Konings, mogli bi pomoći u širini u ovoj borbi za opstanak, plaćamo ih, ali nisu više u rosteru.

6) Nek je Bog na pomoći Savi Miloševiću, fakat lik ima mu*a kad je prihvatio ovakvu ekipu da vodi. Totalni raspad sistema.

7) Slomio sam se govoreći da od Krpića, Rakića, Jaganjca ništa nema, da treba dati šansu Dragoviću, Freemanu, Korori itd. Jer gori od ovih ne mlgu biti.
Očekujem da mlađi dobiju šansu sa dolaskom Save.

Ostalo sve tačno, od a do ž.
godrina

Post Postao/la godrina »

Lokomotifa je napisao/la: 02 ožu 2026, 22:52 Ovo je fakat školski primjer kako ne treba izgledati sportski segment jednog kluba.

To je kad se neko ko nema pojma igra menadzera. I niie to samo ove sezone. Nestrucnost, ne znanje.
Mi ako ostanemo u ligi ove sezone ako hocemo ista dobro trebamo otjerat sve koji su tu duze od 12 mjeseci. Cak i o Pekicu razmislit.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Na kraju će ispast da je Adžem magičnim štapićem vodio ovu ekipu, i skupio nekih bodova.
Fuj.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

I mi dođemo ovdje komentarišemo o Savinom dolasku..Trebamo reći hvala Allahu pa nas hoće ijedan trener sa pro licencom preuzeti. Debili.
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

PlavaPorodica je napisao/la: 02 ožu 2026, 23:47 Na kraju će ispast da je Adžem magičnim štapićem vodio ovu ekipu, i skupio nekih bodova.
Fuj.
*Magičnim Šošićem.
Slušam raju na poluvremenu ako nije crnjak ili zajebancija nadaju se preokretu kao protiv borca. Mislim sam u sebi nema Madžida da uđe i uzore teren. Nije da se nisam i sam nadao barem bodu ali budimo relani...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Odgovori