ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !
Re: GOŠK GABELA
Kaže.Kurbeg sutra predstavljanje Kalesica samo nije napisao kada? Poslije podne, ikindije ili poslije akšama. Zatvorite ga u kavez da ne pobjegne kod Trona 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jos napadač da moze Masić igrati pun gas a ne da nemamo rezervu i eto zadovoljan sam i ja nečim. Tj sastavljenom ekipom za ovu iducu sezonu. Mislim da smo 2-3 po kvaliteti ako dodju jos ova dva pogotovo Kalesić ali da imamo neke prednosti u vidu podrške da mozemo neutralizirati prednost u kvaliteti Stupčanice i idemo jako po prvo mjesto.
Mada zastrašujuće djeluje Mujaric-Mehmedovic napad i 9.pobjeda u 9 prijateljskih ali tu je Čelik da prekine niz šumarima.
Samo Travnik konacno pametno odraditi. O tome cu imati izlaganje detaljno kako spijeciti tucu, grubu igru i sve ono sto njima uvijek ide na mlin.
Dok se prezivi sutrasnji dan i kompletira ekipa pa onda.
Mada zastrašujuće djeluje Mujaric-Mehmedovic napad i 9.pobjeda u 9 prijateljskih ali tu je Čelik da prekine niz šumarima.
Samo Travnik konacno pametno odraditi. O tome cu imati izlaganje detaljno kako spijeciti tucu, grubu igru i sve ono sto njima uvijek ide na mlin.
Možemo se sigurno potuči za vrh, ne bih rekao ni da Stupčanica nešto odskače u odnosu na nas. Plaćenici obični ko i Lujina prčijaAvenija je napisao/la: ↑11 kol 2025, 15:37 Jos napadač da moze Masić igrati pun gas a ne da nemamo rezervu i eto zadovoljan sam i ja nečim. Tj sastavljenom ekipom za ovu iducu sezonu. Mislim da smo 2-3 po kvaliteti ako dodju jos ova dva pogotovo Kalesić ali da imamo neke prednosti u vidu podrške da mozemo neutralizirati prednost u kvaliteti Stupčanice i idemo jako po prvo mjesto.

Fudbalski klub Travnik nastavlja sa dovođenjem igrača za narednu sezonu, a još trojica fudbalera pojačala su klub sa Pirote.
Anes Imoćanin, Leo Janković, David Marković novi su fudbaleri Travnika, zvanično je potvrdio klub.
Imoćanin je centralni vezista koji se vraća u Travnik za koji je nastupao u sezonama 2021/22 i 2023/24. U karijeri je još nosio dres Stupčanice, Jedinstva, Zvijezde Gradačac i Tuzla sitija za koju je nastupao u prošloj sezoni.
Leo Janković je dobro poznato ime na premijerligaškim terenima. Krilni fudbaler igrao je za Slogu Meridian, GOŠK, Posušje, Tomisla, a poslednji angažman bio mu je u ekipi Zrinski Osječko.
David Marković takođe je povratnik u redove Travnika, u koji dolazi iz Širokog Brijega, a krilni fudbaler sigurno će biti veliko pojačanje za ovu ekipu.
Odakle ovima pare za 25 novih igrača i to ova zadnja tri su u rangu Delica, Mašića...oni se samo ujedine kad Čelik gostuje ko da je finale lige prvaka ne bi me čudilo da se pojačavaju samo za tu utakmicu. Valjda ne misle da mogu na prvo mjesto. Tako i na tribinama, protiv nas ih dodje 1000 a onda do kraja sezone 150 prosjek.
Anes Imoćanin, Leo Janković, David Marković novi su fudbaleri Travnika, zvanično je potvrdio klub.
Imoćanin je centralni vezista koji se vraća u Travnik za koji je nastupao u sezonama 2021/22 i 2023/24. U karijeri je još nosio dres Stupčanice, Jedinstva, Zvijezde Gradačac i Tuzla sitija za koju je nastupao u prošloj sezoni.
Leo Janković je dobro poznato ime na premijerligaškim terenima. Krilni fudbaler igrao je za Slogu Meridian, GOŠK, Posušje, Tomisla, a poslednji angažman bio mu je u ekipi Zrinski Osječko.
David Marković takođe je povratnik u redove Travnika, u koji dolazi iz Širokog Brijega, a krilni fudbaler sigurno će biti veliko pojačanje za ovu ekipu.
Odakle ovima pare za 25 novih igrača i to ova zadnja tri su u rangu Delica, Mašića...oni se samo ujedine kad Čelik gostuje ko da je finale lige prvaka ne bi me čudilo da se pojačavaju samo za tu utakmicu. Valjda ne misle da mogu na prvo mjesto. Tako i na tribinama, protiv nas ih dodje 1000 a onda do kraja sezone 150 prosjek.
Na Halida i Sasu Matica potroseno je 100000KM. Na samo njih dvojicu potroseno je vise nego na cjelokupne izvodjace iz bilo koje godine prije. Ove godine ne znam brojke, ali sam siguran da su slabije. Prosla godina je bila i izborna i to nazalost treba uzeti u obzir. Izvodjaci za vrstu muzike koja se trazi su dobri, volio bih i ja druge zanrove, ali vecini ovo odgovara. Ono sto se mora popraviti je popratni sadrzaj koji je katastrofa. Ne pricajuci o imenima izvodjaca, samo organizacija i izgled eventa je u jednom Mostaru duplo bolji nego u Zenici.Avenija je napisao/la: ↑10 kol 2025, 13:36Tako nekako i jest ali moras priznati da moze i bolje. Moze proci Halid Bešlić, Dzinović i ekipa..phillies je napisao/la: ↑10 kol 2025, 12:43Nema jarane, ko ce ti pjevati onda? I prije rata folk pjevaci su nosili primat u popularnosti i broju prodanih ploca (izuzetak je bio mozda Zdravko Colic), dok je muzika koja "tjera na razmisljanje" i ima neki kulturni i muzicki uticaj odnosno bendovi tipa Azre, EKV-a, Buldozera, Leb i Sol..."gurnuti u ilegalu" ...Narod voli guzotres a ne da se muci dok razmislja.Avenija je napisao/la: ↑10 kol 2025, 11:41 10.08.
Asim Bajrić - Babino, popis stanovništva![]()
10.08.
Gile - Kamberovića polje, popis Kaknja![]()
A jest nam rohanski grad![]()
Al hajd neka rulje nek se vrti pa ko voli nek izvoli
Moje misljenje da na gradskom summer festu na Kamberovića polju nemaju sta tražiti folk pjevači.
U skladu sa danasnjim dobom, gdje dominiraju Zvijezde Granda i njihove varijacije na temu (koje pjevaju vise tudjih pjesama nego svojih autorskih, a uostalom tako su i stekle slavu, prepjevima Dzinovica, Sabana i sl), u odnosu na Letu stuke, Zoster...Jedino u ovom trenutku sto Dubioza moze parirati Grandasima, nazalost. A "noc rock and rolla" tradicionalno na tvrdjavi u Vranduku![]()
Nemoj da se mjesaju sa "ozbiljnim izvodjacima"
![]()
![]()
![]()
Pola noci folk muzika, pola ostale vrste, rock, DJ da se i narkomani imaju jednu noc izdrogirati, ovi novi treperi, reperi za omladinu. Ali fino je vidjeti i pored toga sto je izmješten festival na Kamberovića polje(i treba) da je čaršija bas puna i pored toga.
Sve si upravu ali mi smo grad koji se tek radja i ozivljava i skida kandze komunizma sa sebe i mentaliteta haj u fabriku ili idi za lopatom. U Mostaru ljudi 600 godina se bave trgovinom, dogadjajima, sadrzajem da se putnici namjernici osjecaju ugodno i tako su razvili usluge, prodaju, sadrzaj...a ne ugljenu prašinu, SO2, benzen ili aerosoli. Grad im bio porusen do temelja sad imaju bolje fasade i krovove nego u Zenici.
Dobro reče Phillies ima i do inata i držanja zajedno itd, patriotizma, takmičenja..
Ljudi izgradise moderan stadion iz temelja sav se sjaji dok kod nas zbog mentaliteta država će, partija će, Tito će a ne mi stadion izgleda ko da je na Ukrajinskom frontu.
Sve je to kriv ovaj komunista na čelu grada usta mu se poserem kad je grad trebao ključni iskorak i tranziciju napraviti ovu zadnju deceniju sa velikim povećanjem budzeta on nas uzjaha onako staromodan, nepismen da se blokira i ratuje sa malo manjim smečarima iz SDA. Taoci smo svi u Zenici.
Dobro reče Phillies ima i do inata i držanja zajedno itd, patriotizma, takmičenja..
Ljudi izgradise moderan stadion iz temelja sav se sjaji dok kod nas zbog mentaliteta država će, partija će, Tito će a ne mi stadion izgleda ko da je na Ukrajinskom frontu.
Sve je to kriv ovaj komunista na čelu grada usta mu se poserem kad je grad trebao ključni iskorak i tranziciju napraviti ovu zadnju deceniju sa velikim povećanjem budzeta on nas uzjaha onako staromodan, nepismen da se blokira i ratuje sa malo manjim smečarima iz SDA. Taoci smo svi u Zenici.
I ova Sloboda je tu negdje sa nama..
Imaju prekaljenih igrača..Jaganjac, Smajić, Huseinspahic i tako.
Tu smo negdje 3-4 ekipe odmah iza Stupčanice.
Imaju prekaljenih igrača..Jaganjac, Smajić, Huseinspahic i tako.
Tu smo negdje 3-4 ekipe odmah iza Stupčanice.
Nemoj samo da i danas čekamo akšam.
Jebote skoro 17 tisuća KM pripreme koštale 6 dana..
Za te pare pticijeg mlijeka su trebali imati na pripremama, najbolji hotel, najbolji hranu..
Šteta što Čelik nema u funkciji sektor marketinga pa nista nismo vidjeli kako teku pripreme. Hajde sto Čelik nije objavio nijednu vijest sa Kupresa, sliku, video, izjave trenera, igrača, kako teku pripreme i kakva je utakmica bila, kakvi uslovi, nego nismo nijednom mediju bili interesantni..
Interakcija sa navijacama i simpatizerima 0 bodova.
Za te pare pticijeg mlijeka su trebali imati na pripremama, najbolji hotel, najbolji hranu..
Šteta što Čelik nema u funkciji sektor marketinga pa nista nismo vidjeli kako teku pripreme. Hajde sto Čelik nije objavio nijednu vijest sa Kupresa, sliku, video, izjave trenera, igrača, kako teku pripreme i kakva je utakmica bila, kakvi uslovi, nego nismo nijednom mediju bili interesantni..

Vjerujem da marketing trpi zbog nekih drugih stvari, koje imaju prioritet. Sigurno je da ce doci i to na red, jednostavno sa ogranicenim brojem ljudi i resursa moramo se necega odreci.Avenija je napisao/la: ↑12 kol 2025, 11:43 Jebote skoro 17 tisuća KM pripreme koštale 6 dana..
Šteta što Čelik nema u funkciji sektor marketinga pa nista nismo vidjeli kako teku pripreme. Hajde sto Čelik nije objavio nijednu vijest sa Kupresa, sliku, video, izjave trenera, igrača, kako teku pripreme i kakva je utakmica bila, kakvi uslovi, nego nismo nijednom mediju bili interesantni..![]()
Hajde Kalesicu prodje i podne uskoro Ikindija. Ne valja nikakve poslove raditi poslije Akšama. Može se naograjisati.
Valja doc' s Kupresa, znas dje je to 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovaj forum treba popularizirati, cak i portal da objavi vijest i objavu na fb i tagovati Čelik da na story stavi. Da nas bude sto više i sto vise masovnosti. Jer ko zna mozda pokrenemo mnoge akcije pomoci klubu kada se okupimo u velikom broju a mnogi ne znaju za ovaj forum. Eno Veležovi isto presli na svoj forum napustili ss.ba i Pise ih 400-500
na njihovom i već akcije pomoci pokreću. Zadnja današanja akcija za stolice..
Uvijek mi, svaki dan u podsvijesti stoji utakmica u Travniku i koliko bi nas ta pobjeda lansirala u visine u svakom smislu.

Uvijek mi, svaki dan u podsvijesti stoji utakmica u Travniku i koliko bi nas ta pobjeda lansirala u visine u svakom smislu.