FK Željezničar

PlavaPorodica

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PlavaPorodica »

Joj Krpica samo hoda po terenu..jel' moguce ovoliko propast?
Daj malog Huskovica odma yebem li vam pleme
Ja ne znam kako ovoliko raje dodje..mi smo fakat bolesnici
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Fuj, odvratno i ogavno. Ja zaista ne mogu da shvatim da se nama konstantno ponavlja priča. Prvo Al Jaber, onda Gojak, pa evo i ovaj Husković. Koliko je to taj mali gori od ostalih 3 špiceva pa ne može minute odigrat.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Sta znaci opasna ekipa,Dan Lagumdzija nije imao 2 kontakta sa loptom. Kod nas je taj covjek imao 5000 dodira sa loptom.
To nam sve govori,gdje smo mi kao ekipa. To je pokazatelj ko nama igra naprijed,po krilima i ofanzivnog veznog.
Pejic i Hodzic,nisu napda presjekli,da ne pricamo da ne prave nikakav pritisak. Bicakcic i Nastic na vjetrometini,beka vise igra Vini nego Galcev. Kod nas se ne zna sta ko radi na terenu. Mozda sam se navijo i serem,ali ne mogu vise da trpim. Jaganjac zivi od fubala. Pa druze ti ces nakon karijere umrijet od gladi,ako ti babo nema kakvih nekretnina.
PlavaPorodica

Pozitivni su Hodzic i Pejic.. deset puta su ljudi mahali rukama u nedostatku rjesenja.. necemo ga zabit dok se Madzid ne vrati garantujem..
broj1

Post Postao/la broj1 »

Jaganjac je stvarno drvo. Pozitivno je sto Bicakcic, Hodzic, Pejic, Prokop i Galchev nesto igraju. Vini se trudi.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

Ma nemamo ni jednog kreativca, povredom Šošića kreativnost je pala na nulu, taj zadnji pas ne postoji
Barbarez

Sad ce u drugom uci Radovac,Milosevic,Sabic i Dragovic,izaci ce Prokop,Hodzic,Jaganjac. I tako ce biti do 0-2. A onda mozda udje Huskovic u 83 minuti.
godrina

Post Postao/la godrina »

PlavaPorodica je napisao/la: 02 ožu 2026, 21:53 Pozitivni su Hodzic i Pejic.. deset puta su ljudi mahali rukama u nedostatku rjesenja.. necemo ga zabit dok se Madzid ne vrati garantujem..
Hodzic je kriv za go. Gleda u loptu medju nogama umjesto da je pojede ondje.
Hajd sto smo losi naprijed ali dragi Dino mi ne trcimo, naspanuj goveda.
Bas smo u problemu.
BukiBiščević

PlavaPorodica je napisao/la: 02 ožu 2026, 21:53 Pozitivni su Hodzic i Pejic.. deset puta su ljudi mahali rukama u nedostatku rjesenja.. necemo ga zabit dok se Madzid ne vrati garantujem..
Jesmo optimistični da ćemo ga sa Madžidom zabit :mrgreen:
Mi ćemo onda biti najbolja ekipa u Federalnoj naredne sezone.
Na stranu sve, ja fakat ne znam kako se izčupati iz ove situacije, nikakvo logičko rješenje ne vidim.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Barbarez

broj1 je napisao/la: 02 ožu 2026, 21:56 Jaganjac je stvarno drvo. Pozitivno je sto Bicakcic, Hodzic, Pejic, Prokop i Galchev nesto igraju. Vini se trudi.
Buraz daleko od toga da ljudi nemaju kvalitet,ali mi imamo na par pozicija takve panjeve,da u ekipi imamo 6 igraca iz najjace Barcelonine ere,izgledali bi bezopasno sa ovim idiotima. Jaganjac,Krpic,Vini je odron sta rade. Pa samo se nabija lopta,oni ne mogu da je zadrze, Jaganjac i kad uspije,on ili sa loptom dodje do igraca,ili to izgleda kao da frejer trci po ledu. Ova dvojica nazad nemaju kome dati loptu. I kad je primimo za zadnji pas,oni ne prate,da jedan treba prici da odigra. Ne moze brate sporo je sve to. Igraci Zrinjskog se vrate i okruze nam igraca sa loptom po 2 ili 3 igraca.
Ovo je patnja za gledati.
PlavaPorodica

Joj Bicakcica :mrgreen:
BukiBiščević

Pod kožu više ne može. Borim se čitavu sezonu sa zdravljem, dvaput sam već govorio da je to to od mene, ali ovaj put mislim da je zaista kraj za mene na Grbavici ove sezone. Iskreno se nadam da ćemo uspjeti izboriti opstanak, jer kako sam već rekao, meni ništa ne ukazuje na to da ćemo dogodine igrati Premijer ligu.
Barbarez

Razumijem da smo kao klub u kurcu,da su ljudi tek dosli,da je more problema. Ali da nisi pojacao 2 kljucne pozicije ,to ne mogu razumijeti,sve da mi kazu da su nas svi odbili. Pa covjece gledaj na sta ti ekipa lici,totalno si bezopasan.
Dodje ti lik od 34 godine,sa prosjecnom karijerom i pokaze ti kako izgleda jedan napadac.
Svaka vam cast na strucnoj procijeni. Odkupi Jaganjca na kraju sezone,ko mu jebe mater. Kakvi ste konji ne bi me cudilo.
godrina

Post Postao/la godrina »

Opet operacija opstanak i opet govorimo "najgori Zeljo ikad".
Prvo Adzem sa svojim pojacanjima pa onda i Nijaz. Bas nas ukanalise. Zovi Sablju u strucni stab, treba nam defanziva.
PlavaPorodica

Bravo mali 🩵
Odgovori