NK Čelik
- mosalikce7
Re: NK Čelik
Nabijem citav klub na kurac i igrace i trenere i sve osim uprave
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
Kakvi hoštapleri grobtejebo i igrači i sve ...
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 29 ruj 2024, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ma nabijem i njih, kad su ovoj neznalici dali 2 godine ugovoramosalikce7 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 17:06 Nabijem citav klub na kurac i igrace i trenere i sve osim uprave
Ja mislim da tu oko doboja igraci i treneri trebaju napustiti autobus i uraditi harakiri
LimVo likČe
Gornji Kurčić ko Real Madrid naspram nas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Ma i za ovaj drugi go je Damjanovic kriv, trebao je rec golmanu da ne gubi loptu kad je prazan gol
-
Durmo u zadnje vrijeme previše izlazi sa gola, sada bespotrebno totalno
-
A jest sastavljena ekipa halal mu qrc ko je sastavi.
Nemoj da seres i da ih branis. Svi redom treba da se zapitaju je li fudbal za njih. Damjanovic nema vise sta traziti, da je ne znam ti kakav sa igracima. Svoj dio odgovornosti mora snositi, bodovi se gledaju.KakhaKaladze je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 17:08 Ma i za ovaj drugi go je Damjanovic kriv, trebao je rec golmanu da ne gubi loptu kad je prazan gol
Kad se dva puta u nizu gubi od dva trenutna fenjeraša koji do tad pobjede nemaju, nešto se mora mijenjati.
Dario odlazi, da imaš ugovor na 5 godina, bruka i sramota, od selekcije igrača, pa svega ostalog. Školuje nas Rahić gdje igrači igraju za duplo manje novca od naših.
ODLAZI
Dario odlazi, da imaš ugovor na 5 godina, bruka i sramota, od selekcije igrača, pa svega ostalog. Školuje nas Rahić gdje igrači igraju za duplo manje novca od naših.
ODLAZI
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- mosalikce7
Zadnji veznji umjesto napadaca u trenutku kad gubis 2-0, bravo Damjanovicu
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
I uprava pojma nema o sportskom segmemtu , nista nisu naucili od proslw godine.mosalikce7 je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 17:06 Nabijem citav klub na kurac i igrace i trenere i sve osim uprave
Dovode se poluigraci i igraci van forme , neka nas ima sto 3 igraca znaju igrat fudbala to nista.
Najbolji igrac Vardo koji svaki dan radi
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 29 ruj 2024, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jesu li ljudi rekli fino na tribinama “U Rahiću nema bodova” kao i “Zeničke pičke”