NK Čelik
Re: NK Čelik
nazalost igramo bez igre, pljujete prgudu prije utakmice a jedini na terenu bez greske, pored uzasne igre izbij nabij pa ako sta prodje koje smo gledali vec u hadzicima i zadnje dvije utakmice na bilinom osvrno bi se na astronomski losu reakciju talhe i bajramvoica kod primljenog gola a ako izademo u drugo poluvrijeme kao stosmo u prvo bez jasnog nacina kako dodi do njihovog gola ili bar nas sacuvat popit cemo tricu ko od sale naprijed ce
Da istupis iz lige ako nemaš pare.Neće niko da plaća više milione maraka 5 godina, dok je neko hladio jaja na Maldivima a zauzvrat dobija šta?Čime ćeš vraćati dugove kad ti bude prazan stadion i fan šop gdje ništa nećeš moći prodati.Kakvu su oni strategiju napravili veze nemam, ali produziti covjeku ugovor na 2 godine daj ba sta reci.
-
Najveci problem ove ekipe jesu ocekivanja koja imaju navijaci. Ekipa igra u skladu s najavama na pocetku sezone a to je sredina tabele. Mozete psovat svima redom al je to nasa realnost i na vama je da je prihvatite. Ekipe sredine tabele dobijaju kuci a gube u gostima i to je to. Kad budemo u stanju pobjedijvat u gostima tad cemo se i borit za titulu. Do tad sredima tabele i cekanje boljih vremena.
I sad će se seljadija valjat 45 minuta
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa jbt imal ovdje iko realan.
Ljudi mi nismo Barcelona, to sto igramo protiv nekog jebenog rahica nista ne znaci sto smo mi imenom Celik kad su igrači u 5deka.
Oni napravili dvije sanse mi napravili isto dvije sanse oni dali go mi nismo into je to.
Igra izbij nabij i jedni i drugi
Ljudi mi nismo Barcelona, to sto igramo protiv nekog jebenog rahica nista ne znaci sto smo mi imenom Celik kad su igrači u 5deka.
Oni napravili dvije sanse mi napravili isto dvije sanse oni dali go mi nismo into je to.
Kakva realnost bolan bolan.Ljudi su nijansu bolji mi se sastavit ne možemo ovako se ne igra ni ispred zgrade.sale je napisao/la: ↑29 ruj 2024, 16:38 Pa jbt imal ovdje iko realan.
- mosalikce7
Evo da dozivim da Rahic radi ofsajd zamku protiv nas
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Ove sezone smo sadaka ekipa, Radnicki bez boda pa im mi damo prve bodove a evo i Rahic bez pobjede do sad ali mi smo tu hehe
Isto sam pomislio, fucking rahic pravi jebenu ofsajd zamku protiv nas
- mosalikce7
Pa upravo to, ko da protiv Arsenala igramo.
Mi ono da pokusamo bar 3 igraca bi ostala
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
Kakav horor od ekipe i igre...
-
Smije li ko ovom Masicu reci da nakon onog gola Stupcanici, nikada vise nakon toga nije sutnuo slobodni pola matra od gola. Je li moguce da kod svakog prekida prvi trci da uzme loptu?
Dakle ovo ce im biti prva pobjeda ove sezone.
Pa moral se svaki šut nabit iz sve snage bilo s 5 metara bilo s 15!!! U gol se gadja stoko u gol a ne pored i iznad glupani!