NK Čelik - Omladinski pogon

Truhlo

Re: NK Čelik - Omladinski pogon

Post Postao/la Truhlo »

schalke 04 je napisao/la: 24 kol 2025, 20:55 Moguće je i to. Ovaj dečko što je danas dao gol za A ekipu, također može još za kadete igrati....
Ma vjerovatno je to, neka i bolje da se čeliče protiv starije generacije.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kadeti dobili, juniori izgubili od Borca iz Jelaha.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kadeti izgubili od Natrona 6:2.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Juniori vode 2-0 i kako izgleda mogli bi upisat i deveti bod, samo da nastave ovako i da se ucvrste u PL
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Eto devet bodova Dilaver i Stabančić su dali golove. Slijedeća utakmica derbi protiv Sarajeva na njihovom terenu. Dobro se spremiti za tu utakmicu i donijeti 3 boda :lopta: :alkohol:
phillies

Post Postao/la phillies »

:like:
Bravo momci
:like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cr7legia je napisao/la: 31 kol 2025, 19:25 Eto devet bodova Dilaver i Stabančić su dali golove. Slijedeća utakmica derbi protiv Sarajeva na njihovom terenu. Dobro se spremiti za tu utakmicu i donijeti 3 boda :lopta: :alkohol:
A ne mora 3, dosta nam i 1 bod hehe. Ali kako vidim jos ima ekipa u ligi bez bodova ili sa 1-2 boda tako da je ovo super, ne bi trebalo biti straha za opstanak
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Brotherze je napisao/la: 31 kol 2025, 20:12
Cr7legia je napisao/la: 31 kol 2025, 19:25 Eto devet bodova Dilaver i Stabančić su dali golove. Slijedeća utakmica derbi protiv Sarajeva na njihovom terenu. Dobro se spremiti za tu utakmicu i donijeti 3 boda :lopta: :alkohol:
A ne mora 3, dosta nam i 1 bod hehe. Ali kako vidim jos ima ekipa u ligi bez bodova ili sa 1-2 boda tako da je ovo super, ne bi trebalo biti straha za opstanak
Protiv njih su imali 2:0 na prijateljskoj utakmici tako da sve je moguće
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Jel ima neko od juniora da bi mogo zaigrat za prvi tim,ako ništa da bude i na klupi cijelu utakmicu?
phillies

R0B1J4SH je napisao/la: 01 ruj 2025, 12:43 Jel ima neko od juniora da bi mogo zaigrat za prvi tim,ako ništa da bude i na klupi cijelu utakmicu?
Ima Telalovic :D

Ma nema potrebe uzimati jos ikoga, nek stjecu iskustvo po juniorskoj PL, nece zakasniti i na kraju sezone da konkurisu (ako bude talenta) za siri spisak prvog tima.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FliX

Post Postao/la FliX »

Meni nesto nije jasno, imamo Juniore sto igraju u ligi Centar, a sta su ovi sto igraju Premijer ligu.. nesto izmedju juniora i seniora? :D
phillies

FliX je napisao/la: 01 ruj 2025, 12:50 Meni nesto nije jasno, imamo Juniore sto igraju u ligi Centar, a sta su ovi sto igraju Premijer ligu.. nesto izmedju juniora i seniora? :D
Ovi juniori u ligi centar su Juniori (B) :D Kad moze Sarajevo imati svoju B ekipu, mozemo i mi makar juniore "poduplati" :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 01 ruj 2025, 12:55
FliX je napisao/la: 01 ruj 2025, 12:50 Meni nesto nije jasno, imamo Juniore sto igraju u ligi Centar, a sta su ovi sto igraju Premijer ligu.. nesto izmedju juniora i seniora? :D
Ovi juniori u ligi centar su Juniori (B) :D Kad moze Sarajevo imati svoju B ekipu, mozemo i mi makar juniore "poduplati" :D :D :D
Ali kadeti igraju u b juniorima kako sam shvatio?
phillies

Vjerovatno neki od talentovanijih kadeta igraju sa ovim juniorima koji se jos nisu dokazali za PL selekciju, jer malo mi je iluzorno da kadetska selekcija ima slabe rezultate...
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

U kadetima pjetlici igraju 😂😂
Odgovori