Čelični zid

Redbull

Re: Čelični zid

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 srp 2024, 15:10 Upisano :rock:

13-ta plocica se smjesi :D
Posto si ti preuzeo, sta mislis da se odlucimo do 15.08. zavrsiti sa prijava i uplatama. Jer do kraja 8og mjeseca je rok za produzivanje trenutnih ucesnika. Stignemo do tada i naziv na plocicama smisliti i zavrsiti akciju.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ja sam samo tehnicko osoblje, laudrup je glavni i odgovorni koordinator :)

Sto se tice datuma, dovoljno je vremena do 15.08, da se preuzete obaveze prema klubu izmire i da znamo konacan broj plocica.
Nesto sam razmisljao, ako se plocice od proslog puta mogu iskoristiti, da ostane isti tekst na tih 9 plocica, a da na ostale ubacimo Celikove grbove ( na pocetku i na kraju niza) ili nesto u tom fazonu. Ako ce ici nove sve plocice, onda cemo izglasati neki tekst ( realno, koliko cemo plocica zakupiti, mozemo Gorski vijenac ispisati :) )
Uglavnom, do nas je sve.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
phillies

limvolikce je napisao/la: 28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

phillies je napisao/la: 28 srp 2024, 23:10
limvolikce je napisao/la: 28 srp 2024, 22:43 Evo već treći put tražim da mi neko pošalje žiro račun na koji ću uplatiti obećani iznos, niko ništa. :)
Druze, javio sam laudrupu da ti posalje broj, i potvrdno mi je odgovorio. Ja sam mislio da je to vec odradjeno.
Nije još.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Uplaceno 100 km Tita mi :mrgreen: ...ko provjerava uplate nek me provjeri tamo u klubu :D Slazem se s rajom da akcija traje do 15.08...Sta ce pisat na plocicama i to mi je svejedno,sta bude raja predlozila podrzat cu ;)
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 29 srp 2024, 10:47 Uplaceno 100 km Tita mi :mrgreen: ...ko provjerava uplate nek me provjeri tamo u klubu :D Slazem se s rajom da akcija traje do 15.08...Sta ce pisat na plocicama i to mi je svejedno,sta bude raja predlozila podrzat cu ;)
Ne bi trebalo da bude svejedno, jer ce zavrsiti na novom zidu, a i na dresovima. Sad imamo vise plocica, ali kada bude konacan broj, mozemo imena neka predloziti.
R0b

Post Postao/la R0b »

Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.
Zamorano

R0b je napisao/la: 29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam

.
Zadnja izmjena: Zamorano, dana/u 29 srp 2024, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano

Zamorano je napisao/la: 29 srp 2024, 12:40
R0b je napisao/la: 29 srp 2024, 12:13 Zamolio bi @Laudrupa da mi se javi privatno, dosao po sezonsku i reko da dignem pare na bankomatu pod stadionom nece mi karticu primit.Ako je ikako moguce da predam pare na ruke, necu u narednom periodu ici prema Bilinom.@Zamorano nema ko tebe sta provjeravat ako je ko siguran to si ti, i Bati moze potvrdit :rock: .Znaci @Laudrup javi mi se da ti broj telefona ostavim da se dogovorimo da ti predam pare.
Ja sam nesiguran dibidus😂 Sve sto sam obeco i slago sam :lol: Nek ljudi ipak provjere ;) :D
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Javio sam se u pp kome sam trebao.

@zamorano javim povratno danas
phillies

150 plocica zakupljeno na Celicnom Zidu :pivo:
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano

phillies je napisao/la: 01 kol 2024, 00:26 150 plocica zakupljeno na Celicnom Zidu :pivo:
Jel to brojka sa nasim plocicama dosad uplacenim il bez nasih? Pitam za komsinicu Melču inace ona je zaova od Mahmutovce a svekrva je Sabaheti :D
phillies

Iskreno, ne znam :D Nadam se da nije.

PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put :lol:
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano

phillies je napisao/la: 01 kol 2024, 13:10 Iskreno, ne znam :D Nadam se da nije.

PS. Poselami Melcu, i nek ponese krompirusu i slijedeci put :lol:
Poselamio Melcu i kaze da je spremila dulum krompiruse i gajbu jogurta za iducu sezonu normalno uz besplatan ulaz jer je zenturaca :mrgreen: I Melce jos veli da ti se ne slaze racun :D Uplaceno je 800 km za plocice ti napiso 700 :) Uaaa kradljo :lol:
Odgovori