Da. Čeka se neki papir od FIFE jer je tužio prošli klub.
FK Željezničar
- PlavaPorodica
Re: FK Željezničar
Na poslu sam danas, vidjet cemo kakav ce to efekat na ekipu imatiRobusnatefaltava je napisao/la: ↑25 vel 2026, 08:52Samo ostani na poslu i mi cemo proigratiPlavaPorodica je napisao/la: ↑25 vel 2026, 01:19 Pa iskreno, mislim da uvijek napravi neku pozitivnu šok terapiju na početku, i ekipe proigraju, ali nakon nekog vremena počinju padati.. to nam u ovom trenutku i treba, pa ćemo vidjeti do ljeta(ako ostane), kakvi će rezultati sveukupno biti.
Nadam se nekom kraćem ugovoru, da se ne bi ukanalili.
Mada najiskrenije, ne bih od Gvardiole očekivao išta specijalno, jer sam apsolutno izgubio povjerenje u ekipu, i mislim da smo najlošije sklopljenja ekipa, pogotovo ofanzivno.. imaju tu 3-4 dobra igrača, ali premalo je to da se iznese i pogura ostatak ekipe. Tako da, ovo što je pred njim, je vjerovatno najteži zadatak ikada.
Sretno mu, sretno nam.
Pozdrav plavoj braci
Rivalstvo i sve drugo na stranu, dobro došli!
Čuvajte se @laudrup izaći će vam u susret maksimalno.
Uživajte!
Čuvajte se @laudrup izaći će vam u susret maksimalno.
Uživajte!
Razvalićemo danas Slogu samo da se zna.
- AmarAmarOsimOsim
SM danas na utakmici?
pozz svima,jel ovo krpic trening vodio,jel istina ?
Pozdrav plava braćo...
Idemo li danas po pobjedu?!
Hoće li biti promjena u sastavu?
Nadam se sljedećem :
Muftić
Galchev - Bičakćić - Osmanović - Alić
Pejić - Prokop
Deni - Dragović - Vini
Jaganjac
Možda malo hlađenje za Cvetu...
Idemo li danas po pobjedu?!
Nadam se sljedećem :
Muftić
Galchev - Bičakćić - Osmanović - Alić
Pejić - Prokop
Deni - Dragović - Vini
Jaganjac
Možda malo hlađenje za Cvetu...
Daj Huskovića na špica, nek sve izgori.
Čosić na go, da vidimo od čega je.
Valjda ga vidimo jednom do kraja sezone. Ja već zaboravio da je došao.
Edit : Ćosića bih volio vidjeti ali juniori su neki dan igrali utakmicu i igraju opet za vikend. Mislim da ima neko pravilo da mora odmarati između utakmica ali ne znam koliko.
- AmarAmarOsimOsim
Ja sam jučer čuo kao da Suljo određuje ko će danas da igra. Kontam neka šala kao sa Rumenim i Samprasom. Jutros čitam Unija piše Krpić radio trening a Dino samo pratio pored.
Nama nema centimetra naprijed dok se ne riješimo kompletne ekipe i dok ne ostanu samo oni koji su sad došli.
Nadam se da će doći odmah doći do promjena u stručnom štabu. Sad mi nije čudno ono lutanje Stojana sa formacijom i igračima.
Nama nema centimetra naprijed dok se ne riješimo kompletne ekipe i dok ne ostanu samo oni koji su sad došli.
Nadam se da će doći odmah doći do promjena u stručnom štabu. Sad mi nije čudno ono lutanje Stojana sa formacijom i igračima.
MuftaAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑25 vel 2026, 12:47 Ja sam jučer čuo kao da Suljo određuje ko će danas da igra. Kontam neka šala kao sa Rumenim i Samprasom. Jutros čitam Unija piše Krpić vodio trening a Dino samo pratio pored.
Galchev Suki Bicakcic Alic
Pejic vjerovatno Erick jer nema Hodzica
Cveta Dragovic Vini
Krpic
Nemam komentara, Prokop mora igrati svaku jer je najbolji igrac. Izgurati do ljeta i sve rastjerati.
Izbacio bi i Denija i Vinija, Huskovića oprobat na lijevom krilu, a desno Freeman, mali ubija u juniorima.