Tebi je to pljuvanje i guranje pod tepih a kao što kažeš kod mene je konstruktivna kritika.lemilica je napisao/la: ↑26 ruj 2024, 01:10Dovoljno je što sam pročitao ovo da predpostavljaš čim je neko protiv tvog mišljenja da ih dižem u nebesa kad pobjeđuju, a pljujem kad gube. Legendo ti ih pljuješ i kad gube i dobijaju.Guest1945 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 23:44Pola foruma vidi kakva je igra, a ti si od onih kada pobjeđuju dižeš ih u nebesa i onda ti svi seru a kada gube j.ebes im sve prvi.Govorimo ovde od početka sezone kakvu formaciju igra i nekom pristupu igre.Druga stvar bio je i Maradona igračina i kakav je ko trener završio?Ne ide kada gube da se stavljaju na stub srama a kad pobjede jednu dodeš sve je vau bajno a sutra opet sve u krug isto.Ima mjesta za napredak ne treba ti messi ili igračine za Travnik i fenjeraše.Ponavljam, kad je vidio da im skidaju dresove i da je pred otkazom počeo je nešto mjenjati.Svi mi znamo da nam vali veznjak ili bolji igrači, sad je kako je tako sa ovima, ali mnogo stvari koje su se desile su njegove trećerazredne greške, gdje je j.ebeni forum bio veći stručnjak, pa neko pregleda ponovo utakmicu sa forum, pa neko okači sliku i analizira...lemilica je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 22:20
joj al i ti serindaš više, trener ovo trener ono, svaki komentar na ovom forumu ti je negativan. Po nekim komentarima kao da frajer nikad fudbala nije igrao takvi su ti komentari.
Ajde da čekamo rahić pa da komentarišemo, i mi komentarišemo ko da ima messija u ekipi pa da ne zna šta će sa rotacijama.
Dobio je ugovor i šta ćemo, na nama je da furamo sa podrškom sa tribina i gledamo šta i kako
Sa tobom nema konstruktivne rasprave, tako da nema šta džaba dalje sa tobom.
Svi vidimo kakva je igra niko nije ćorav ovdje, pa sigurno ni stručni štab, pa bogami ni uprava za koju vjerujem da ne šute kada vide problem.
Legendo, logično je da će uzeti i sad mjenjati i čak odmarati neke igrače u kupu kada je u ligi još uvijek u borbi za vrh.
Rahić nam je bitniji od pišljivog Travnika. Da se osvetimo sada za onu prošlu sezonu po onoj njivi![]()