NK Čelik
Re: NK Čelik
Ev ovaj junior odigro je sada minutazu i sta. Malo opasniji u napadu od leptira . Jbt nemas igraca kvalitetnih. Ne moze ljudi od govana pita.
Meni ova druga postava Travnika ljepse izgleda nego nasa ekipa.
Meni ova druga postava Travnika ljepse izgleda nego nasa ekipa.
Koliko toliko, vidi se ozbiljniji pristup i bolja je utakmica od prosle. Martinovic je fino odigrao, Masic sreca uspio ugurati loptu, poslije onog promasaja. Sta ono bi Masicu?
Ahmetspahic moze igrati, samo mu treba dati prostora i to na mjestu napadaca, a ne krila, kad nije krilo. Hodzic isto, mora imati vise prostora. Sve u svemu mora jos ozbiljnije i bolje, nadam se da ce uspjeti uci u neki pozitivni nit, a za to nam treba pobjeda u Rahicu.
Za kraj, svaka cast za oprostajnu pjesmu ovoj seljadiji.
Ahmetspahic moze igrati, samo mu treba dati prostora i to na mjestu napadaca, a ne krila, kad nije krilo. Hodzic isto, mora imati vise prostora. Sve u svemu mora jos ozbiljnije i bolje, nadam se da ce uspjeti uci u neki pozitivni nit, a za to nam treba pobjeda u Rahicu.
Za kraj, svaka cast za oprostajnu pjesmu ovoj seljadiji.
Sta kazete: "Namirisao je Travnik krv", namiris'o je on qrcinu moju
Rutinska pobjeda nakon lose prosle utakmice. Moze ovo i bolje, ali vidljiv je napredak. Zalaganje na nivou, uzorana strana do zapada, moze se komotno krompir posijati Jusic prvi igrac kojem se, nakon dugo vremena, skandiralo na Bilinom. Sasvim zasluzeno. Martinovic je rame uz rame s njim odigrao utakmicu. Ostali (da sad ne pisem o svakom ponaosob) korektno odradili posao. Steta sto Masicev volej ne udje, ali eto pogodi u slijedecoj prilici.
Cak je i posjeta bila brojnija nego sto sam ocekivao.
Idemo dalje!
PS. Al kakvi su ovo danas rezultati u Kupu??? Daj nam Svatovac, da osvetimo Lukavac
Rutinska pobjeda nakon lose prosle utakmice. Moze ovo i bolje, ali vidljiv je napredak. Zalaganje na nivou, uzorana strana do zapada, moze se komotno krompir posijati Jusic prvi igrac kojem se, nakon dugo vremena, skandiralo na Bilinom. Sasvim zasluzeno. Martinovic je rame uz rame s njim odigrao utakmicu. Ostali (da sad ne pisem o svakom ponaosob) korektno odradili posao. Steta sto Masicev volej ne udje, ali eto pogodi u slijedecoj prilici.
Cak je i posjeta bila brojnija nego sto sam ocekivao.
Idemo dalje!
PS. Al kakvi su ovo danas rezultati u Kupu??? Daj nam Svatovac, da osvetimo Lukavac
Samo Čelik zenički !!!
-
Treba i zapad da ih skine malo mozda se udostoje doci.
Pola zapada ide na svako gostovanje oni ovako vracaju
Pa skini ih, ali svakako radi određene krezave psete na zapadu ne trebaju da nam dolaze. Čast redovnim sociosima koji su tu i u dobru i u zlu.AlbertoTomba je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 20:06 Treba i zapad da ih skine malo mozda se udostoje doci.
Nedimu malom koji je djete 2005 još uvijek, prošlu protiv radničkog u kojoj smo apsolutno bili očajni, deda sa 2 i po zuba iza psuje MRTVE i MATERU i šta treba da ide njemu da se zahvaljuje? Nema ni člansku ni koji k garant
Okreneš se da ga smiriš kreće da priča o nekom poštovanju prema starijima i usere i tebi zapad.
Dok takve ne začepimo koji mrtve djeci psuju nećemo nikada napredovat.
-
Kad je Marina spustio na duplog pivota da pomaze Prgudi odmah smo uspostavili kontrolu, zabili sto smo trebali i tjt. Nije se igra nesto posebno razlikovala od one protiv Radnickog, pogotovo iz prvog poluvremena.
Srce, čast i ponos!
Sto se ovi "zapadnjaci" nasli uvrijedjeni. Na jug, pa tamo nesto mozes, ovako samo aplauz od igraca i zna se kojoj tribini jos od kantona se ide. Koji vam je kurac sa tom pricom zapad-jug, jeste normalni?lemilica je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 20:19Pa skini ih, ali svakako radi određene krezave psete na zapadu ne trebaju da nam dolaze. Čast redovnim sociosima koji su tu i u dobru i u zlu.AlbertoTomba je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 20:06 Treba i zapad da ih skine malo mozda se udostoje doci.
Nedimu malom koji je djete 2005 još uvijek, prošlu protiv radničkog u kojoj smo apsolutno bili očajni, deda sa 2 i po zuba iza psuje MRTVE i MATERU i šta treba da ide njemu da se zahvaljuje? Nema ni člansku ni koji k garant
Okreneš se da ga smiriš kreće da priča o nekom poštovanju prema starijima i usere i tebi zapad.
Dok takve ne začepimo koji mrtve djeci psuju nećemo nikada napredovat.
Pretpostavljam da to potezu ovi sto su bili na jugu, pa kao "penzija" sa 25 godina sad na zapadu. Jos uvijek ih vuce, hoce da oni nesto, ali sve dok si na zapadu, navijaj uz list novina pod guzicom i uzivaj u "penziji".
Talha se nije mogao sastaviti sa loptom.Nadam se da je samo loš dan.Šteta što jug nije puniji i što je uvijek isti broj ljudi.
-
Od tebe bi čovjek očekivao racionalniji odgovor, al jbg...Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:42Da li se moze staviti vrijednost na kucne posjete koje su imali odredjeni Robijasi zbog statuta pa kasnije i Fuada?schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:30 Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Potenciranje ove već pomalo izlizane fraze:"mi smo spasili klub od gašenja", a da bi se time opravdale neke "greške u koracima", ide ljudima opravdano na živce.
Jeste bili neki nukleus(i to tek nekolicina), ali su odmah tu došli ostali navijači. Ja sam četiri godine 12. igrač kao pojedinac. Imam svoje 3 pločice. Učestvovao u praktično svakoj akciji na forumima. U prvoj akciji za zid sam uplatio sam za više od 2 pločice sam... A nikad u životu nisam išao na jug. I dosta nas je takvih.
Znači svi se zajednički borimo za klub i samo tako možemo i uspjeti. Ako ima šta da se kritikuje i to treba. Bez kritike kao nekog korektiva nema ni ostajanja na pravom putu. Samo malo skretanje i onda mišljenje ds si i dalje na pravom putu u vrlo kratkom vremenu će te odvesti od onoga što je doista pravi put....
Robijasi su bili prvi na crti kad su bila muda u pitanju. Bez njih, naseg kluba ne bi bilo jer "obicni" obicno razmisljaju prvo o porodicama pa o Celiku, ovi obrnuto.
A i teza za GAK nema smisla jer GAKovci ne daju zbog Celika vec Robijasa.
Sad malo otvorenije.
Čelik je spasilo nekolicina uglavnom akademski obrazovanih Robijaša(ti ljudi su i danas u i oko upravnih struktura uz recimo @Steelmanna i @Eborga) i nas nekolicina Čelikovaca. U prvih 12, dvanaestih igrača bilo je više nas običnih nego Robijaša, a danas ne treba pričati.
Večina(90%) onih koji su tada išli ili sada idu na jug nisu bili dio tog užeg dijela koji je odlučivao. Određeni broj onih koji i sada idu na jug su redovno išli na utakmice i pored bojkota, a neki su čak se tekmu ili dvije vratili na jug.
Bojkot jeste zamišljen u istim onim glavama istih onih o kojima pričam gore, ali bez podrške običnih Čelikovaca bi qrac uspio i doživio bi sudbinu 5-6 prethodnih, znači ništa.
I ja sam stajao pred stadionom...
Pucano nije na sve, nego na određene momke, opet iz grupe onih koji odlučuju...
Gakovci su organizovali akciju zbog Robijaša, ali opet glavna poveznica i inicijator bio je jedan čovjek iz Robijaša.
Da još jednom ponovim ono što je bila poenta mog prvog posta. Samo zajedno možemo vratiti klub gdje mi smatramo, da mu je mjesto. Isto konstruktivna kritika mora postojati i biti prihvačena, pa i onda, kad ti je udar na ego.
Ja sa ovim završavam, a vi pišite šta hoćete...
A imali smo mi sansi i proslu al eto tada nismo pogadjali.
I sad da su ovi izdrzali poluvrijeme da ne prime go u drugom bi krenule psovke igracima i onda bi tek sve otislo u klinac.
Fali nam sigurnosti nazad, kad protivnici krenu u napad odmah neka panika, puno spora nam je odbrana a i veza. Talha bi bio odlican samo da je brzi, al on dok se pokrene ovi iz Travnika mu vec uzeli loptu.
I sad da su ovi izdrzali poluvrijeme da ne prime go u drugom bi krenule psovke igracima i onda bi tek sve otislo u klinac.
Fali nam sigurnosti nazad, kad protivnici krenu u napad odmah neka panika, puno spora nam je odbrana a i veza. Talha bi bio odlican samo da je brzi, al on dok se pokrene ovi iz Travnika mu vec uzeli loptu.
-
Sta je sa Rasevicem i Musom? Nisam ih vidio ni na klupi.
Sasvim ok utskmica. Horic dosta znaci za ekipu.
Sasvim ok utskmica. Horic dosta znaci za ekipu.
-
schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 20:44Od tebe bi čovjek očekivao racionalniji odgovor, al jbg...Allgunsblazing je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:42Da li se moze staviti vrijednost na kucne posjete koje su imali odredjeni Robijasi zbog statuta pa kasnije i Fuada?schalke 04 je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 17:30 Nisu direktno skupljene pare, nego uz pomoć one donacije GAK-ovih navijača.
Potenciranje ove već pomalo izlizane fraze:"mi smo spasili klub od gašenja", a da bi se time opravdale neke "greške u koracima", ide ljudima opravdano na živce.
Jeste bili neki nukleus(i to tek nekolicina), ali su odmah tu došli ostali navijači. Ja sam četiri godine 12. igrač kao pojedinac. Imam svoje 3 pločice. Učestvovao u praktično svakoj akciji na forumima. U prvoj akciji za zid sam uplatio sam za više od 2 pločice sam... A nikad u životu nisam išao na jug. I dosta nas je takvih.
Znači svi se zajednički borimo za klub i samo tako možemo i uspjeti. Ako ima šta da se kritikuje i to treba. Bez kritike kao nekog korektiva nema ni ostajanja na pravom putu. Samo malo skretanje i onda mišljenje ds si i dalje na pravom putu u vrlo kratkom vremenu će te odvesti od onoga što je doista pravi put....
Robijasi su bili prvi na crti kad su bila muda u pitanju. Bez njih, naseg kluba ne bi bilo jer "obicni" obicno razmisljaju prvo o porodicama pa o Celiku, ovi obrnuto.
A i teza za GAK nema smisla jer GAKovci ne daju zbog Celika vec Robijasa.
Sad malo otvorenije.
Čelik je spasilo nekolicina uglavnom akademski obrazovanih Robijaša(ti ljudi su i danas u i oko upravnih struktura uz recimo @Steelmanna i @Eborga) i nas nekolicina Čelikovaca. U prvih 12, dvanaestih igrača bilo je više nas običnih nego Robijaša, a danas ne treba pričati.
Večina(90%) onih koji su tada išli ili sada idu na jug nisu bili dio tog užeg dijela koji je odlučivao. Određeni broj onih koji i sada idu na jug su redovno išli na utakmice i pored bojkota, a neki su čak se tekmu ili dvije vratili na jug.
Bojkot jeste zamišljen u istim onim glavama istih onih o kojima pričam gore, ali bez podrške običnih Čelikovaca bi qrac uspio i doživio bi sudbinu 5-6 prethodnih, znači ništa.
I ja sam stajao pred stadionom...
Pucano nije na sve, nego na određene momke, opet iz grupe onih koji odlučuju...
Gakovci su organizovali akciju zbog Robijaša, ali opet glavna poveznica i inicijator bio je jedan čovjek iz Robijaša.
Da još jednom ponovim ono što je bila poenta mog prvog posta. Samo zajedno možemo vratiti klub gdje mi smatramo, da mu je mjesto. Isto konstruktivna kritika mora postojati i biti prihvačena, pa i onda, kad ti je udar na ego.
Ja sa ovim završavam, a vi pišite šta hoćete...
To je to @schalke
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 25 ruj 2024, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
Cestitke treneru i igracima na pobijedi ,trznuli su se malo ali moze i mora jos puno bolje.Strijelci ko da su mene pitali posebno mi to drago da dobiju nekog samopouzdanja.
Nemamo mi ljudi nekog jakog veznjaka da ti igras 90 minuta pas igru za tu igru treba kvalitet .Jedino sto mi smeta ono fulanje sanse koje moras dat gol.Masic volej pa mu se odbi i nista ili onaj sut Martinovica u 2 poluvremenu ali valjde ce i to bit.
Posjeta solidna posle svega ja sam cak mislio manje ce bit i manite to JUG-ZAPAD drzi te se sloganoJAKO, HRABRO ,ZAJEDNO DO KRAJA
Nemamo mi ljudi nekog jakog veznjaka da ti igras 90 minuta pas igru za tu igru treba kvalitet .Jedino sto mi smeta ono fulanje sanse koje moras dat gol.Masic volej pa mu se odbi i nista ili onaj sut Martinovica u 2 poluvremenu ali valjde ce i to bit.
Posjeta solidna posle svega ja sam cak mislio manje ce bit i manite to JUG-ZAPAD drzi te se sloganoJAKO, HRABRO ,ZAJEDNO DO KRAJA