NK Čelik
- asimdemineri
Re: NK Čelik
@Allgunsblazing
Još samo da taj sistem vidi publika. Mislim da je poslije dugova, najveći naš problem što smo se rasuli i Čelik nema više onu masu i veliku brojku navijača.
Evo neki štoper stigao, dakle Vardo definitvno out, žao mi je drag mi je igrač bio.
Još samo da taj sistem vidi publika. Mislim da je poslije dugova, najveći naš problem što smo se rasuli i Čelik nema više onu masu i veliku brojku navijača.
Evo neki štoper stigao, dakle Vardo definitvno out, žao mi je drag mi je igrač bio.
Alija Izetbegović Čelik
Imas Musu,Bajramovica, Rasevica, Isakovica i Horica kad se oporavi, to je to kad su u pitanju stoperi. Sad nam dovedite deanog bocnog, dva vezna i dva krila
- Allgunsblazing
Meni publika nije nikakvo mjerilo, a posebno ne mjerilo sistema. Realnost je da Celik nikada nije stajao bolje finansijski, mozda je bolja rijec odgovornije.asimdemineri je napisao/la: ↑12 srp 2024, 14:44 @Allgunsblazing
Pitanje je koliko cemo publike dobiti u PL.
-
Mislim da nam je Rasevic dao gol u Gorazdu iz slobodnjaka. Koliko se sjecam, protiv nas je bas dobro odigrao. On i Horic u tandemu, izgleda mi ok to.
Je li Bajramovic ostao?
Je li Bajramovic ostao?
-
Daj te nam jos 3-4 kapitalca i da obezbjedimo do kraja prve polusezone ulazak u PL
Bekovi: Dusan Hodzic, Benjamin Colic, Dzenan Burekovic
Vezni: Nikola Dujakovic, Edin Biber, Petar Bojo, Adnan Secerovic, Amer Ordagic, Edin Rustemovic
Krila: Demir Peco, Danilo Sipovac, Marin Popovic, Adnan Dzafic
Misljenja sam da par ovih navedenih igraca, koji nisu imali sjajnu sezonu, tesko da ce naci klub u PL a pogotovo vani. Zato mislim da im je Celik idealna opcija i da nije nerealno da se dovedu
Vezni: Nikola Dujakovic, Edin Biber, Petar Bojo, Adnan Secerovic, Amer Ordagic, Edin Rustemovic
Misljenja sam da par ovih navedenih igraca, koji nisu imali sjajnu sezonu, tesko da ce naci klub u PL a pogotovo vani. Zato mislim da im je Celik idealna opcija i da nije nerealno da se dovedu
Čolić je potpisao za Romaniju Pale.strucnjak9 je napisao/la: ↑12 srp 2024, 15:05 Daj te nam jos 3-4 kapitalca i da obezbjedimo do kraja prve polusezone ulazak u PL
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Na Isaka se ne bi trebalo toliko računati. Jedan od juniora se baš dobro pokazao i igra na štoperskoj poziciji, moguće da mu Dario dadne pofino vremena za igranje ove sezone.
Burekovića i Popovića nemojte prizivati.
Za ovog momka ne treba reći da je kapitalac, ali je svakako pomak u odnosu na prošlu sezonu kada su štopersku poziciju igrali Smajić, Vardo i Isaković.
Kasnije kad su Hora i Lovro bili tu, tad smo zategli odbranu. Hora još uvijek nije dovoljno oporavljen pa se očekuje da ovaj momak bude starter zajedno sa Lovrom.
Burekovića i Popovića nemojte prizivati.
Za ovog momka ne treba reći da je kapitalac, ali je svakako pomak u odnosu na prošlu sezonu kada su štopersku poziciju igrali Smajić, Vardo i Isaković.
Kasnije kad su Hora i Lovro bili tu, tad smo zategli odbranu. Hora još uvijek nije dovoljno oporavljen pa se očekuje da ovaj momak bude starter zajedno sa Lovrom.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Sjecam se ovog Rasevica, igro je za Radnik iz Bjeljine kad smo igrali sa njima u kupu. Tad je izgledao dobro, al citavu utakmicu su timski bili kompaktni. Nije bas neki kapitalac ali vjerujem da ce biti dobar.
Na pozicijama veznjaka nam trebaju top igraci, dzaba nam i dobra krila ako im ne mozes donijet loptu.
Na pozicijama veznjaka nam trebaju top igraci, dzaba nam i dobra krila ako im ne mozes donijet loptu.
Srce, čast i ponos!
Bice i jedan veznjak, vjerojatno danas. Po mom mišljenju kapitalac i mislim da ce svi biti zadovoljni.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Adresa pisanja se moze promijeniti, ali "realna zenićka ćaršija" nikada
IN:
Amer Hodžić (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Benjamin Ahmetspahić (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Nedim Smajlović (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Emrah Palačkić (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hanan Zahirović (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Amar Sivac (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hanan Baručija (19) NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hamza Martinović (20) BFK Simm Bau ---> NK Čelik Zenica
Nenad Rašević (24) FK Goražde ---> NK Čelik Zenica
OUT:
Talha Tabaković (19) NK Čelik Zenica ---> FK Sarajevo
Muamer Hamzić (18) NK Čelik Zenica ---> FK Sarajevo
Eldar Sivac (24) NK Čelik Zenica ---> FK Radnik Bijeljina
Alden Šetkić (19) NK Čelik Zenica ---> FK Sloboda Novi Grad
Mahir Mehić (27) NK Čelik Zenica ---> ?
Davud Arnautović (22) NK Čelik Zenica ---> NK Bratstvo Gračanica
Edin Durmiš (20) NK Čelik Zenica ---> ?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sa Nenadom smo ja msm završili zadnju liniju
Ehh sad vrijeme je da rješavamo vezni red krila i napad
Vidim pitate za Bajramovica ostaje on i naredne sezone u Čeliku
Sa masicem se pregovara jos pa ćemo vidjeti hoće li ostat
Po meni treba jos dovesti minimalno jos 5 igrača
Dva dobra veznjaka napadača uz masica ako ostane i dva krila
Sigurno ce jos doci 3 igrača to sto klub moze financijski podnijeti
A za ostalo treba podrška grada pa eto im prilike da ispune obećanje
Do njih je sad sve
Ehh sad vrijeme je da rješavamo vezni red krila i napad
Vidim pitate za Bajramovica ostaje on i naredne sezone u Čeliku
Sa masicem se pregovara jos pa ćemo vidjeti hoće li ostat
Po meni treba jos dovesti minimalno jos 5 igrača
Dva dobra veznjaka napadača uz masica ako ostane i dva krila
Sigurno ce jos doci 3 igrača to sto klub moze financijski podnijeti
A za ostalo treba podrška grada pa eto im prilike da ispune obećanje
Do njih je sad sve
-
Svaka cast Rasevicu na ovom potezu. Tako se to radi. Mogla bi ovo biti fina ekipa aBd